sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Gray Girls

 Hei taas kaikille!

Tällä kertaa tarjoilen teille pari sisällä otettua shoottia. Ensiksi kuvia Withdoll Priscillastani Candicesta, jota ei taaskaan ole nähty täällä hetkeen (kuten ei muitakaan hartsisia...). Nämä kuvat ovat kolmisen viikkoa vanhoja. Olin käymässä päiväunille, mutta ei nukuttanut yhtään ja sain jostain ajatuksen kuvata jotain hartsista pitkästä aikaa. Siispä otin Candicen esille ja aloin kuvaamaan nukkumisen sijaan!






Näistä kuvista ei kuitenkaan tullut yhtään mieluisia eikä vaatteetkaan ole oikein Candicen tyylisiä... siispä nukkea riisuessani päätin kokeilla kuvaamista vielä uudestaan, nyt vähemmässä vaatetuksessa!

Ja näihin sitten olisi varmaan paikallaan jonkinlainen sisältövaroitus osittaisesta alastomuudesta ja potentiaalisesti seksuaalisesta sisällöstä.


Ja heti alkoi näyttää paremmalta! (ignooratkaa tosin tässä kuvassa tuo paljas alapää... siirsin ilmeisesti kättä vahingossa näiden ottamisen välillä :P Onneksi on aika yksityiskohdaton, ei ehkä häiritse tuossa liikaa...)

Hartsin oikea väri näkyy tässä kuvassa ehkä parhaiten!







Näistä kahdesta yllä olevasta tuli ehkäpä parhaat nukkekuvat mitä olen koskaan ottanut ja vieläpä ihan vahingossa! Kokeilin vaan ottaa kuvia vähän eri kuvakulmasta ja lopputulos oli tosi hyvä. Päättäkää itse, kumpi versio on parempi!


Loppuun tällainen tönkkö nakukuva, jonka pointti oli ihan vaan hartsin sävyn tarkastelu... Candice on väriltään rosy brown, alun perin ollut sellainen violetinruskeanharmaa mutta vuosien saatossa haalistunut enemmän vain harmaaksi. Joissain kuvissa väri on kyllä ihan eri näköinen, enemmän vielä violetti. Miltähän tämä näyttää vaikkapa 10 vuoden kuluttua? Jännä kyllä seurata! Olen muistaakseni tämän nuken kolmas omistaja ja alkuperäinen valmistusvuosi taisi olla 2012.

Seuraavalta päivältä sitten shootti Pullip Mad Hatter in Steampunk Worldista stock-lookissaan! Eli nämä ovat myös noin kolmen viikon takaa.









En kyllä ymmärrä miten ihmeessä inhosin mallia ennen, sen faceup on ihana ja stock-lookista tykkään todella paljon! ♥

Sitten tapahtui seuraavaa...

Olen osallistunut ahkerasti PullipSuomi-foorumin kesäkuvahaasteeseen ja tämä kuva on sitä varten otettu. Tämän nuken muokkaamisessa törmäsin heti ihan älyttömään ongelmaan: en saanut yhtäkään ruuvia päästä irti! En muista, että näin olisi ikinä aiemmin käynyt minkään nuken kohdalla! Ja olen nähnyt muiden Mad Hattereita vaihdetuilla silmillä, joten ongelma ei liene yleinen. Minun nukkeni ruuvit on vaan juntattu niin tiukkaan, että yksikään niistä ei liikahtanut yhtään, vaikka miten niitä ruuvarilla sörkin! Onneksi tämä nukke on sellainen, että en edes halunnut vaihtaa sille silmiä - muuten olisi harmittanut ja paljon!

Siispä kiinnitin uudet ripset liimaamalla ne nykyisten päälle luomien etupuolelle niiden omalla liimalla. Ei näytä yhtä hyvältä kuin luomien taakse liimattuna, mutta kun päätä ei saa auki niin minkäs teet :P

Peruukki sen sijaan on Taran vanha. Laitoin Taralle uuden Mandarakesta tilaamani, joten se vanha jäi ylimääräiseksi. Se peruukki oli kuitenkin ihan itsestään mennyt kauheaan sotkuun ja takkuun (mainitsinko joskus, että en oikein tykkää kiharaperuukeista?) ja huolellinen läpikampailu tuntui vain pahentavan tukan tilannetta. Siispä otin sakset ja lyhentelin peruukista tuollaisen. Siitä ei pitänyt tulla ihan noin lyhyttä, mutta leikkasin aluksi vähän vinoon ja jouduin tasoittelemaan. Minusta tuo on kyllä tosi söpön näköinen, eli saa jäädä nukelle toistaiseksi päähän!

Nimeksi tämä nukke sai muuten Juno, jos en sitä jo saapumispostauksessa sattunut mainitsemaan.

Ensi kerralla on sitten varmaan saapumispostauksen aika! Lomarahat tulivat ja minulle on nyt tulossa kaikkea kivaa. Niistä sitten lisää ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti