torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Throwback Thursday, osa 2

Tervetuloa taas joulukalenterini pariin! Tässä osassa saatte kuvia Fionasta, tuolloisesta Yurista, stock-kamppeissaan. Pullip Tomoe Mami on mielestäni todella söpö ihan stockina, joten kuvasin sitä stockina melko paljon. Ja onneksi tein niin, saattaisi nyt kaduttaa D:







Sain Yurin siis vuoden 2014 heinäkuussa. Odottelin vielä Sakin saapumista, mutta kävin säännöllisesti katselemassa myynnissä olevia nukkeja Plasticpopista ja PullipStylestä. Erään kerran elokuun lopussa bongasin PullipStylen Dent Box Sale -osastolta myynnissä Pullip Romantic Alicen. Se oli palautettu kauppaan, koska nuken ostanut henkilö ei ollut ollut tyytyväinen nuken hiusten laatuun. Muuta vikaa siinä ei ollut, mutta se oli tavallista Romantic Alicea halvempi.

Olin haaveillut Romantic Alicesta jo silloin, kun en vielä tosissani edes harkinnut Pullipin ostamista. Kävin joskus Mollamanian (ainoa nukkekauppa, jonka tiesin) sivuilla katselemassa nukkeja, ja huomasin kerran Romantic Alicen ja pidin sitä todella söpönä. Ajattelin, että jos joskus ostan Pullipin, se voisi olla tuo. Nyt kun himoitsemani malli oli myynnissä tavallista halvemmalla, mitä tein? Mietin yön yli, ja kun nukke oli vielä aamullakin myynnissä, ostin sen. Minulla oli vielä mukavasti kesätyörahaa jäljellä, joten saatoin oikein hyvin käyttää osan kolmanteen nukkeen.


Alkoi kiduttava odotus. Paketin tulossa kesti kauemmin kuin PullipStylellä yleensä: lähes pari viikkoa meni, kun yleensä paketti tulee noin viikossa. Mutta juuri kotipaikkakunnalleni lähtöä edeltävänä päivänä paketti vihdoin saapui, ja sain ihanan Romantic Alicen käsiini! Nimesin nuken Auroraksi.


Nämä taitavat olla ainoat kuvat, jotka minulla on tästä nukesta aivan stockina. Tilasin melko pian Auroralle ja tulevalle Sakille uudet peruukit, jotka sitten pian vaihdoinkin tytöille. Auroralla onkin ollut kaksi eri peruukkia, mutta haluaisin ehkä vielä joskus tytölle peruukin, jossa olisi tuollainen söpö, paksu otsatukka. Peruukki oli muuten kohtalaisen laaduton: latvat hamppuuntuivat itsekseen, eikä edes suoristaminen parantanut tilannetta. Mitään muuta en olekaan nukessa muuttanut, ja käytän sillä melko usein tuota Romantic Alicen stock-asua. Chokerin olen tosin hävittänyt, mutta se ei ollut kauhean tärkeä osa asua.

Seuraava varsinainen blogipostaus tulee hyvin pian, varmaan jo huomenna tai viikonloppuna, ja siinä saatte nähdä jotakin todella uutta ja jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti