Azone


Nimi: Erina
Ikä: ???
Malli: Lil'Fairy - Purimyure Fairy Association - Erunoe
Tilattu - saapunut: 27.2.2015 (ennakkotilaus) – 17.6.2015 (saapui aikaisemmin, paketin käsiinsaamispäivä)
Tilauspaikka: Play-Asia

Erina opiskelee keijujen opistossa yhdessä Kannan kanssa. Hän on luonteeltaan päättäväinen ja reipas. Erinalla on vahva itsetunto, ja hän on aina valmis auttamaan muita. Erina pitää kylmistä ruuista ja herkuista, kuten sorbetista.


Nimi: Nanami Sakurai
Ikä: 16
Malli: Sahra's a la Mode: Pink! Pink! a la Mode White x Pink Sahra
Tilattu - saapunut: 20.4.2015 (ennakkotilaus) – 9.7.2015 (saapui aikaisemmin, paketin käsiinsaamispäivä)
Tilauspaikka: Play-Asia

Nanami on kiltti tyttö, joka pitää toisten auttamisesta. Koulussa hän kuuluu oppilaskuntaan ja työskentelee siellä ahkerasti. Vapaa-ajallaan hän työskentelee osa-aikaisena kahvilassa. Nanami rakastaa kaikkea tyttömäistä ja on lähes aina hyvällä tuulella.


Nimi: Kisa
Ikä: 15
Malli: EX Cute 11th Series: Otogi no Kuni/Little Red Hood Koron
Tilattu - saapunut: 9.7.2015 (ennakkotilaus) - 22.9.2015
Tilauspaikka: Play-Asia

Kisa on utelias ja pitää seikkailuista. Hän yrittää saada usein ystävänsäkin mukaan esimerkiksi kokeilemaan kaikenlaisia uutuustuotteita. Kisa inhoaa kotitöitä, erityisesti tiskaamista. Hän on hyvä välttelemään asioita, joista ei pidä. 

Muuta: Alkuperäinen kampaus purettu ja hiukset leikattu lyhyemmiksi.


Nimi: Satsuki
Ikä: 15
Malli: EX Cute 8h Series: Majokko Lien Little Witch of the Moon ver. 1.1.
Ostettu - haettu: 13.1.2016 - 20.1.2016, ostettu toiselta harrastajalta

Nuori noita Satsuki on ystävällinen, mutta varautunut ja hieman ujo. Hänet on kuitenkin helppo saada nauramaan ja hän pitää muiden seurasta. Satsukin taikavoimat perustuvat kuun vaiheisiin ja hän opiskelee ahkerasti tullakseen paremmaksi noidaksi.


Nimi: Arthur
Ikä: 14
Malli: Asterisk Collection Series No. 005 Hetalia The World Twinkle - England
Tilattu - saapunut: 26.1.2016 (ennakkotilaus) - 30.10.2016
Tilauspaikka: Play-Asia

Arthur on yleensä rauhallinen ja kohtelias, mutta hän ärsyyntyy helposti ja inhoaa esimerkiksi epäsiisteyttä. Arthur pitää teestä ja lukemisesta, ja vaikuttaa joskus paljon ikäistään vanhemmalta. Todellisia tunteitaan hän ei paljasta koskaan kenellekään.

Muuta: Hahmon luonne perustuu pitkälti Hetalia -sarjan Englanti -hahmoon


Nimi: Kotori
Ikä: 16
Malli: EX Cute Family: Wakaba/Lovely leaf
Tilattu - saapunut: 15.10.2016 (ennakkotilaus) - 11.11.2016
Tilauspaikka: Play-Asia

Seurallinen Kotori rakastaa shoppailua ja karaokea. Hän on Nanamin kanssa samassa koulussa ja toimii siellä koulun koripallojoukkueen managerina. Kotori pelasi itsekin aiemmin koripalloa, mutta nykyään hän on enemmän kiinnostunut muista asioista.


Nimi: Miyuki
Ikä: 15
Malli: EX Cute 5th Series Sweet Punk Girls! Miu
Tilattu - saapunut: 2.3.2017 - 11.3.2017
Tilauspaikka: Mandarake

Ujo ja hiljainen Miyuki inhoaa huomiota ja pysyttelee mieluummin taustalla. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee musiikkia ja kirjoittaa runoja, muttei ole koskaan näyttänyt niitä kenellekään. Hän yrittää aina piilotella suuria rintojaan vaatetuksellaan.

Muuta: Keho vaihdettu Pureneemo Flection S/LL -kehoon


Nimi: Sara
Ikä: 15
Malli: EX Cute 8th Series - Majokko Sera/Little Witch of Wisdom
Tilattu - saapunut: 14.3.2017 - 27.3.2017
Tilauspaikka: Amiami

Ulospäinsuuntautunut Sara viihtyy huomion keskipisteenä hauskuuttamassa muita. Hän viihtyy paremmin poikien seurassa, ei tunnu pelkäävän mitään ja on varsin suorapuheinen. Monet ihailevat Saran rohkeutta, mutta karsastavat tämän itsepäisyyttä.


Nimi: Yukito
Ikä: 14
Malli: EX Cute Family: Shounen Tanteidan Aoto
Tilattu - saapunut: 11.4.2017-19.4.2017
Tilauspaikka: Mandarake

Yukito esittää mielellään coolia, mutta on oikeasti kiltti poika ja hyvä koulussa. Hän pitää jalkapallosta ja hengailusta ystäviensä kanssa. Hän on tosi kiinnostunut tytöistä, mutta ei ole vielä saanut pyydettyä ketään onnistuneesti treffeille. Hajimen paras ystävä.


Nimi: Lily Lawson
Ikä: 17
Malli: Sahra's á la Mode: Lycee Progression
Tilattu - saapunut: 4.7.2017 - 11.8.2017 (paketin avaamispäivä; saapui paljon aikaisemmin)
Tilauspaikka: Mandarake

Lily on rohkea tyttö, joka viihtyy juhlimassa ja hengailemassa kaupungilla. Hänestä liikkuu hurjia huhuja, joiden paikkaansa pitävyys on kyseenalaista. Lilyllä on vahvat mielipiteet ja hän ei koskaan epäröi puolustaa heikompia. Hän ei ole kovinkaan hyvä koulussa.


Nimi: Sorata
Ikä: 13
Malli: EX Cute Family: Otogi no Kuni/Little Blue Bird Sorane
Ostettu - saatu: 23.11.2017 - 5.12.2017, ostettu toiselta harrastajalta
Ostopaikka: MyFigureCollection

Sorata on utelias ja tarkkanäköinen poika, joka pitää luonnossa liikkumisesta ja haluaisi isona ryhtyä tiedemieheksi. Hänen lempiaineitaan koulussa ovat biologia ja maantieto ja hän harrastaa piirtämistä. Hän on todella huono kaikenlaisissa urheilulajeissa.


Nimi: Kanna
Ikä: ???
Malli: Lil' Fairy Small Maid Riam
Tilattu - saapunut: 6.10.2017 (ennakkotilaus) - 17.5.2018
Tilauspaikka: Amiami

Kanna opiskelee keijujen opistossa yhdessä Erinan kanssa. Kanna on aika kilpailuhenkinen ja tykkää kilpailla Erinan kanssa arvosanoista. Kanna tuntuu olevan usein hieman omissa maailmoissaan, ja hän hymyilee harvakseltaan. Hän rakastaa Rinkon laittamaa kahvia.


Nimi: Rinko
Ikä: ???
Malli: Lil' Fairy Neko no Te mo Karitai? Vel
Tilattu - saapunut: 7.9.2018 (ennakkotilaus) - 8.11.2018
Tilauspaikka: Hobby Link Japan

Rinko on töissä kahvilassa, jossa Erina ja Kanna usein opiskelevat. Rinko on järkevä ja maanläheinen, ja hän inhoaa riitelyä. Vaikka Rinko on kahvilassa töissä, hän ei juurikaan osaa leipoa, vaan hänen vahvuuksiaan ovat asiakaspalvelu ja juomien valmistaminen.


Nimi: Maron
Ikä: 17
Malli: Sahra's a la Mode: Welcome to M's Bakery Maya
Tilattu - saapunut: 22.11.2018 - 12.12.2018
Tilauspaikka: Mandarake

Vauhdikas ja energinen Maron kuuluu koulun yleisurheilujoukkueeseen, lajinaan juoksu. Maronin saattaa tavata liikkumassa myös vapaa-ajalla, ja hän rakastaa kilpailemista. Maronin koulumenestys on kyseenalaista ja tekniikasta hän ei ymmärrä mitään -pelihallien pelejä lukuun ottamatta.


Nimi: Chieri
Ikä: 15
Malli: EX Cute 11th Series: Otogi no Kuni/The Little Match Girl Chiika
Tilattu - saapunut: 2.2.2019 - 18.2.2019
Tilauspaikka: Mandarake

Chierillä on taipumus pitää itseään muita parempana. Hän inhoaa häviämistä, ärsyyntyy helposti muihin eikä osaa pyytää anteeksi. Kaikkia poikia hän pitää lapsellisina. Chieri on kuitenkin lojaali ystävä ja havaitsee helposti vääryydet. Hän seuraa tarkasti muotia ja viihtyy sosiaalisessa mediassa.


Nimi: Noel
Ikä: 14
Malli: Alvastaria Twin Tailor Tieo
Tilattu - saapunut: 6.8.2019 - 20.8.2019
Tilauspaikka: Mandarake

Hyväkäytöksisellä Noelilla on paljon menoja ja kavereita, vaikka hän ei mielellään hakeudu muiden seuraan ellei häntä erikseen pyydetä. Noel harrastaa skeittausta, tietokonepelejä ja urheilua ja vihaa sitä, jos häntä sanotaan söpöksi tai luullaan tytöksi.


Nimi: Hajime
Ikä: 14
Malli: EX Cute Family: Otogi no Kuni/The Little Swallow Yuta
Tilattu - saapunut: 6.8.2019 - 20.8.2019
Tilauspaikka: Mandarake

Ystävällinen ja miellyttävä Hajime on hyvä koulussa, minkä vuoksi muut usein pyytävät häntä auttamaan opiskelussa. Hajime yrittää usein estää ystäviensä tyhmimmät ideat ja toimii jonkinlaisena järjen äänenä muille. Suuttuessaan todella pitkävihainen. Yukiton paras kaveri.


Nimi: Sumire
Ikä: 17
Malli: Sahra's a la Mode: Alisa Nostalgic Story Collection (Doll Show Commemorative ver.)
Tilattu - saapunut: 30.10.2020 - 13.11.2020
Tilauspaikka: Mandarake

Viehättävä Sumire pitää suosittua sometiliä, jossa hänellä on paljon seuraajia. Hän ei ole kovinkaan vaikeasti lähestyttävä, vaan lempeä ja luotettava. Sumire rakastaa söpöjä vaatteita, koruja ja asusteita ja hänen tyyliään ihaillaan myös somen ulkopuolella.


Nimi: Yayoi Haneda
Ikä: 16
Malli: Sahra's a lá Mode: Sweets a la Mode Marron Parfait Alisa
Tilattu - saapunut: 31.3.2021 - 13.4.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Pirteä ja kekseliäs Yayoi työskentelee koulun ohella perheensä kahvila-konditoriassa ja rakastaa työtään. Toisinaan hänellä on varsin erikoisia liikeideoita yritystä varten. Yayoi ei pidä suolaisista herkuista ja hän harrastaa leipomisen ohella kävelylenkkejä äänikirjoja kuunnellen.


Nimi: Melody
Ikä: ???
Malli: Lil' Fairy Small Maid Lipu
Tilattu - saapunut: 28.4.2021 - 7.5.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Melody omistaa kahvilan, jossa Rinko työskentelee. Hän perusti sen, koska rakastaa kakkuja ja maid-asuja, ja työskentelee usein itsekin kahvilassaan. Melody pitää dramaattisista rakkaustarinoista ja haaveilee omasta poikaystävästä. Tarpeen tullen tiukka pomo, jos sitä vaaditaan.


Nimi: Rei
Ikä: 15
Malli: Alvastaria Milo - Mechanical Engineer in a Foreign Country (Azone Direct Store Sales ver.)
Tilattu - saapunut: 2.5.2021 - 10.5.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Reitä pidetään erittäin coolina ja monet ihailevat häntä. Koulussa hän on koripallojoukkueen tähtipelaaja, vaikka on vasta 1. luokalla. Omasta mielestään Rei on ihan tavallinen tyyppi, eikä hän välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Hän pitää perinteisistä japanilaisista herkuista.


Nimi: Ruby
Ikä: 15
Malli: EX Cute 10th Best Selection: Classic Alice Tick Tock Rabbit Himeno (O Sumashi-guchi ver.)
Tilattu - saapunut: 28.4.2021 - 10.5.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Vakavan oloinen Ruby ei ole helposti lähestyttävä, mutta hän rakastaa puhua omista mielenkiinnon kohteistaan. Ruby pitää vanhoista tavaroista ja vintage-vaatteista ja haluaisi aikuisena omistaa oman antiikkikaupan. Ruby rakastaa teetä ja kirpputoreilla kiertelyä aarteiden toivossa.


Nimi: Momoka
Ikä: 15
Malli: Ex Cute 11th Series: Otogi no Kuni/Miu and the Frog Prince
Tilattu - saapunut: 21.5.2021 - 4.6.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Fiksu Momoka on luonteeltaan eloisa ja optimistinen. Vaikka hän on toisinaan hieman näsäviisas, on hänellä paljon ystäviä ja hän on suosittu tyttö luokallaan koulussa. Momoka rakastaa vauhdikkaita moottoriajoneuvoja ja hänen unelmansa on omistaa joskus oma moottoripyörä. Chierin paras ystävä.


Nimi: Minami Sakurai
Ikä: 16
Malli: Sahra's a la Mode: Sahra Nostalgic Story Collection (Regular Sale ver.)
Tilattu - saapunut: 30.5.2021 - 10.6.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Minamia pidetään salaperäisenä, ja hän nauttii maineestaan mysteerihenkilönä täysin rinnoin. Minami pitää huomiosta, ja hän on hyvä esittämään erilaisia rooleja. Oikeasti hän on terävä ja suorapuheinen, ja suhtautuu omistushaluisesti siskoonsa ja ystäviinsä. Nanamin kaksoissisko.


Nimi: Saskia
Ikä: 15
Malli: EX Cute 9th Series: Komorebi Mori no Dobutsu-tachi/Neko-san Aika (Regular Sale ver.)
Tilattu - saapunut: 30.5.2021 - 10.6.2021
Tilauspaikka: Mandarake

Herkkä Saskia ei ole hyvä itseilmaisussa, ja toisinaan hän on varsin yksinäinen- Saskia rakastaa kissoja ja kaikkea niihin liittyvää. Hänen lempiruokaansa ovat hedelmät, erityisesti persikat. Saskia rakastaa idoleita ja näiden konserteissa käymisestä. Pelkää pimeää ja kummituksia. Himarin paras ystävä.


Nimi: Himari
Ikä: 15
Malli: EX Cute 9th Series: Komorebi Mori no Dobutsu-tachi/Kuma-san Koron (Regular Sale ver.)
Tilattu - saapunut: 3.6.2021 - 17.6.2021
Tilaupaikka: Mandarake

Aurinkoinen Himari pitää eläimistä, ja hänen suuri haaveensa on opiskella eläinlääkäriksi. Himari on luonteeltaan reipas ja pirteä, ja hän harrastaa metsäkävelyitä, valokuvausta ja puutarhanhoitoa. Hyvä kotiaskareissa ja ruuanlaitossa. Kotorin pikkusisko ja Saskian paras ystävä.


Nimi: Umi
Ikä: 16
Malli: Sahra's a la mode: Twinkle a la mode - Lapis lazuli Yuzuha (Regular Sale ver.)
Tilattu - saapunut: 25.6.2021 - 9.7.2021
Tilaupaikka: Mandarake

Viileä ja hillitty Umi on koulun suosituimpia tyttöjä. Hän toimii koulun teeseremoniakerhon puheenjohtajana ja harrastaa myös ikebanaa. Umi on myös vuosiluokkansa parhaimpia oppilaita. Hänellä on myös leikkisä ja heittäytyvä puolensa, ja hän rakastaa roskaruokaa. Minamin paras ystävä.


Nimi: Lumina
Ikä: 18
Malli: EX Cute 11th Series: Otogi no Kuni/Swan Lake Raili
Tilattu - saapunut: 7.1.2022 - 17.1.2022
Tilauspaikka: Mandarake

Lumina on luova ja taiteellisesti lahjakas. Hän harrastaa kuorolaulua ja viulunsoittoa, ja hänen lempiaineensa koulussa on kuvaamataito. Luonteeltaan Lumina on vähän introvertti, mutta erittäin luotettava ja lojaali ystävä. Hän ei ole kovinkaan kilpailuhenkinen vaan arvostaa muut itsensä edelle.

Muuta: Keho vaihdettu Pureneemo Flection M/LL -kehoon


Nimi: Chiaki
Ikä: 16
Malli: Asterisk Collection Series No.009 "Hetalia The World Twinkle" Spain
Tilattu - saapunut: 29.9.2022 - 8.10.2022
Tilauspaikka: Mandarake


Nimi: Hazuki Haneda
Ikä: 18
Malli: Yuzuha - Sweet Home! Coordinated Doll set, Walnut Hair, Azone Direct Store Sales ver.
Tilattu - saatu: 1.11.2022 - 9.11.2022
Tilauspaikka: Mandarake

[kuva tulossa]

Nimi: Kokoro
Ikä: 14
Malli: Alvastaria - Ravi -After the Cat Burglar!- Holmes-chan ver.
Tilattu - saatu: 28.4.2022 (ennakkotilaus) - 13.12.2022
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Lock "Mr. Lapin" Lawson
Ikä: 14
Malli: Ex☆Cute Family - Aoto - March Tea Party, Mad Hatter
Tilattu - saatu: 13.12.2022 - 2.1.2023
Tilauspaikka: Mandarake


Nimi: -
Ikä: ???
Malli: Lil' Fairy - Romo
Tilattu - saatu: 2.4.2022 (ennakkotilaus) - 18.1.2023
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Risa
Ikä: ???
Malli: Picco Ex☆Cute - Chiika - Komorebi Mori no Chiisana Doubutsu-tachi
Tilattu - saatu: 4.11.2022 (ennakkotilaus) - 26.6.2023
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Haruna
Ikä: 18
Malli: Ex☆Cute Family - Mia - ~meow×meow a・la・mode~ Cat lover
Tilattu - saatu: 28.4.2023 (ennakkotilaus) - 26.6.2023
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Chocola
Ikä: 17
Malli: SAHRA'S à la mode - Sahra - ~meow×meow a・la・mode, ~Secret story, Violet Lilac
Tilattu - saatu: 23.12.2022 (ennakkotilaus) - 17.8.2023
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Yumeri
Ikä: 16
Malli: Ex☆Cute Family - Sera - ~meow×meow a・la・mode~ Cat lover (Pale purple ver.)
Tilattu - saatu: 30.6.2023 (ennakkotilaus) - 29.8.2023
Tilauspaikka: Amiami


Nimi: Midori
Ikä: 20
Malli: Minami - Happy New Year 2023 
Tilattu - saatu: 12.9.2023 - 20.9.2023
Tilauspaikka: Mandarake


Nimi: Tokiko
Ikä: 16
Malli: Ex☆Cute (9th Series) - Lien - Komorebimori no Doubutsutachi ♪, Silver Fox 
Tilattu - saatu: 10.10.2023 - 26.10.2023
Tilauspaikka: Mandarake


Nimi: Sanae
Ikä: 15
Malli: custom (alkuperäinen malli SAHRA'S à la mode - Yuzuha - Rock'n Girl☆)
Tilattu - saatu: 11.10.2023 - 26.10.2023
Tilauspaikka: Mandarake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti