torstai 6. heinäkuuta 2023

Summer Lights

 Hei taas kaikille!

Tällä kertaa vuorossa sekalaisten kuvausreissujen tuotoksia alkukesän ajalta!

Aluksi kuvia Sorenista! Otin nämä aika tarkalleen kuukausi sitten yliopiston viereisessä puistossa, jossa myös parin postauksen takaiset Biancan kuvat on otettu. Suunnittelin pojalle peruukin vaihtoa, mutta sitä ennen piti ottaa vähän kuvia stock-lookissa.








Söpöistä kengistä piti ottaa kuva erikseen!

Näiden kuvausten jälkeen vaihdoin nukelle uuden peruukin mutta siitä ei ole sen jälkeen yhtään kuvaa. Pitäisi ottaa!

Seuraavat kuvat on otettu pari päivää edellisten jälkeen naapurustomme kotieläinpihalla, joka aukesi taas kesän ajaksi. Kuviin pääsi Ember, jolle suunnittelin myös peruukin sekä silmien vaihtoa. Nuken väliaikainen look oli kuitenkin niin kiva, että halusin siitä jotain kuvia "muistoksi".








Sitten olikin suuren chippien ja ripsien vaihto-operaation aika!

Work in progress! En enää edes muista monelle nukelle silmät ja ripset vaihdoin, ainakin viidelle tai kuudelle? Osa sai myös uudet peruukit. Tällä kertaa kaikkien stock-silmät irtosivat helposti, joten vaihtaminen oli kerrankin melko kivutonta! Aiemmin itse vaihtamani silmät oli hankalin saada pois, tungin kai niihin liikaa liimaa ^^' Mutta nekin lähtivät suht siististi lopulta. Kuten kuvasta näkyy, mm. Celica ja Zachary pääsivät uhreiksi! Zacista ei ole vielä kuvia uusilla silmillä, Celicaa sen sijaan näette jo tämän postauksen lopussa.

Mutta aluksi muutama kuva Theosta! Vaihdoin nukelle uuden peruukin, sitä ennen pari kuvaa stockina (ja söpöissä vaatteissa!).




Theostakaan ei ole kuvaa uudella peruukilla ja ikävä kyllä uudella peruukilla hänestä tuli Saran Luciferin kaksoisolento ja tämä häiritsee minua niin paljon että hommaan tälle varmaan uuden peruukin vielä myöhemmin D: Silmätkin voisi ehkä jossain vaiheessa vaihtaa.

Sitten kuvia uudistuneesta Celicasta!

Celica on siis jonkinlaiseen kyberpunk-maailmaan sijoittuva hahmo ja mietin pääni puhki, mistä löydän hänelle sopivia vaatteita. Sitten muistin, että ostin noin vuosi sitten tuon Licca-nuken futuristisen kissa-asun ja sehän oli tälle hahmolle ihan täydellinen! Lookin täydensivät Mandarakesta löytynyt neonvihreä kissankorvapanta. Peruukki on myös Mandarakesta, galaksichipit sopivat myös hyvin futuristiseen tyyliin ja löysin ne Etsystä. Olen erittäin tyytyväinen siihen, millainen tästä nukesta tuli! Taustatarinaakin olen jo hahmolle miettinyt. Look auttoi sen keksimisessa ja kissat liittyvät siihen hyvin olennaisesti! :D



Asuun kuuluu myös omat kengät mutta laitoin mieluummin nuo Licca-nukkejen lenkkarit, jotka ostin joskus Mandarakesta. Ne sopivat paremmin kyberpunk-tyyliin kuin asun omat pikkukengät (ja pysyvät paremmin jalassa).


Vähän kyllä mietin, riiteleekö tuo oranssisävyinen meikki liikaa peruukin ja silmien värin kanssa, mutta en jaksa välittää asiasta kun nukesta tuli muuten niin kivan näköinen!

Ensi kerralla lisää kesäkuvia. Nähdään taas pian!

2 kommenttia:

  1. ihanat nuo kengät, joista toinen on musta ja toinen valkea! Mistä ne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä kengät kuuluu ihan tuon nuken, Isul Maon, mukana tuleviin vaatteisiin.

      Poista