perjantai 28. tammikuuta 2022

Talvisia Pure Neemoja

 Hei taas kaikille!

Hei ja hyvää perjantai-iltaa! Mitäpä sitä ihminen raskaan työviikon jälkeen tekisi kuin postaisi vanhoja nukkekuvia blogiin :'D

Aluksi vähän kuvia Himarista ja Momokasta varsin talvisissa ympäristöissä! Minulla oli pari päivää lomaa ihan marraskuun lopussa ja lähdin silloin käymään vanhempieni luona. Silloin oli jo satanut paljon lunta ja oli ihan kunnon talvi, joten sain mukavan lumisia kuvia näistä nukeista.

Sää taisi kyllä olla varsin harmaa...

...mutta lunta jossa touhuta kyllä riitti!




























Näistä tuli mielestäni tosi kivoja ja oli hyvä saada vihdoin vähän parempia kuvia joistain näistä uudemmista nukeistani.

Sitten hypätään noin kuukausi eteenpäin jouluaattoon! Minulla oli joulukuussa 2 viikkoa lomaa ja lähdin taas vanhempieni luokse. Säät olivat erittäinkin hyvät mutta kuvausmotivaatio oli lomalla aika alhainen D: Jonkin verran sain näitä silti otettua. Jotain vähän jouluisempia/talvisia kuvia oli pakko saada, ja mukana olleista nukeista Saskialla oli varmaan teemaan sopivimmat vaatteet yllään. Tai no, ainakin ne olivat valkoiset...

Nämä kuvat on otettu jouluaattona!



Taivas oli kirkas!



Loput lomalla otetut kuvat onkin oikeastaan otettu jo vuoden 2022 puolella, joten teen niistä oman postauksensa myöhemmin. Mutta nyt kaikki vuoden 2021 aikana otetut relevantit kuvat on vihdoin saatu julkaistua täällä blogin puolella! Olisihan sitä voinut loppuvuodesta olla aktiivisempi blogin päivittämisen kanssa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Kun näitä kuvia tosiaan on, niin seuraava postaus tulee varmaankin jo ensi viikolla. Eli nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti