Pullip


Nimi: Fiona Walsh
Ikä: 16
Malli: Pullip Tomoe Mami
Tilattu - saapunut: 10.7.2014 - 16.7.2014
Tilauspaikka: PullipStyle

Fiona on rauhallinen isosiskotyyppi, jolle on helppo uskoa salaisuuksia. Hän pitää kaikista tyttöjen jutuista ja hassuttelusta ystäviensä kanssa. Fiona kiinnostuu yleensä itseään nuoremmista pojista. Käytännön asiat, kuten ruuanlaitto, ovat hänelle helppoja, ja hän on yleensä porukan järkevä tyyppi, jonka läsnäololla on muihin rauhoittava vaikutus. Hän pitää kahviloissa käymisestä ja kännykkäpelien pelaamisesta.

Silmät: CoolCatin PA-34
Peruukki: CanCan-Jseries (12a goldmix)
Meikki ja vartalo: Stock

Muuta: Ensimmäinen nukkeniNimi: Aurora "Rory" Hightower
Ikä: 16
Malli: Pullip Romantic Alice
Tilattu - saapunut: 13.8.2014 - 26.8.2014
Tilauspaikka: PullipStyle

Aurora, jota useimmat kutsuvat lempinimellä Rory, on aina siellä missä tapahtuu. Hänen harrastuksensa vaihtuvat usein, ja hän rakastaa juhlimista ja uusien ihmisten tapaamista. Aurora pitää myös erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja matkustelusta, ja hän on jatkuvasti menossa useisiin rientoihinsa. Hän inhoaa tylsyyttä, ja rentoutuu vain harvoin itsekseen.

Silmät: Stock
Peruukki: Vaihtelee, kuvassa Crobidollsin peruukilla
Meikki ja vartalo: Stock

Muuta: Nukke on ostettu palautuskappaleena PullipStylen Dent Box -osastolta, eli olen nuken toinen omistajaNimi: Saki Shimizu
Ikä: 16
Malli: Pullip Akemi Homura
Tilattu - saapunut: 3.7.2014 - 28.8.2014
Tilauspaikka: Plasticpop

Saki on ujo ja sulkeutunut tyttö, joka tuntee olonsa rentoutuneeksi vain parhaiden ystäviensä seurassa. Saki rakastaa shojo-mangaa, otome-pelejä, Sweet Lolita –tyyliä ja muuta mahdollisimman söpöä, tyttömäistä ja pastellista, mutta ei ikinä kehtaisi myöntää sitä kenellekään – varsinkaan isosiskolleen Suikalle. Saki on vakuuttunut siitä, että ei näyttäisi söpöltä lolitassa, mutta pukeutuu siihen silti joskus salaa. Saki inhoaa liikuntaa, ja on hyvin itsepäinen ja päättäväinen sille päälle sattuessaan.

Silmät: Taeyang Missionaryn stock
Peruukki: Alice's Collections
Meikki ja vartalo: Stock
Muuta: Triplaripset

Muuta: Ensimmäisenä tilaamani nukke, jonka saapuminen kuitenkin viivästyi ja sain nuken vasta kolmantenaNimi: Chistopher "Kit" Chancellor
Ikä: 18
Malli: Taeyang Tantus
Tilattu - saapunut: 6.10,2014 - 15.10.2014
Tilauspaikka: PullipStyle

Christopher, lempinimeltään Kit, pitää opiskelusta ja tarinoiden kirjoittamisesta. Hän on rento tyyppi, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Hänen isänsä on kuuluisa matkakirjailija Konrad Chancellor ja hänellä on lukuisia sisar- ja velipuolia isänsä puolelta. Kit pitää historiasta, ja hänet voikin tavata usein lukemasta historiallista romaania kahvikupin äärellä. Kit on älykäs ja harkitsevainen, mutta valittelee usein, että ei ymmärrä ollenkaan naisia. Tämän vuoksi hän on särkenyt tahattomasti jo monta sydäntä.

Silmät: Luultavasti CoolCatin PB-42 (kuvassa vanhoilla chipeillä, CoolCatin PB-D18)
Peruukki: For My Doll
Meikki ja vartalo: StockNimi: Kirari "Lili" Altair
Ikä: 17
Malli: Pullip Nella
Tilattu - saapunut: 27.11.2014 - 3.12.2014
Tilauspaikka: PullipStyle

Kirari on ujo ja herkkä, ja puhuu hiljaisella äänellä. Hän rakastaa romanttisia viihdetuotteita ja viettää niiden parissa paljon aikaa nenäliinavuorella varustettuna. Kirari kirjoittaa rakkausrunoja ja pitää päiväkirjaa, jota piilottelee huolellisesti. Hän ihastuu todella helposti, ja vuodattaa herkkiä tuntojaan päiväkirjaansa. Kirari ei pidä yllätyksistä eikä kauhuelokuvista, koska hän pelästyy ja säikähtää helposti. Kirari on kiinnostunut tähtitieteestä ja astrologiasta sekä eri kulttuurien myyteistä ja tarustoista, ja kuuntelee mielellään klassista musiikkia.

Silmät: Stock
Peruukki: Crobidolls
Meikki ja vartalo: StockNimi: Ai Hanamori
Ikä: 12
Malli: Dal Joujou
Tilattu - saapunut: 27.11.2014 - 3.12.2014
Tilauspaikka: PullipStyle

Ai on reipas peruskoululainen, joka harrastaa leipomista ja sarjakuvien lukemista. Ai on ulospäinsuuntautunut eikä välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Ai rakastaa leluja, karkkeja ja kaikkia söpöjä maskottiotuksia, kuten Hello Kittyä ja Rilakkumaa. Ai pitää myös ulkoilusta, eikä hänen ole koskaan vaikea keksiä itselleen tekemistä.

Silmät: Stock
Peruukki: CanCan-Jseries (r59a marigoldmix)
Vartalo: Obitsuhybridi eli 23cm White -obitsun kädet ja alavartalo ja stock-kehon rintapala
Meikki: StockNimi: Reina Akamine
Ikä: 13
Malli: Dal Ra Muw
Ostettu - haettu: 17.12.2014 - 5.1.2015
Ostopaikka: PullipSuomen foorumin myyntipalsta

Reina on varhaiskypsä ja älykäs. Hän pitää tiedejutuista, ja hänellä onkin usein kesken monenlaisia tiedeprojekteja, joista toiset eivät ymmärrä mitään. Reina pitää rauhasta ja hiljaisuudesta, ja puuhailee mieluiten omia juttujaan omassa rauhassa. Vaikka Reina onkin aikuismainen ja käyttää puheessaan sanoja, joita tavallinen 13-vuotias ei ole koskaan kuullutkaan, on hänen salainen harrastuksensa lainata ja lukea salaa Ain sarjakuvia.

Silmät: Stock
Peruukki: CanCan-Jseries (r73a winemix)
Meikki: Stock
Vartalo: Obitsuhybridi eli 23cm White -obitsun kädet ja alavartalo ja stock-kehon rintapala

Muuta: Toinen Dalini, joka on ostettu käytettynä mutta kaikkien tavaroiden ja vaatteiden kanssa PullipSuomi -foorumin kauppapaikaltaNimi: Suika Shimizu
Ikä: 18
Malli: Pullip Rozen Maiden Träumend Suigintou (2007)
Ostettu - saapunut: 17.2.2015 - 2.3.2015
Ostopaikka: eBay

Suika on kylmä ja itsenäinen. Hän ei luota toisiin ja vaikuttaa henkilöltä, joka vihaa kaikkea eikä pidä oikein mistään. Suikalla on musta ja sarkastinen huumorintaju. Hän on usein tyly ja suorapuheinen, mikä loukkaa helposti toisia.. Suika viihtyy parhaiten omissa oloissaan ja pukeutuu mieluiten mustaan. Hän pitää eläimistä ja syö kaikkein mieluiten keksejä.

Silmät: Harmaat teddyt
Meikki: Stock
Vartalo: Stock-keho HB-obitsun käsillä
Peruukki: CoolCat
Muuta: Tuplatut ripset

Muuta: Pitkäaikainen grail-nukkeni ja ensimmäinen eBaysta koskaan ostamani asia. Ostettu eBaysta käytettynä mutta käytännössä uuden veroisessa kunnossa kaikkien tavaroiden ja vaatteiden kanssaNimi: Shiori
Ikä: ???
Malli: Byul Lunatic Humpty Dumpty
Tilattu - saapunut: 16.5.2015 - 21.5.2015 
Tilauspaikka: PullipStyle

Shiori on eksentrinen puolidemoni jostakin tarkemmin määrittelemättömästä demonien ulottuvuudesta. Shiori valvoo usein öisin, ja on yleensä ärtyisä valoisaan aikaan. Hän on varsin impulsiivinen ja kärsimätön, ja harrastaa yksinpuhelua. Shiori on erittäin kiinnostunut okkultismista ja salatieteistä, ja hänellä on taipumus uskoa kaikkiin salaliittoteorioihin, olivat ne miten älyttömiä tahansa. Shiori elää sokerilla, mutta inhoaa hedelmiä.

Silmät: CoolCat (CB-08)
Meikki: Stock
Vartalo: Stock
Peruukki: IplehouseNimi: Georgina
Ikä: ???
Malli: Pullip Rozen Maiden Träumend Suiseiseki (2007)
Ostettu – haettu: 25.11.2016 – 8.12.2016
Ostopaikka: PullipSuomi – foorumin myyntipalsta

Georgina on laiska ja mukavuudenhaluinen demoni, joka on kiinnostunut lähinnä omasta hyvinvoinnistaan. Georgina pitää kauneushoidosta ja kylvyistä. Hän rakastaa salaa Hadesta ja inhoaa kaikkia, jotka pääsevät liian lähelle tätä. Samalla hän tietää, ettei koskaan voi saada tätä itselleen. Georgina on varsin pisteliäs ja kiusoitteleva, ja osaa käyttää naisellisia avujaan hyväkseen. Georgina pitää tummasta suklaasta, mutta ei syö mielellään ihmisten ruokaa.

Silmät: CoolCatin PB-12 Red Brown
Meikki: Stock
Vartalo: SBH-S 27 cm Natural Obitsu (nuken mukana tullut)
Peruukki: Luts

Muuta: Ostettu käytettynä ja lähes kaikkien tavaroiden kanssa toiselta harrastajalta. Ensimmäinen obitsutettu nukkeni.Nimi: Hades
Ikä: ???
Malli: Taeyang Missionary
Tilattu – saapunut: 29.11.2016 - 8.12.2016
Ostopaikka: PullipStyle

Hades on sadistinen ja kieroutunut demoni, joka haaveilee demoniulottuvuutensa valloittamisesta. Hades on varsin täynnä itseään, eikä koskaan kuuntele muita. Hän näkee toiset ihmiset ja muut olevaiset lähinnä välineinä epämääräisten tavoitteidensa saavuttamiseksi. Hades on kiinnostunut Suikasta, koska tämä on niin sulkeutunut persoona. Hades rakastaa viinejä, ja hänen lempikirjansa kertovat kaukaisesta kuolleiden valtakunnasta.

Silmät: CoolCat (Vasen: EA-14 Honey, oikea: EA-37 Scarlet)
Meikki: Stock
Vartalo: Stock
Peruukki: LutsNimi: Chiyo Yotsuba
Ikä: 12
Malli: Dal Puki
Ostettu - haettu: 28.4.2017 - 18.5.2017
Ostopaikka: PullipSuomi -foorumin myyntipalsta

Silmät: Stock
Meikki: Stock
Vartalo: Obitsuhybridi eli 23cm White -obitsun kädet ja alavartalo ja stock-kehon rintapala
Peruukki: Alice's Collections 

3 kommenttia: