keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Today is a good day to post

 Hei ja hyvää helmikuun alkua kaikille!

Tänään on hieno päivämäärä, 02.02.2022, minkä vuoksi päätin sitten tehdä postauksen blogiin niin saan tämän jotenkin hyödynnettyä! :D Onkohan ihmisillä tänään paljon häitä? Tällaiset päivämäärät ovat yleensä suosittuja hääpäiviä, päivä nyt on vaan vähän tyhmästi keskiviikko...

Joka tapauksessa, tänään olisi vuorossa loput joululomalla otetut kuvat yhtä kuvasarjaa lukuun ottamatta. Se tulee varmaankin sitten seuraavassa postauksessa omana settinään. Mutta ensiksi nämä muut!

Otin Umin ja Hajimen mukaan, koska niillä oli valmiiksi uuden vuoden teemaan sopivat asut päällä, niin vihdoin sain kauan haaveilemiani uuden vuoden juhlakimono -kuvia!

Tätä yhteiskuvaa ottaessani mietin, voisivatko nämä kuitenkin olla sisaruksia, kun nuket näyttävät kuitenkin aika samalta...? No, en ole tehnyt vielä mitään lopullista päätöstä asian suhteen.





Näistä tuli mielestäni kivoja, vaikka nukke nyt poseeraakin lähes samalla tavalla joka kuvassa. No, ei kai tuollaisissa vaatteissa ihan hirveästi voi liikkuakaan...



Hajimen kuvista sitten taas ei tullut niin hyviä :P Päivä oli aika aurinkoinen ja jostain syystä tämän naama ylivalottui inhottavasti useimmissa kuvissa. Ja halusin kuitenkin käyttää eri kuvaustaustoja enkä samoja mitä Umin kanssa.

Taisin viime postauksessa väittää postanneeni jo kaikki oleelliset kuvat viime vuoden puolelta. Mutta niitä itse asiassa oli vielä yksi...

...nimittäin tämä uudenvuodenaattona otettu, öh, mielenkiintoinen kuva Nessasta :'D Leikin kameran salaman kanssa, ja laittamalla käteni salaman eteen sain tämän jännittävästi valottuneen kuvan nukesta.

Seuraavana päivänä päätin sitten ottaa ihan kunnollisia kuvia tästä nukesta ulkona (ylempänä olleet Umin ja Hajimen kuvat on myös otettu samana päivänä kuin nämä).










Auriko oli kivasti laskemassa kun otin nämä, niin viimeiseen kuvaan tuli sitten vähän enemmän luonnonvaloa!

Nessaa on kyllä suorastaan naurettavan helppo kuvata, se näyttää koko ajan tosi hyvältä ja minusta nuken stailaus on kyllä todella hyvin onnistunut. Vaikka onhan Pullip My Melody vaaleanpunaisella peruukilla melkoinen klisee! No, löysin ja ostin tämän peruukin vähän sattumalta ja se istui nukelle täydellisesti, ja tykkään tosi paljon noista stock-silmistä, joten en halua kyllä mitään muuttaakaan vaikka nukke nyt olisi ehkä vähän geneerisen näköinen.

Ensi kerralla sitten todella pitkään suunnitelmissa ollut postaus, johon tuo ylempänä mainittu kuvasarjakin liittyy. Tapaamme siis pian!

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kuvia!
    Erityisesti ihastelin Nessan vaatteita, ihanat ruutusukat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ♥ Sukat ovat alun perin Pullip Nellan stock-asusta, tykkään niistä itsekin paljon ja paljon niitä on tullut käytettyäkin :D

      Poista