torstai 6. tammikuuta 2022

Uusi vuosi, vanhat kuvat

 Hei taas kaikille!

Ägh, edellisestä postauksesta onkin jo kulunut lähes 2 kk! Olen kuitenkin ollut ihan suht aktiivinen nukkeilussa, blogia en vain ole saanut aikaiseksi päivittää. Siispä aloitetaan uusi vuosi 2022 täällä blogin puolella viime syksynä otetuilla vanhoilla kuvilla. Uudempiakin kyllä on, mutta laitetaan nämä nyt tähän, että saan ne pois päiväjärjestyksestä.

Lokakuussa aika pian Sarasin stock-lookin kuvailujen jälkeen vaihdoin nukelle uuden peruukin ja kuvailin sitä vähän parvekkeella.

Aika pian tämän peruukin vaihdoin jälkeen vaihdoin nukelle myös silmät, joka oli tuskallinen prosessi, josta toinen silmä ei selvinnyt ehjänä :( No, menetys ei ollut onneksi suuren suuri. Lisää näistä ulkonäön muutoksista ja niiden taustoista kunhan pääsen nukkeprojektin esittelypostaukseen käsiksi!

Edelleen lokakuuta. Vaihdoin nukeille vaatteita ja korjasin Taeyangien irtoilevia käsiä, ja siinä samalla päätin sitten ottaa muutaman kuvan Victorista, kun nukke näytti niin hyvältä ilman paitaa ;)

Valaistus sai kahdessa alemmassa kuvassa nuken ihon näyttämään osittain oudon oranssilta! Ei ole sentään luonnossa tuon näköinen.


Muutama päivä myöhemmin, edelleen lokakuussa, vaihdoin lisää nukkien vaatteita ja päätin ottaa muutaman kuvan Suikasta, joka oli tässä vaiheessa ollut jotain 2 vuotta noissa Suigintoun vaatteissa! Päätin vihdoin laittaa nukelle päälle jotain muuta, mutta sitä ennen halusin kuvia nukesta Suigintoun asussa. Kuvauspaikkana oli taas parveke.
Samana päivänä, jolloin otin nämä Suigintou-kuvat, vaihdoin tosiaan vähän vaatteita ja otin sen jälkeen ryhmäkuvan kaikista Pullip-perheen nukeistani. Kuvaaminen meni yllättävän kivuttomasti: kukaan ei kaatunut kuvan ottamisen aikana, sain kaikki jotakuinkin näkymään kuvassa ja joku saattaa katsoa kameraankin. Laitoin ison Azoneni Madokan laatikon sängyn päätyyn seinää vasten, ja osa nukeista siis seisoo sen päällä, osa sen edessä nojaten laatikkoon ja loput istuvat edessä.

Ylärivi: Suika, Hitomi, Victor, Alexander, Hades, Nessa, Pullip Saras

Keskirivi: Fiona, Saki, Aurora, Bianca, Lilina, Cassandra, Georgina

Alarivi: Kazuki, Ai, Chiyo, Shiori, Reina, Shin

Kuten kuvasta näkyy, osa porukasta on myös saanut uudet peruukit! Näistä täytyy ottaa kuvia myöhemmin, jotta uudet hiukset pääsevät vähän paremmin oikeuksiinsa (ja saan uudet, ajankohtaiset kuvat nukkeprofiileihin laitettavaksi...)


Halloweenina otin teemaan sopivia kuvia Instagramiin, jota tuolloin vielä pystyin käyttämään. Malliksi pääsi Georgina lähinnä siksi, että sillä oli jo valmiiksi teemaan sopivat vaatteet päällä.

Ei ehkä kaikkein omaperäisin idea, mutta kuvasta tuli mielestäni ihan ok.

Seuraavaksi täytyisi varmaankin tehdä jonkinlainen Nukkevuosi 2021 -kooste, esittelypostaus Pullip Sarasiin liittyvästä nukkeprojektista sekä postata kaikki joululoman aikana otetut kuvat. Tekemistä siis riittää, ja alkuvuosi tuleekin varmaan olemaan aika aktiivinen täällä blogin puolella! Katsoo nyt vaan, missä järjestyksessä saan nämä suunnitelmat toteutettua. Ensi kertaan!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus, etenkin tuo ryhmäkuva oli hauska!
    Olisipa omalta parvekkeeltani yhtä hyvät näkymät, se on niin mukavan helppo kuvauspaikka.
    Onnea uuteen vuoteen! <3

    VastaaPoista