torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Throwback Thursday, osa 4

Enää yksi päivä jouluun. Iik!

Tämänkertaisessa kalenteriluukussa esittelen nukkejani silloin, kun ensi kertaa muuttelin stock-ulkonäköjä.


Ajattelin aloitellessani harrastusta, ja oikeastaan vieläkin, että hankkimani nuken on oltava silmää miellyttävä stockina, mutta missään vaiheessa en ajatellut, että tulen säilyttämään nukkeni stock-ulkonäössä. Silmät ja peruukit suunnittelin osalta vaihtavani. Tilasinkin ensimmäiset peruukit ja chipit melko nopeasti ensimmäisten nukkien hankkimisen jälkeen.

Tutkin ahkerasti erilaisia peruukki- ja muita myyntisivustoja, ja uudet tyylit alkoivat pikku hiljaa hahmottua. For My Dollin alelaarista hankin 12 dollarilla tämän kirkkaan valkoisen kiharaperuukin, joka meni Roryn käyttöön. Kiinnitin tuolloin kuminauhattomat peruukit erikeeperillä, mutta nykyään en käytä mitään kiinnikkeitä.

Rorylta en varmaan koskaan vaihda chippejä, olen liian kiintynyt noihin ruskeisiin nappisilmiin. Joskin välillä on ollut houkutus hommata tälle siniset teddyt...


Fiona, tuolloin Yuri, on ollut tässä peruukissa vaihdosta saakka. Se on ollut laadukas, takkuuntumaton ja ostettu CanCanilta. Sen sijaan silmiksi vaihdoin aluksi tuollaiset pistävät vihreät. Jos olisin ymmärtänyt lisätä nukelle pari kerrosta ripsiä, katsekin olisi pehmentynyt eikä chippejä ehkä olisi tarvinnut vaihtaa. Mutta tuolloin ripsiä ei ehkä lisäilty niin ahkerasti kuin nykyään. Tuntuu siltä, että nyt se on ihan perusjuttu: ripsiä saatetaan lisätä reilustikin, vaikka mitään muuta ei nukeissa muuttaisikaan.


Saki näytti ensimmäisten muutosten jälkeen tältä! Ihan söpö, peruukki on myös For My Dollilta ja itse asiassa myin sen hiljattain eteenpäin. Kadun sitä, etten heti aluksi ostanut sitä peruukkia ja vaihtanut niitä chippejä, joita alun perin nukelle kaavailin. Vihreä peruukki on hetken mielijohde, ihastuin väriin mutta jonkun ajan kuluttua se alkoi tökkiä pahemman kerran. Ostinkin sitten Sakille sen peruukin, joka nukella on yhä nykyäänkin käytössä. Chipit, jotka olin jo tilannut, vaihdoin jonkin ajan kuluttua ja nämä chipit päätyivät Yurille, ja ovat sillä edelleen. Ihastuin Sakilla nykyisin oleviin mattavioletteihin chippeihin nähtyäni ne erään bloggaajan nukella.Tein myös ensimmäisenä syksynä ensimmäisen kuvausretken melko lähellä kotiani sijaitsevan bunkkerimuseon maisemiin. Siellä onkin tullut käytyä joka syksy kerran kuvaamassa, ja aluetta voisi hyödyntää kuvausmaastona paljon useammin.
Loppuun vielä pari sisäräpsyä.Seuraavalla kerralla näette blogissani luultavasti perinteisen joulukuvan, jonka pyrin postaamaan aattona. Kalenteri jatkuu vielä ensi viikolle, ja viimeisen Throwback Thursdayn aiheena on ensimmäinen Taeyangini : )

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti