sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Nukkemiitti 11.12.2016 + uusia pallopäitä!

Hei taas kaikille!

Olin tänään Hartsilasten kautta järjestetyssä nukkemiitissä. Miittailimme Siniirr:n luona, jossa en ollut aiemmin käynytkään! Miittipaikalle oli melko pitkä matka bussilla, mutta löysin silti perille. Miittiä järjestettiin aluksi Hartsilapsissa, mutta foorumi kaatui ja on ollut jo pitkään alhaalla. Niinpä Siniirr järjestäjänä alkoi huhuilla ihmisiä kasaan Facebookin puolella. En ole itse FB:ssä, mutta minuun otettiin onneksi yhteyttä vielä PullipSuomessa ja pääsin mukaan miittailemaan.


Tässä taitaa näkyä kaikki miitissä mukana olleet nuket. Oma Oberonini on tosin todella piilossa, enkä tullut ottaneeksi siitä lähempää kuvaa miitin aikana.


Siniirr:n ihanat Bluefairy Tinyfairy Jasmine ja Olive ♥ Haluaisin itsekin joskus MSD-kokoisen Bluefairyn!


Tämän upean Linkiksi stailatun SD-miehen omistajaa en tuntenut, mutta nukke oli aivan mielettömän hieno! Tätä olisi voinut ihastella vaikka kuinka kauan ♥


Oma Soom Teenie Gem Glati, Griselda. Ostin tuon söpön asun jokin aika sitten Hartsilapsista.


Mustatukkainen iso mies oli myös Linkin omistajan tuoma. Lisäksi Pihlan söpöt MDD:t, Millyn Varsity Dean -Blythe sekä Siniirr:n Dollzone Luna.


Millyn hieno ja erikoinen taiteilijanukke. Sivuprofiilissa Withdoll Cynthia sekä Oberon, josta näkyy vain vähän hiuksia ja paitaa :D


Kuskasin mukaan myös Kotorin!


Siniirr:llä on myös paljon upeita Pullip-nukkeja ja oli ihana päästä näkemään niitä livenä! Tässä Pullip Barasuishou sekä Danboard -figuuri, jollaisen itsekin omistan.


Dramaattisesti stailattu Pullip Elisabeth


Nukkekaappi! Tuollainen olisi kyllä kiva omaankin kotiin, mutta ei mahdu asuntoomme D: Toisen lasivitriinin tarvitsisin ja sille on tilaakin varattu, mutta ne ovat figuureja varten. Kaikki figuurini eivät ole tällä hetkellä edes esillä...

Oli tosi kiva käydä pitkästä aikaa nukkemiitissä! Seura ja tarjoilut olivat parasta A-luokkaa. Toivottavasti miittailemme pian uudestaankin!

***

Viime torstaina 8.12. kävin hakemassa jännittävää postia!


Kaksi suurta pakettia, toinen kotimaasta ja toinen ulkomailta c: Pyysin poikaystävän mukaan postiin avukseni kantamaan nämä kotiin, mutta onneksi asun lähes vastapäätä postia niin ei ollut pitkä kantomatka :D


Päätin avata Suomesta lähetetyn paketin ensin. Paketti oli oikeastaan tullut jo keskiviikkona, mutta en ollut silloin jaksanut vielä käydä sitä hakemassa. Sisältö kuplamuovin peitossa: joko joku arvaa, mitä sieltä paljastuu?


Kuplamuoviin muumioitu pää...


...joka paljastui Pullip Suiseisekiksi!

Ostin tämän nuken PullipSuomi -foorumilta. En ollut koskaan oikeastaan ajatellut hankkivani tätä mallia, mutta jotenkin nuken myyntikuvat iskivät ja omistajakuvien katselu Flickristä auttoi lopullisen päätöksen tekemisessä. Hahmo nukelle on ollut valmiina jo lähes kaksi vuotta, joten sitä ei tarvinnut alkaa kehittelemään. Halusin myös kokeilla obitsutettua nukkea, ja tämän nuken mukana sain myös Obitsun. Obitsu on tosin Natural-värinen ja väriero on sen verran räikeä, että tilasin nukelle uuden, valkoisen M-kokoisen obitsun. Sen tuloa odotellessa!


Mukana tulleella peruukilla. Sain mukana myös Pullip Suiseisekin kaikki stock-tavarat paitsi peruukin. Mitään sukkia tai sukkahousuja ei tosin tullut mukana, mutta en ole ihan varma, onko nukella stock-tavaroissa edes sellaisia. En tosin sellaisia edes kaipaa, omistan ihan tarpeeksi sukkia ja sukkahousuja omasta takaa :D Peruukki on söpö, mutta ei jää tälle nukelle. Joku nykyisistä nukeistani saattaa ehkä päätyä käyttäjäksi.

Nuken nimeksi tuli Georgina, ja ulkonäköön on tulossa muutoksia. Uudet chipit ovat jo tulossa, ja uusi peruukkikin on hankinnassa. Se tosin tulee erään kimppatilauksen kautta, joten menee varmaan aika kauan, ennen kuin saan sen käsiini. Hahmo on demoni, joka on luonteeltaan hieman ilkeä, sarkastinen ja mukavuudenhaluinen.


Toinen paketti oli peräisin PullipStyleltä ja sisältö näytti tältä! Paketti ei jäänyt tulliin, ja sen päällä luki arvo 20 USD :D


Uusi Taeyang! :3


Malliltaan Missionary! Mutta katsokaa nyt tuota tukkaa :'D


Apua :'D Tämä näytti niin huvittavalta! Mutta valitettavasti peruukki ei oikein pysy poissa silmiltä ilman apuvälineitä. Tällä hetkellä nukke seisoo esillä erittäin miehekäs hiuspinni pitämässä hiukset poissa kasvoilta. Peruukki on muuten poikkeuksellisen järkyttävän laatuinen, kiiltävä ja rasvaisen tuntuinen. Tällekin on tulossa uusi samasta kimpasta kuin Georginalle.


Tältä hän näyttää paketin kuvassa.


Mukana tuli tällainen mainos, jossa esitellään uusia Pullip- ja Dal -malleja. Ja kukas muu siellä olikaan esittelyssä kuin juuri hetkeä aikaisemmin avaamani Pullip Suiseiseki! Aika uskomaton tuuri, en edes tiennyt, että näiden nukkejen julkaisut olivat näin lähellä tosiaan!


Ulkona paketissa. Stock-asun tämä päällyspuku sekä viitta ovat mustaa, paksua samettia ja todella värjääviä! Kaikki paketin nauhat, jotka olivat kosketuksissa asuun, olivat värjäytyneet aivan tummiksi. Nukessa itsessään ei ollut onneksi värjäymiä muualla kuin lantiossa, ja ne olivat tulleet varmaankin mustista alushousuista.


Samettisen päällyspuvun alta paljastuu todella tyylikäs asu! Nahkahousut, toppi ja mustat saappaat. Vyö on irrottettava ja toimiva. Tayeang Missionary ei ole kovinkaan suosittu malli, enkä ymmärrä miksi! Sillä oli todella kiva, yksinkertainen meikki, ihanan väriset chipit sekä tämä tyylikäs asu! Tämä osa asusta ei vaan näy yleensä missään kuvissa, niin monet varmaan luulevat, että mukana tulee pelkkä päällyspuku. Suosittelen kyllä mallin hankkimista! Nukke on tosin jossain määrin lähes identtinen Taeyang Tantuksen kanssa, ja siksi oikeastaan hankinkin tämän. Tantus on ihana, ja minun on ollut vaikea löytää toista yhtä ihanaa. Sen takia tämä sopii minulle täydellisesti ♥ Seuraavan Taen löytäminen voikin olla hiukka hankalaa...

Nukelle on ollut hahmo olemassa jo yli kaksi vuotta. Hänen nimensä on Hades, ja hän on sadistinen ja pelottava demoni. Aion vaihtaa hänelle mustan peruukin sekä eriparisilmät. Toivottavasti saan nuo kauniit siniset chipit ehjinä irti, niin voin vaihtaa ne sitten Christoperille! Tämän nykyiset sinimustat chipit ovat liian tummat makuuni.

Tervetuloa nukkeperheeseen, Georgina ja Hades! En olekaan ostanut uusia Pullip-nukkeja yli puoleentoista vuoteen, joten nämä kaksi olivat erittäin tervetulleita ♥ Nyt sitten vaan kuvailemaan uusia tulokkaita!

2 kommenttia:

  1. Näyttipä kivalta miitiltä! :)
    Oi onnittelut uutukaisista! Tuo Taeyang Missionary on ollut omallakin ostoslistalla pitkään. Se on todella upea nukke. Toivottavasti päästään näkemään paljon kuvia siitä täällä blogissasi ja Pullip Suomessa myös!

    Hihi, hassua kun herra saapui hiukset noin silmillä.. xD

    VastaaPoista
  2. Apua! Miten en oo ees nähny tätä? Kivoja kuvia oot ottanut kyllä ja kiva miitti oli sillon. :)

    VastaaPoista