torstai 1. kesäkuuta 2023

Birthday Boys

 Hei ja hyvää kesäkuun alkua kaikille!

Tsiljoonabiljoona postaamatonta kuvaa odottelee jonossa vuoroaan, mutta tähän väliin tulee nyt tällainen nopea saapumispostaus, että saan tämän ajoissa pois alta...

Postauksen otsiko on huijausta, sillä mahtui tähän yksi tyttökin!

Pari viikkoa sitten minulla oli syntymäpäivä ja menin ostoksille isompaan kauppaan, mistä löysin tämän Draculauran, jota olen himoinnut ties kuinka pitkään! Joskus muutama kuukausi sitten näin tämän edellisen kerran samassa kaupassa, mutta silloin ei ollut varaa ostaa ja sen jälkeen en nähnytkään tätä nukkea enää missään eikä netistäkään oikein voinut mistään tilata. Mutta nyt tätä oli taas saatavilla (huikeat 1 kpl) ja nappasin sen ostoskoriin salamannopeasti. Oli kiva saada uusi nukke ihan virallisena syntymäpäivänä, näin ei ole ihan turhan monta kertaa käynyt! :D

Tilasin kyllä sitten ihan synttärinuken erikseen...

...mistäpä muualtakaan kuin Mandarakesta!

Tilaamani tavarat oli pakattu kuplamuovipussiin.

Nuken lisäksi tilaus sisälsi Little Twin Stars -avaimenperän, Girls' Frontline -akryylistandin sekä Azonen neuletakin ja kävelykengät.

Kuplamuoveista paljastui vielä lopuksi...


...Isul Duke! ♥ Söpöisä synttärilahjapoikani!

Tämä nukke putkahti kuvan mukaisena myyntiin Mandarakessa ja sitten aloin kyttäämään sitä, että se vaan ehdi mennä ennen kuin voin taas tilata uusia juttuja. Ja onneksi se ei mennyt! Isulit innostavat tällä hetkellä todella paljon ja halusin niitä lisää. Tällainen vähän kiltimmän näköinen yksilö puuttui vielä kokoelmasta! Joskus kyllä haluaisin sellaisen oikein söpön kunnolla hymyilevänkin Isulin.

Nukella on tosiaan omista stockeista housut, sukat ja kengät ja sitten Isul Maon stock-takki ja yksi Isul Maon stock-paidoista. Peruukki ja silmät ovat omia stockeja ja päätä ei ole varmaankaan avattu koskaan. Vähän kyllä harmittaa, että en saanut sitä Duken omaa, kivaa stock-paitaa! Mutta muuten tykkään kyllä tästä varustuksesta enemmän.

Mukana tuli myös tämä pipo ja mietin pääni puhki, minkä nuken stockeihin se kuuluu... lopulta sain selville, että se on peräisin jostain Grooven julkaisemasta asusetistä. Kiva saada lisää päähineitä nukeille!

Tämän nuken nimi on Theo ja en ole vielä ihan täysin varma hänen hahmostaan. Ideoita on, mutta voi olla, että ne menevät vielä kokonaan uusiksi. Theo on muuten Pullip-perheeni nukke nro 50! Tuntuu aika hurjalta, että niitä on jo noinkin paljon!

Theon piti jäädä ainokaiseksi synttärinukekseni, mutta sitten...

...tämä tapahtui! ^^'

Kuplamuovia ja muuta pakkausmateriaalia oli valtava määrä ja laatikko oli aivan naurettavan iso tavaran kokoon suhteutettuna...

Lopulta sain kaivettua kaiken muovin seasta tämän kuplamuovikäärön! Paketissa ei tällä kertaa ollut muuta.


Ja tällainen ihana Isul Mao sieltä tulla tupsahti! <3

Tämä nukke tosiaan tuli Mandarakeen hyvään hintaan myyntiin ja en voinut ohittaa sitä! Isul NekoNeko MaoMao on ollut pitkään suurimpia haave-Isulejani, mutta haluaisin sen kaikkien stockien kanssa eikä moista ihan viime aikoina ole näkynyt myynnissä missään (samaan aikaan Isul Duken kanssa tuli myyntiin kyllä NekoNeko MaoMao, mutta sillä ei ollut mitään omia stockeja mukana, joten en sitten halunnut sitä hankkia). Olin kyllä miettinyt, että voisin myös hommata sen uuden Black Maon tai sitten ihan tämän perusversion. Kaikki stockit olivat toki toiveena, mutta tämä nukke oli niin hyvän hintainen, että päätin nyt lopulta sen hankkia ja totesin, että en ehkä tarvitse kaikkia niitä viittä paitaa mitä tämän mukana tulee. Tärkeimmät olivat kuitenkin nukella mukana!

Nukella oli myös kaulassa 2 kpl kaulakoruja, joiden alkuperästä en ole varma. Toinen saattaa kuulua ihan stockeihin. Otin nuo pois, etteivät ne raavi turhaan nuken naamaa. Ja tosiaan, kiitos Theon mukana tulleiden vaatteiden, omistan nyt 2 kpl noita Isul Maon stock-takkeja! :D Paitojakin sain lopulta kaksi, kun Theolla ollut paita oli myös Maon stockeista.

Hän on niin ihana... ♥ Isul Maolla ja NekoNeko MaoMaolla on loppujen lopuksi niin samanlaiset faceupit, ettei yhtään harmita omistaa tätä versiota! Black Mao olisi sitten taas ollut ehkä vähän turhan myrtsi naamaltaan. Vaikka sen stockit ovat tosi ihanat...

Hänen nimensä on Soren, tuttavallisemmin Ren, ja hän on vaihdokas! Eli siis keiju, joka on vaihdettu ihmisvauvan tilalle. Hän on saanut tietää asiasta vasta melko äskettäin ja häntä tutkitaan tällä hetkellä järjestössä, jossa ovat mm. Isaiah, Silas, Vesper yms. Tämä yliluonnollisten hahmojen tarinani sen kun paisuu paisumistaan :D Ja saatoin vähän käydä varkaissa Café Enchante -pelissä hahmon taustojen osalta... joka tapauksessa, näitä hahmoja ja niiden taustajuttuja voisin ehkä joskus esitellä tarkemmin ihan erillisessä postauksessa. Tuntuu tyhmältä jättää ne pöytälaatikkoon, kun olen kuitenkin nähnyt vaivaa niiden luomiseksi!

Ensi kerralla sitten uusia kuvia. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti