lauantai 25. maaliskuuta 2023

Lomakuvia ja koulupukuja

 Hei taas kaikille!

Aluksi muutama kuva helmi-maaliskuun taitteessa olleelta lomaltani, jonka vietin pääosin porukoiden luona...



...ja jolla sain otettua peräti nämä kolme säälittävää kuvaa! No, kuvaussessio olisi varmaan ollut muuten pidempi, mutta kamerasta loppui akku kesken kaiken :P Minulla oli muutama Pure Neemo mukana, mutta kuvausilmat ei oikein tuntuneet sopivilta - oli aivan liian kirkasta tai sitten harmaata ja sateista. No, ainakin sain tuon Chierin ihanan pupuasun ikuistettua kuviin! Kyseessä on Licca-nuken asusetti, joka tuli minulle jo aikoja sitten jossain Amiami-tilauksessani, muistaakseni joulukuun aikoihin.

Sitten niitä lupailemani kuvia tästä Azonen Black Raven Lilia Foreboding -nukesta! En ole vieläkään keksinyt hänelle nimeä, olen kyllä pyöritellyt eri vaihtoehtoja. Nukella on näissä yllään Azonen koulupuku, jonka ostin samana syksynä, jolloin ostin Madokan. En ollut tosin ehtinyt käyttää pukua vielä millään nukellani! Asu on AZO2-kokoluokkaa, eli periaatteessa vähän iso tälle nukelle, mutta ihan riittävän sopivan kokoinen kuitenkin.










Nämä kuvat on otettu sisällä erittäin kirkkaana ja aurinkoisena päivänä, joten varjoista tuli aika voimakkaita! Kuvaajan varjokin häälyy taustalla useimmissa otoksissa :'D

Mutta muuten näistä kuvista tuli mielestäni aika kivoja! Nukke on minusta aivan ihanan näköinen ja näyttää niin söpöltä tuossa koulupuvussa ♥ Vaihdoinkin hänelle jo eri vaatteet, ja niistä pitäisi sitten ottaa kuvia seuraavaksi!

Loppuun vielä muutama kuva Pullip Nana-chanistani Emberistä.




Otin nämä vain huvikseni saadakseni edes pari kuvaa nukesta tuolla söpöllä peruukilla, joka ei siis tule sille jäämään! Tällä hetkellä nukella onkin jo eri peruukki, mutta voi olla, että sekään ei jää pysyväksi. Pikku hiljaa tässä muodostelen uutta ulkonäköä hänelle.

Kohta onkin jo huhtikuu ja pääsiäinen! Katsotaan, saisinko keksittyä jotain teemaan liittyviä kuvausideoita. Ensi kertaan!

3 kommenttia: