lauantai 4. maaliskuuta 2023

Helmi-maaliskuun saapumisia

 Hei taas kaikille!

Lupasin uusia saapumisia, joten mennään suoraan asiaan...

Tämä paketti tuli jo kuukausi sitten mutta en ole vain muistanut postata tästä tänne. Paketti tuli jostain syystä kauempana kodistamme sijaitsevaan pakettiautomaattiin mutta ei siinä, ajoin bussilla työpäivän jälkeen lähemmäs ABC-asemaa, jossa automaatti sijaitsi, hain paketin ja kävelin reippaasti kotiin :D

Paketti oli ulkopuolelta hieman epämääräisesti rytistynyt, mutta onneksi sisältö oli kunnossa!

Ehkä söpöin "ulkona paketista" -hetkeni tähän mennessä!

Ja joo, Pullip Nana-chanhan se sieltä ilmestyi!

Nana-chania näkee jatkuvasti kaikilla ja kaikkialla, ja alkoi tuntua, että haluaisin sen omaankin nukkelaumaani hankkia. Tämän lähes nudena myydyn yksilön löysin Tori.fi:stä kivaan hintaan, mutta sen myynti-ilmoitus oli jo monen kuukauden takaa. Otin kuitenkin reippaasti yhteyttä myyjään, ja nukke olikin vielä saatavilla! Sainkin sen sitten nopeasti itselleni ja olen hyvin tyytyväinen! Minulla ei oikeastaan ole nukkea, jolla olisi noin vahvat kulmakarvat, joten tämä on hyvä lisäys jengiin! Nimeksi tuli Ember, ajattelin tehdä hänestä jollain tavalla tuleen liittyvän hahmon (oranssit hiukset/silmät, sitä rataa), siksi tällainen nimi.

Muutama kuva nukesta vielä kaljuna ja alastomana :D


Peruukki oli irrotettu ja vaihdoin sen tilalle väliaikaisperuukin myöhemmin, tässä kuitenkin kuva nukesta stock-peruukilla (jonka varmaan suoristan jossain vaiheessa) ja vaatteilla.

Peruukkeja olen jo tilannut ja silmien vaihto on mietinnässä, joten nukke valmistuu kovaa vauhtia!

Pari viikkoa sitten kuulin, että uusia Monster High -nukkeja saa Suomesta. En ollut hirveästi näihin perehtynyt, mutta menin googlailemaan kuvia ja päätin, että söpö Lagoona on pakko saada! Muut eivät näistä ensimmäisistä julkaisuista oikein innostaneet :P

En aluksi löytänyt nukkea kummastakaan kaupungin Citymarketista, mutta sitten kävin uudestaan niistä toisessa ja huomasin siellä leluhyllyn, jolla en ollut käynyt aiemmalla reissulla (kauppa on remontissa ja samalla auki, ja välillä siellä on sellainen kaaos, ettei sieltä löydä mitään!). Yllättäen sillä hyllyllä olikin nukkeja, myös Monster Higheja! Vain Lagoona ja Clawdeen olivat jäljellä valikoimassa, mutta sain siis haluamani.


Nukke oli aika kallis (n. 45 €) mutta tykkään, miten sillä tule mukana paljon kaikkea. Ja onhan se todella söpö! ♥ En tiedä mitä mieltä olen siitä, että Lagoona on nyt pinkki eikä sininen, mutta kivan näköinen se on silti :D En raaskinut avata nukkea paketista päiväkausiin mutta eilen vihdoin tein sen, joten parempia kuvia tulee varmasti myöhemmin!

Olen ollut tämän viikon talvilomalla ja vietin siitä ison osan vanhemmillani. Olin pari viikkoa sitten tullannut kasan paketteja, jotka jäivät jumiin Postin varastoihin lakon takia. Ja tietysti paketit tulivat minulle juuri kun olin vanhempieni luona enkä päässyt niitä hakemaan :D No, sain ne sitten heti itselleni kun palasin lomalta, ja minulla olikin sitten paljon avattavaa käsissäni...

...ja onneksi pääsin autokyydillä postista kotiin, näissä paketeissa olisi ollut kantamista!

Neljäskin paketti oli, mutta se tuli jostain syystä paljon aikaisemmin. Siinä oli pari Hatsune Miku -palkintofiguuria ja yksi Pure Neemojen kroppa varastoon.

Ensin avasin toisen Amiamin paketeista, jossa oli tällainen uudenvuodenaiheinen mainoskortti mukana. Nämä Amiamin paketit oli nimittäin tilattu ja maksettu jo joulukuun lopussa, mutta ne tulivat vasta nyt! Jostain syystä Amiamilla kestää nykyään TODELLA kauan lähettää perus Airmail-postituksella tilattu paketti. Odotin näiden molempien lähettämistä yli kuukauden! En ymmärrä, miksi tämä on heillä mennyt tuollaiseksi. Ennen paketit lähetettiin parissa päivässä maksamisesta, nykyään saa siis tosiaan odottaa viikkokausia, että maksettu tavara lähetetään eteenpäin. Ilmeisesti ainakin EMS-postit valitsemalla saa nopeampaa palvelua. Varautukaa siis odottamaan lähettämistä, jos tilaatte paketteja Amiamilta Airmaililla!

Paketissa oli kolme käytettyjen tavaroiden osastolta tilattua, avaamatonta Azonen asusettiä (jouluasun olen halunnut jo pitkään!) sekä Espeon-figuuri.

Pääjuttu oli kuitenkin tämä ihana Chocolatier My Melody -Re-ment -sarja! ♥ Tilasin tämän ennakkoon ja lisäsin nuo muut jutut tilaukseen myöhemmin. Minusta tämä sarja oli vaan niin söpö, että oli pakko tilata se heti, kun näin sen myynnissä.

En ole vielä avannut yksittäisiä settejä, mutta en aio säästää laatikkoa, joten tässä kuvia siitä eri puolilta.
Laatikkokin on todella söpö! Nuo My Melody- ja Kuromi-figuurit ovat aivan ihanan näköisiä ♥

Toisessa Amiamin paketissa oli sama kortti kuin edellisessä.

!!!!!

Oli tosi ihanaa saada tämä Isul Yun vihdoin luokseni! ♥

Tämä on malli jonka olen halunnut ostaa siitä saakka kun se julkaistiin. Minusta se oli vain niin täydellinen kaikin puolin! En vain raaskinut ostaa, koska se oli niin kallis. Kuitenkin nyt tätä sai Amiamilta alennuksella kivaan hintaan, ja kun minulla sattui olemaan vähän ylimääräistä, tilasin nuken vihdoin itselleni. Ja en voisi olla tyytyväisempi, nukke on aivan ihana! Se on vieläkin ihanampi luonnossa kuin promoissa. Halailin pakettia onnellisena ja mieheni pyöritteli päätään taustalla XD

Faceup on tosi nätti ja nuo vähän realistisemman näköiset silmät ihan maagiset!

Paketissa lukee kaikkialla Yun, vain yhdessä kohtaa taisi lukea myös Isul. Tykkään tosi paljon nuken K-pop -teemasta myös!

Viimeinen paketti, joka tuli Mandarakelta, oli tosi iso ja sisältö näytti tältä!

Azone Black Raven Lilia Foreboding ♥

Otin hienosta laatikosta monta kuvaa!

Paketissa oli kivasti kuvia nukesta ja värimaailma käy yhteen vaatteiden kanssa.


Oman nukkeni mukana ei valitettavasti tullut vaatteita, pelkkä magneettiständi vain.

Syy tämän nuken hankkimiselle oli se, että löysin sen Mandarakesta vähän yli satasella ja en voinut mitenkään ohittaa tällaista tarjousta kun nukkekin oli malli, josta tykkään todella paljon ja halusin joka tapauksessa jossain vaiheessa nuken Black Raven -sarjasta. Postikulut olivat aika suolaiset, mutta nukke oli sen verran halpa, että niiden maksaminen ei ärsyttänyt liikaa :D

Silmät ovat ihanan väriset ja hiukset ovat todella hyvässä kunnossa! Odotin vähän heikkokuntoisempaa yksilöä hinnan perusteella, mutta obitsu tuntuu hyvin jämäkältä ja nukke siltä, ettei sitä ole paljoa käsitelty. Raajat tosin ovat aika kellastuneet, mutta nukke on yli 10 vuotta vanha, ja kellastuminen tapahtuu luonnostaan. Eipä tuo nyt liikaa kuvissa häiritse, ainakaan sitten, kun nukelle saa vaatteita päälle.

Vaatteista puheen ollen, minulle on jo kertynyt ihan mukava varasto tämän kokoisten Azonen nukkejen vaatteita, ja puinkin jo tämän nuken ja otin siitä uusia kuvia. Mutta niitä sitten seuraavissa postauksissa! Tälle nukelle en ole keksinyt vielä nimeä ja tämä postaus loppuu nyt vähän ankeaan nakukuvaan :D Parempilaatuisia kuvia on tulossa piakkoin, sillä olen ottanut niitä paljon viime aikoina. Eli ensi kertaan!

1 kommentti:

  1. Syy Amiamin airmail-lähetysten kestoon voi olla Ukrainan sodassa. Lentokoneet eivät pakotteiden vuoksi lennä Venäjän yli ja mahdollisen kiertotien vuoksi Amiami saattaa esim. tehdä toimituksia könttänä tiettyyn aikaan kuusta.

    VastaaPoista