perjantai 23. kesäkuuta 2023

Red Beauties

 Hei ja hyvää juhannusta kaikille!

Toivottavasti teidän juhannusaatto menee vähän juhlavammissa merkeissä! Itse istun yksin kotona ja ulkona sataa kaatamalla eikä mistään juhlista ole tietoakaan :'D Tähän tosin syynä se, että olin tänään töissä ja nyt kun pyhälisät on ansaittu, voin viikonloppuna keskittyä johonkin kivaan. Vaikka nukkeiluun c:

Tässä illan ratoksi tulin taas postaamaan näitä julkaisemattomia kuvia pois alta! Tämä shootti on peräisin n. 1 kk takaa. Oli sunnuntai ja lähdin kuvailemaan nukkeja yliopiston pihalle, jossa ei (taaskaan) ollut ketään, joten sain kuvailla ihan rauhassa. Mitä nyt peipot ja västäräkit pyörivät ahkerasti ympärillä kevättouhuissaan ~ Mukaan tarttuivat Rosalind ja Malice!













Tajusin vasta kotona kuvia läpikäydessäni, että yllä oleva on erittäin ei-hahmonmukainen, sillä Rosalind on vampyyri eikä varmaan pystyisi makoilemaan tuolla tavalla suorassa auringonpaisteessa... :'D

Hermostuttaa tuo peruukki, se menee niin helposti sotkuun ja ärsyttää. En enää ikinä osta kiharaperuukkia yhdellekään nukelleni! Laineikkaan voin vielä hyväksyä :D

Pakko sanoa tähän väliin, että tykkään tuosta Prupaten stockista niin paljon, että se on jatkuvasti jollain nukellani käytössä. Tällä hetkellä se taitaa olla Charlottella päällä (taisin tosin laittaa eri paidan sen kanssa). Tämä nukke vaatteineen oli siis aikanaan ihan ehdottoman oikea hankinta!












Bonus!

Peippoystävät olivat äänekkäitä ja yllättävän kesyjä! Tämän parempia kuvia en niistä silti onnistunut saamaan >:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti