torstai 29. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Throwback Thursday, osa 5

Lupasin tehdä Throwback Thursday -juttuja koko joulukuun, joten tässä on viimeinen kalenteripostaus sekä luultavasti myös vuoden viimeinen blogipostaus. Nukkevuosi 2017 -postausta saatte odottaa uuden vuoden puolelle.


Kun olin ostanut kolme Pullippia, mieleni alkoi tehdä jotain toista nukkemallia Pullip-perheestä. Mietin Taeyangin ja Dalin väliltä, ja kun minulla sitten sattui olemaan vähän ylimääräistä rahaa, päätin ostaa ensimmäisen Taeyangini. Koin tarvitsevani vähän miestä tyttöjen keskelle. Valitsin Taeyang Tantuksen, koska se oli mukavan hintainen ja pidin todella paljon sen stock-asusta. Faceup oli myös mukavan neutraali. Tilasin nuken syksyllä ja sainkin sen noin viikon kuluttua tilauksesta luokseni ilman tullikierrosta.


Pidän edelleen erittäin paljon näistä ihan alussa ottamistani kuvista. Nukke sai nimekseen Christopher, mutta viittaan siihen mielelläni useammin tuolla Kit-lempinimellä.


Heti, kun sain Kitin käsiini, tiesin tykkääväni Taeyangeista. Pidän paljon Taeyangien kasvoista ja niitä on mielestäni helppo kuvata. Taeyangien stock-kropat eivät ole minulla olleet ihan ongelmattomia: osa kehosta on aina ihan löysä ja osa pelottavan tiukka. Molemmilla Taeillani on tosi löysä lantio, mutta äärimmäisen jäykät polvet. Hyvä jos edes taipuvat! Kitin toinen käsi oli aluksi jumissa, mutta kun irrotin sen ja laitoin takaisin, se toimi taas hyvin. Sittemmin Kitin kehon toinen jalkaterä hajosi, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa uutta kehoa tilalle.



Otin Kitin mukaani vanhempien luo, jossa vietin tuolloin muutaman päivän syysloman. Pidän tästä kuvasta erittäin paljon! Yksi tässä sessiossa otetuista kuvista päätyi sittemmin blogin ensimmäiseksi banneriksi.


Kitin hankittuani menikin yli kaksi vuotta, ennen kuin ostin seuraavan Taeyangin. Olin suunnitellut jo sen saman pari vuotta, että hankkisin Taeyang Missionaryn, ja sainkin sen vihdoin tänä vuonna hankittua. Oli hankala valita toista, koska Kit oli (ja on!) mielestäni niin täydellinen ja ihana Taeyang. Lisäksi valintaa vaikeutti se, että iso osa Tayeang-malleista on loppuun myytyjä, ja näitä malleja ei saa oikein mistään enää edes käytettynä. Se on todella iso harmi, koska näistä moni oli jo loppuunmyyty kun aloitin harrastuksen ja pidän joistakin näistä todella paljon :P Esimerkiksi Pullip-perheen grail-nukkeni Taeyang Lunatic White Rabbit on sellainen nukke, jota tuskin koskaan saan hankittua edes kohtalaiseen hintaan kaikkien stock-tavaroiden kanssa ja se harmittaa minua todella paljon.

Onneksi viime aikoina on julkaistu taas enemmän Taeyangeja parin vuoden alennustilan jälkeen, ja osa näistä malleista on todella kivoja! Esimerkiksi Taeyang Tuxedo Mask on sellainen, jonka mielelläni ottaisin osaksi omaa nukkeperhettäni.


Kalenterin ja Throwback Thursdayt tältä erää päättää tämä kuva, joka oli se edellä mainittu ensimmäinen bannerikuva silloin kun tämän blogin kaksi vuotta sitten aloitin :3

Toivotetaan kaikille oikein hyvää ja turvallista uutta vuotta! Nähdään taas vuodenvaihteen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti