Ruudun takana


Moi! :3

Tätä blogia ylläpitää nimimerkki Pearls, vähän päälle parikymppinen naisihminen Itä-Suomesta. Opiskelen paikallisessa yliopistossa pääaineenani historiaa, ja isona minusta tulee historian, yhteiskuntaopin ja ruotsin opettaja.

Opiskeluilta liikenevällä ajalla pelaan videopelejä, katson animea, luen mangaa, nukkeilen, joskus piirrän tai kirjoitan jotakin. Videopelejä pelaan lähinnä PlayStation 2-, Nintendo DS- ja Nintendo 3DS -konsoleilla. Lempipelejäni ja pelisarjojani ovat mm. Pokémon, Harvest Moon ja Ace Attorney. Pelaan myös japanilaisia roolipelejä. Manga- ja animejuttuja olen harrastanut siitä lähtien kun Ranma ½ julkaistiin Suomessa ja jäin heti koukkuun mangaan. Myöhemmin aloin katsoa myös animea, mutta mikään aktiivinen animenkatsoja en ole koskaan ollut, vaan katselen mitä huvittaa milloin huvittaa. Pidän myös anime- ja mangajuttuihin keskittyvää blogia, Wasurenagusaa.

Nukkeja aloin harrastaa vuoden 2014 kesällä, kun löysin Pullipit monen vuoden ihastelun jälkeen taas uudelleen kiitos Aniki-foorumilla näkemäni nuken myynti-ilmoituksen. Ensimmäinen nukkeni oli Pullip Tomoe Mami, ja nyt olen laajentanut myös hartsisiin ja Azonen nukkeihin. Omistan myös joitakin lelunukkeja, mutta tätä kokoelmaa en välttämättä enää laajenna. Ennen nukkeharrastuksen aloittamista olin keräillyt säännöllisen epäsäännöllisesti animefiguureita jo muutaman vuoden ajan, ja minulla onkin jo ihan kiva kokoelma figuureita. Keräilyni painottuu lähinnä Nendoroideihin, mutta muitakin toki löytyy.

Mitähän vielä? Lempiruokaani on soppatykkihernekeitto, lempivärini puolestaan sininen. Kuuntelen todella monenlaista musiikkia, mutta lempiyhtyeitäni ja -artistejani ovat Robbie Williams, Owl City ja Coldplay. Näiden musiikkia kuuntelen useimmiten ja ostan aina myös heidän uudet CD-levynsä. Lisäksi kuuntelen myös musiikkia animesarjoista ja idolipeleistä, joita pelaan puhelimellani. Katselen paljon elokuvia, televisiosarjoja vähemmän. Olen perso makealle ja rakastan herkkuja. Lempisuklaapatukkani on Kismet ♥

Eiköhän siinä ollut jo tarpeeksi tietoja minusta :D Heitetään loppuun vielä pari linkkiä, joista minut löytää netin ihmeellisestä maailmasta: twitter ja MyFigureCollection. Twitterissä puhun elämästäni ja milloin mistäkin, ja uudelleentwiittaan kaikenlaista fanarttia :D MFC:ssä näkyy puolestaan figuuri- ja myös osa nukkekokoelmastani.

Toivottavasti viihdytte blogissani! :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti