tiistai 14. maaliskuuta 2023

Nukkepareja kevääseen

 Hei taas kaikille!

Tästä tulee nyt tällainen pidempi kuvapostaus, joten mennään suoraan asiaan!

Taeyang Sebastiani Michael näyttää nykyään tältä! Kerrankin chipit lähtivät helposti irti, joten tämän ulkonäön muutoksen toteuttaminen ei ollut niin tuskallista :D Koska Michael on arkkienkeli, halusin vähän mystisemmän ulkonäön - siksi pupillittomat silmät. Peruuki on vanha korkkiruuvikiharaperuukki, jota pidin aluksi Rosalindilla kun nukke saapui. Suoristin sen jossain vaiheessa ja se sopikin hyvin Michaelin enkelilookkiin! Saatan kyllä hommata nukelle parempikuntoisen peruukin jossain vaiheessa.


Pääsiivet ja silmät on ostettu täältä! Sain inspiraation hankkia nuo siivet kun selailin Etsyä ja löysin nuo ihanat silmät. Siivet osuivat silmään samassa kaupassa. Jouduin teippaamaan vastamagneetit maalarinteipillä peruukin sisäpuolelle, muuten en olisi saanut siipiä millään päähän, koska peruukki on niin tiukka eivätkä ne pysyneet mitenkään paikallaan muuten.


Michaelin asu puolestaan on täältä ja voin todellakin suositella kyseistä Etsy-myyjää! Asu on tosi hyvin tehty ja vaikka se olikin vähän kallis verrattuna siihen, minkä hintaisia vaatteita yleensä ostan, oli hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Tarvitsisin tälle nukelle vielä jotkut valkoiset kengät, pitäisi vaan saada aikaiseksi hommata ne.



Musta kynsilakka ja pentagrammi eivät ehkä ihan sovi hahmolle mutta olkoot :D Pentagrammi lienee jonkinlainen demoneja torjuva loitsusysteemi. Enkeleihin liittyvää lorea on ollut aika vaikea keksiä, mutta nämä enkelit lienevät enemmän esoteerisia kuin kristillisiä.

Toiminnallisempi poseeraus, jossa ollaan marssimassa työn touhuun eli pahuuden poistamiseen maailmasta (tämä työ ei taida loppua koskaan...).

Sitten muutama yhteiskuva Valorien kanssa!

Valorie on enkeliharjoittelija ja Michael hänen pomonsa. Valorie arvostaa Michaelia erittäin paljon ja puolustaa tätä aina ja kaikissa tilanteissa (vaikka se on kyllä turhaa, Michael osaa kyllä pitää puolensa varsin hyvin). Jumalan korkea-arvoisena soturina Michael taistelee pahuutta vastaan ihan konkreettisestikin, Valoriella on vielä paljon oppimista...



Tässä Michael suorittaa jotain ihmettä ja Valorie ihailee vaikuttuneena tapahtumia :D

Vielä pari yksittäiskuvaa Valoriesta (en malttanut olla ottamatta, nukke on niin ihana...)




Sitten parin viikon päähän näistä kuvauksista. Otin aluksi pari kuvaa Licca-nukestani Sumista (kyllä, hän sai sitten lopulta nimenkin. Joka on vain lyhennys Summikko Gurashista...)




Halusin osallistua The Dal House -foorumin kuukausittaiseen kuvakisaan, jossa teemana oli "What's Love Got to Do with It" ja valitsin teemaksi sisarusrakkauden, että pääsin ottamaan vihdoin yhteiskuvia Kazukista ja Malicesta, jotka ovat siis sisaruksia.





Samassa sessiossa päätin kuvata Zacharya, josta ei saapumisen jälkeen ollut vielä mitään kunnollisia kuvia otettuna.





Zacharylla on joskus viime keväänä Mandarakesta käytettynä hommattu peruukki, jonka meinasin alun perin laittaa Taralle, mutta en sitten halunnutkaan sitä sille ja se jäi käyttämättömäksi. Tälle tuo sopii tosi hyvin! Vaihdan myös silmät jossain vaiheessa kunhan olen päättänyt, minkä väriset tämä saa. Vaatteet ovat täältä, kaulakoru ja kengät omia vanhoja.

Yksittäinen Scarlet tähän väliin...


...ja sitten yhteiskuvia näistä kahdesta!


Eli nämä kaksi ovat pariskunta. Zachary on oikeastaan Silverin ex-poikaystävä. Tämä varmaan aiheuttaa kaikenlaisia draamoja lähinnä sisarusten välille...







Yksittäinen Scarlet vielä tähän loppuun...


Se on niin ihana ♥

Ensi kerralla tulee kuvia yhdestä uusimmista nukeistani, nimittäin viime postauksessa esitellystä Azonen Black Raven Foreboding Liliasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti