lauantai 1. heinäkuuta 2023

Alkukesän saapumisia

 Hei taas kaikille!

Se olisi taas klassisen saapumispostauksen aika!

Tämä ihanan värinen iso paketti tuli tällä kertaa ihan Suomen sisältä! Ostin nuken Tori.fi:stä.

Nukke oli pakattu TODELLA hyvin ja noista pyyhkeistä ja tyynyliinoista sain paljon uusia kääreliinoja nukkejen kuljettamiseen! Suurkiitokset tästä nuken myyjälle ♥

Sieltä se kurkkaa jo c:

Tällainen Pullip Mad Hatter in Steampunk World tänne tuli! ♥

Kampaus on avattu ja asuun kuuluvasta hamehäkkyrästä (joka ei ole nuken päällä missään näissä kuvissa) puuttuu ilmeisesti joku koriste, mutta muuten nukke on ihan uudenveroinen!

Nyt joudun tunnustamaan, että inhosin tätä mallia ennen! :D Minusta se ei ollut yhtään kivan näköinen. Olen kuitenkin nähnyt siitä tosi paljon kivoja omistajakuvia, enimmäkseen silloin kun googlailin Steampunk Alicen kuvia ennen sen saapumista. Yleensä tämä nukke esiintyi niissä sen parina ja aloin miettimään, että voisihan tuo olla kiva omistaa itsekin... Tori.fi:ssä on näitä tosi usein myynnissä ja päädyin sitten ostamaan nuken itselleni kun hyvään hintaan löysin!

Halusin myös ehkä vaihteeksi vähän tummempimeikkisen Pullipin nukkearmeijaani ja tällä on aivan ihana meikki! Ennen tosiaan inhosin sitä mutta kaikkeen se silmä vaan tottuu :D Tai no oikeastaan mistä en niin tykännyt olivat nuo huulet, mutta lähemmin tarkasteltuna niissä on sekä harmaata että vaaleanpunaista ja ne ovat livenä tosi söpöt! Chipeistä tykkään myös paljon enkä aio niitä vaihtaa.


Tykkään tästä stock-asusta myös tosi paljon! Kokonaisuus on hirveän kiva.

Sittemmin vaihdoin nukelle peruukin ja uudet ripset mutta nämä operaatiot eivät sujuneet täysin ongelmitta... kerron näistä jossain myöhemmässä postauksessa samalla kun laitan uusia kuvia tästä tytöstä. Nimekseen hän sai muuten Juno! Hahmo on vielä mietinnässä.

Seuraavaksi pääsin toteuttamaan yhden isoimmista nukkehaaveistani kiitos työpaikan maksaman palkankorotusten kertakorvauslisän, jolla sain tämän nuken hankittua! ♥

Iso paketti! c: Tämä tuli tosi nopeasti.


Nyt voi jo arvata!

Kuplamuovikääröstä paljastui...

Volksin Dollfie Dream After School Akihabara Girls - Ruri! ♥

Eli toinen Dollfie Dream -nukkeni, josta olen haaveillut suunnilleen Akinan saapumisesta asti! ♥ Olen niin tyytyväinen! Huomasin Mandarakessa muutamia hyvähintaisia Dollfie Dreameja ja tiesin, että kertakorvaus oli tulossa, joten päätin ostaa jonkun niistä itselleni. Valitsin lopulta tämän nuken, jota myytiin hyvällä hinnalla ilman laatikkoa tai mitään stock-vaatteita ja -tavaroita. Tykkäsin sen naamasta halvemmista tarjolla olleista nukeista eniten. Omistajakuvia en löytänyt juuri lainkaan, joten tilasin vähän riskillä, mutta se kannatti! Nukke on tosi ihana ja olen hirveän tyytyväinen siihen. Se myös tuntuu ihan uudenveroiselta, olisiko edellinen omistaja vain ottanut vaatteet ja peruukin ja pistänyt nuken myyntiin... tätä mallia myytiin vuonna 2018 eli aika uusi on!

Vartalo on DD eli samaa kokoa kuin Akinalla mutta rintavarustus on yhden koon pienempi S (Akinalla on M).

Tykkään näistä violeteista default-silmistä mutta miehen mielestä nukella on hypnoottinen katse :D Ehkä vaihdan ne jossain vaiheessa mutta saavat nyt toistaiseksi olla.

Ekaksi kokeiltiin tällaista peruukkia...

...mutta varastosta löytyi tämä nuken stock-peruukin kanssa lähes identtinen tukka, joten laitoin sen sitten nukelle ja tämä sai myös jäädä!

Vielä vaatetta päälle ja valmista tuli! ♥ Sitten vielä vähän kuvaspämmiä:





Minun oli tarkoitus keksiä nukelle joku viisaampi nimi mutta olen alkanut nimittää sitä Rurikoksi ja se nimi taitaa uhkaavasti nukelle myös jäädä... tilasin tälle nukelle heti myös kasan uusia vaatteita ja peruukkeja (jotka menivät kyllä muiden nukkejen käyttöön...) joten hänestä tuli tämän hetkinen lellilapsi ihan kertaheitolla :D Mutta se on ihana! Olikin jo korkea aika saada Akinalle kaveri.

Seuraava saapuminen olikin tupla kun nämä paketit tulivat samaan aikaan postiin noudettavaksi!


Alemmassa Mandaraken paketissa tulivat kaikki nämä tavarat!

3 peruukkia ja 2 Dollfie Dreamin asusettiä! Molemmat asusetit itse asiassa kuuluvat Dollfie Dream Natsukille. Ostin juuri nämä setit, koska niissä oli kivoja vaatteita ja molemmissa tuli kengät mukana (ikuinen kenkäpula vaivaa myös Dollfie Dreameita...). Peruukeista tuo etumainen harmaa meni Suikalle. Noista rasioista olevista jompaa kumpaa ajattelin Rurikolle, mutta koska sille löytyi omista varastoista parempi peruukki, meni tuo tummanharmaa Taralle ja violetti jäi varastoon.

Amiamin mainoskortissa oli tällä kertaa söpö pandateema!

Paketissa päällimmäisenä oli tilaamani Jill Stingray -nendoroid...


...mutta sen alta löytyi tämä ihana Picco Neemo Chiika, joka on siis Picco Neemo -versio aikoinaan julkaistusta Komorebimori no Dobutsutachi -sarjan orava-Chiikasta! ♥ Tämä oli niin ihana, että laitoin tämän heti ennakkotilaukseen kun ne aukesivat.

Paketin takapuolella näkyy myös samaan aikaan julkaistu pupu-Miu, joka oli myös alun perin Pure Neemo -julkaisu tuossa Komorebimori no Dobutsutachi -sarjassa. Mietin aluksi, että olisin tilannut molemmat, mutta päätin loppujen lopuksi tilata vain Chiikan.


Ja onneksi en tilannut Miuta, koska muuten minulla ei olisi ollut varaa tilata enää tätä ihanaa Miaa, jonka ennakkotilaukset aukenivat myöhemmin ja joka ilmestyi tässä samassa kuussa! Tämä malli on aivan täydellinen, rakastuin siihen heti kun näin ensimmäisen promokuvan ja onneksi sain sen myös hankittua itselleni ♥ Minulla ei ollut vielä yhtään Miaa, joten tämä on myös uusi naama Azone-perheessäni!

Paketin takapuolella näkyy tuttuun tapaan muita EX Cute -sarjan hahmoja. Tämän kanssa samaan aikaan julkaistiin myös Wakaba, joka taisi Azonen virallisissa hahmotiedoissa olla Mian paras kaveri.

Rakastan tuota ihanaa asua ja noita söpöjä hiuksia! ♥ Lyhyttukkaisia Azonen nukkeja voisi olla enemmänkin >:

Sitten vielä viimeiseen pakettiin, joka saapui itse asiassa eilen!

Hölmöä kyllä mutta tullasin samana päivänä kaksi Mandaraken pakettia, oletettavasti suunnilleen saman kokoisia, ja vain toinen niistä tuli perille eilen D: Toinen matelee vielä jossain postin toivottavasti hellässä huomassa.

Vilaus näkyy jo!

Kaikki oli pakattu samaan kuplamuovipussiin. Tästä voi jo arvata ainakin osittain, mitä paketti sisältää!

Söpöt sukat isoille Azonen tytöille ja kaksi Re-Menti -settiä ihanasta Kanahei no Shoudoubutsu -sarjasta! Tässä seikkailevat hahmot Pisuke ja Usagi. Tuo sarja on tosi söpö, mutta se on aika vanha enkä ole omistanut siitä mitään ennen näitä. Ostan kyllä lisääkin, jos tulee sopivaan saumaan vastaan!



Pääjuttu oli kuitenkin tämä söpöinen Byul Cordelia! ♥

Kirjoitin jossain aikaisemmassa postauksessa, että minulla oli pienoinen Byul-kuume ja katselin sitten Mandarakessa, mitä olisi mahdollisesti tarjolla. Tämä oli saatavilla tosi edulliseen hintaan ja googlasin omistajakuvia. Tykkäsin nuken meikistä kuvissa paljon, joten päätin sitten tilata sen itselleni. Tämä nukke maksoi alle 40 € (plus postit ja tullit) eli sain lääkettä kuumeeseen budjettihintaan! :D

Kortti ja pussissa ständi, kengät ja laukku.

Ulkona paketista! Nukke on käytetty tai ainakin avattu ja ihan uudenveroinen. Ainut vika on se, että nukke haisee ihan hirveästi varastolta! Jospa se siitä vielä itsekseen tuulettuisi.

Asussa on ihanan paljon yksityiskohtia ja parasta on, että tuon takin alla on tosi yksinkertainen valkoinen mekko joka käy vaikka mihin kuviin ja asuyhdistelmiin. Meikissä tykkään erityisesti noista alaripsistä!


Tosi söpö mielestäni! ♥

Nämä kengät on myös tosi ihanat! Toisesta on irronnut rusetti takaa mutta liimaan sen varmaan takaisin.


Tämä nukke kuuluu niihin, että olin aiemmin ignoorannut koko mallin mutta tykästyin heti kun näin omistajakuvat! Halu ostaa toinen Byul tietysti oli myös ostopäätöksessä hyvin vaikuttavana tekijänä.

Nimeä en ole vielä päättänyt, peruukin vaihdan jossain vaiheessa ja silmätkin ehkä jos löydän jotkut kivemmat. Toistaiseksi olkoon noilla! Tämä myös saa sitten käyttää kaikkia tosi söpöjä hattara-asuja jotka ei ikinä sopisi Shiorille :D Kunhan maltan joskus ottaa nuo stock-vaatteet siltä pois...

Ensi kerralla sitten taas kuvapostausta. Hyvää heinäkuun alkua kaikille-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti