sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Loput kevätreissun kuvat

 Hei taas kaikille!

Tässä postauksessa tulevat nyt loput kuvat, mitkä otin nyt jo n. 1 kk takaisella reissullani porukoiden luona. Näitä on sitten paljon ja tämä postaus tulee olemaan pitkä! Toivottavasti jaksatte ja pystytte selaamaan loppuun asti.

Minulla oli jo 4 nukkea pakattuna kun kokeilin, saisinko vielä ängettyä viidennen mukaan. Meni helposti! Viidennen nuken piti tosin olla vähän pienempi, joten Shiori valikoitui vielä mukaan.












Viime aikoina minua on vaivannut pienoinen Byul-kuume! Haluaisin kovasti toisenkin möllöttäjän. Sellainen söpömmän, Shiori kun on tuollainen pikkupeikko :D Sucre, Cocotte tai Hermine kelpaisi parhaiten! Näitä ei vaan mitenkään älyttömästi myynnissä pyöri, silloin tällöin sentään näkee. Ei kai auta kuin odotella, että joku noista putkahtaisi saataville. Äskettäin Mandarakessa oli myynnissä vaivaiset 5000 jeniä maksanut Hermine, mutta joku tietysti ehti napata sen heti pois kuljeksimasta... no, ehkä vielä joskus minuakin onnistaa!

Seuraavaksi kuvasin Charlottea! Tästä nukesta ei ollutkaan vielä muita kunnollisia kuvia kuin ne Halloween-kuvat Suikan kanssa (jos kuvia ihan stock-Shinkusta ei nyt lasketa).











Sitten kuvasin vielä Eleanoria, jolla on uusi peruukki! Minulla oli tämä ihana peruukki jäänyt käyttämättömänä varastoon ja kokeilin sitä huvin vuoksi Eleanorille. Se oli nukella niin söpö, että sai todellakin jäädä! Lisäksi olen odottanut tosi pitkään, että pääsisin kuvaamaan nukkea näillä ihanilla vaatteilla, jotka ostin jo ajat sitten viime vuonna mutta jotka eivät oikein sopineet syksy/talvikuvailuun.















Perus "nukke nukkuu mättäällä" -kuvaan on hyvä lopettaa!

Nämä kuvat eivät vaan ole enää oikein ajantasaisia: minun piti vaihtaa Eleanorilta nuo rumat ripset parempiin ja vaihdoin siinä samalla sitten chipitkin ^^' Eli pitäisi taas ottaa uusia kuvia! Halusin nukelle vähän vaaleamman väriset silmät ja nyt sillä onkin todella kivat silmät! Niistä tulee kuvaa...sitten joskus kun saan aikaiseksi ottaa.

Nähdään taas pian uusien kuvien merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti