lauantai 27. toukokuuta 2023

To the Sea

 Hei taas kaikille!

Hirveä määrä postaamattomia kuvia jonottaa julkaisemista, näitä tulette varmaan näkemään vielä pitkälle kesään... mutta onpahan ainakin, mitä postata!

Aloitetaan näistä Celican kuvista, jotka otin vappupäivänä Linnunlahden venesatamassa. Mies lähti tuonne lintuja kiikaroimaan, itse tulin mukaan hyödyntämään hahmon stock-ulkonäköön sopivan kuvauspaikan!





Lähikuvasta näkee hyvin, miten keinonahka rapisee irti hatun koristeluista ja tuosta takin päällä olevasta nauhasta... nauhan heitin roskiin, hatun sentään säästin. Lisäksi nukelta murtui ranne tämän kuvausreissun aikana (kolmoskropan kirous!). Se ei sentään haitannut, sillä minulla oli sille obitsukädet valmiina ja vaihdoin ne sitten kotona.



Tämä olisi ollut niin hyvin onnistunut jos tuo hemmetin hius ei olisi lentänyt juuri suun eteen... oli aika tuulista mutta toisaalta se ehkä myös sopii näihin kuviin?





Loput kuvat ilman hattua, koska se oli niin vaikea saada pysymään päässä että kyllästyin jatkuvaan asetteluun :P

Tämän nuken chipit tulivat juuri ja olen vähän ristiriitaisissa tunnelmissa: rakastan stock-Veritasta, se on about täydellinen Pullip, mutta toisaalta olen tosi innostunut uudesta hahmostakin? Ehkä ostan joskus vielä toisen Veritaksen ja pistän sen täytenä stockina vain vitriiniin seisomaan.

Pari viikkoa sitten oli tosi kesäinen päivä ja päätin roudata jonkun nuken parvekkeelle kuvailtavaksi. Nappasin kasasta Kageyaman, koska siitä ei ollut vielä mitään viisaita kuvia uusilla, viime syksynä vaihdetuilla silmillä. Tällä nukella oli jossain vaiheessa eri peruukki, mutta en tykännyt siitä, miltä se näytti nukella. Siispä se sai stock-peruukkinsa takaisin ja olen tyytyväinen! Tosi harvoin stock-peruukki on parempi kuin vaihdettu, mutta tämä toimii!









Hän on niin kiva! ♥ Shade on kyllä yksi lemppari-Taeyangeistani. Nyt kun vielä keksisin hahmolle etunimen!

Ensi kerralla tulee varmaan uutta saapumispostausta mutta sen jälkeen sitten taas viime aikojen kuvailuja. Eli näemme taas piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti