maanantai 19. joulukuuta 2016

Kirari

Mennään suoraan asiaan ja heitetään nähtäville muutama kuva Freak du Chic Clawdeen Wolfistani, jonka sain vihdoin marraskuussa avattua paketista :D Ostin nuken joskus kesällä...





Todella kiva monsteri!

Seuraavat kuvat on otettu joulukuun alussa. Oli vähän tavanomaista kaamosharmaata kirkkaampi sää, joten syöksyin ulos saadakseni edes muutaman kuvan uudemmista nukeistani.


Francoise ei ole enää Francoise. Aiempi vihreä polkkaperuukki, joka näkyy blogin nykyisessä bannerissa, alkoi tympäistä minua pahemman kerran, kuten myös nimi, jota en ollut enää aikoihin, jos koskaan, pitänyt nukelle sopivana. 

Tilasin hiljattain Suikalle uuden peruukin, joten tämä pinkkimusta jäi ylimääräiseksi. Hetken mielijohteesta kokeilin sitä Franille, ja tykkäsinkin lopputuloksesta todella paljon! Samalla päätin vaihtaa nuken nimen. Hän on nyt Kirari. Ajattelin vaihtaa myös chipit, mutta olkoon nyt vielä toistaiseksi nuo stock-vihreät. Tykkään niistä sen verran paljon, että en kehtaa kokeilun vuoksi lähteä vaihtamaan.

Pidän siitä, miten uusi peruukki tekee nukesta paljon tyttömäisemmän näköisen kuin vanha polkkatukka. Ujolle tytölle sopii tällainen ilme paljon paremmin. Hahmon luonnetta en lähtenyt muuttelemaan, vain nimi ja ulkonäkö vaihtuivat.




Kuvailin samalla myös Kotoria. Tarkoitus oli kuvailla myös Arthuria, mutta päätin jättää sen toisiin ympäristöihin. Ei liikaa nukkekuvia ihan samoilla maisemilla...







Loppuun vielä pari sisäräpsyä Suikasta nykyisellä lookilla, josta mainitsin jokunen postaus sitten. Otin nämä vain lähinnä näyttääkseni, miltä nykyiset silmät oikein näyttävät.



Näissä kuvissa se ei ehkä niin hyvin näy, mutta nuo nelostyypin Pullipilta otetut stock-chipit eivät mahdu kunnolla 3-tyypin silmämekanismin silmäkuoppiin ja ovat hyvin ulkonevat. Heti kun saan viimeiset nukketavaratilaukset kotiin, vaihdan noiden tilalle joko teddyt tai CoolCatilta tilatut chipit. Uusi peruukkikin on tulossa, ja jospa sitten tämä nukke olisi vihdoin valmis. Olen harrastanut ihan liikaa hit and missia tämän ulkonäön kanssa.

Yltiösöpö lolitahame on muuten tilattu Etsystä, LullaCreation -nimiseltä myyjältä. Nopea ja halpa, suosittelen!

Lähdin eilen loman viettoon, ja yritän tässä loman aikana muiden nukkepuuhien lisäksi päivittää nukkeprofiilit ajantasaisiksi. Ja toki ottaa paljon muitakin nukkekuvia blogiin esiteltäväksi!

1 kommentti:

  1. Kirari on nyt kyllä ihan mielettömän söpö <3 Meiti sopii tuossa asussa jotenkin talviseen maisemaan. Voisin kuvitella lyhdyn kanssa seikkailemaa.

    VastaaPoista