sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Pääsiäisihme

 Hei ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Torstaina tapahtui varsinainen pääsiäisen ihme...

...kun tämä paketti saapui vihdoin pakettiautomaattiin! Olin tästä erittäin yllättynyt!

Sanomalehdet jo säikäyttivät mutta itse nukkea ei onneksi oltu kääritty niihin vaan tuollaiseen silkkipaperityyppiseen pakkauspaperiin.

Tästä kääröstä paljastui...

Pullip Alice in Steampunk World! ♥ Oli ihanaa saada tämä nukke vihdoin tänne ♥

Ostin tosiaan tämän nuken Tori.fi:stä tammikuun lopussa! :D Tämä oli myynnissä muutamalla kympillä ja koska olen aina tykännyt mallista tosi paljon, päätin nyt vihdoin hankkia sen itselleni. Kinusin viikon maksuaikaa kun odottelin tilipäivää, ja rahojen tultua maksoin nuken ja jäin odottelemaan postitusta. Parin viikon päästä kysyin, onko pakettia lähetetty, ja myyjä vetosi kiireisiin. Seuraavan kerran kysyin tästä kuukauden päästä, onko minua huijattu, koska pakettia ei ole tullut vieläkään. Myyjä vetosi edelleen kiireisiin (jos myyjän tarinat näistä kiireistä pitivät paikkansa niin hän oli kyllä oikeasti hyvin kiireisessä elämäntilanteessa!) ja lupasi postittaa mahdollisimman pian. Taas kului kuukausi, ja ajattelin taas kysyä paketin kohtalosta, tällä kertaa rikosilmoituksella uhaten. Minun ei kuitenkaan tarvinnut siihen edetä, sillä yllättäen puhelimeeni kilahti viesti Matkahuollolta ja paketti oli noudettavissa! Oli hyvin turhauttavaa odottaa näinkin pitkään ja olla huolissaan mahdollisen huijauksen uhriksi joutumisesta. Ilmeisesti myyjä ei sitten vaan saanut aikaiseksi laittaa pakettia aiemmin postiin! Minuahan ei kyllä odottelu sinänsä haittaa mutta olisi ollut kiva saada väliaikatietoja siitä, missä tilanteessa paketin lähettämisen suhteen milloinkin oltiin eikä minun olisi itse tarvinnut kysellä asiasta :/ No, loppu hyvin, kaikki hyvin, ja nukke on nyt vihdoin minulla!

Ihan täydessä priimakunnossa en nukkea tosin saanut. Stock-keho oli niin löysäksi taivuteltu, että nukella oli haasteita jopa pystyssä pysymisessä ja sen kädet olivat kellastuneet lähes oransseiksi. Lisäksi naamassa oli tuollainen ärsyttävä liimajälki tai likanaarmu. Naamassa oli jotain muutakin sotkuja naamakappaleen sivuissa, mutta sain niitä ihmesienellä puhdisteltua. Tuo naarmu ei kuitenkaan lähtenyt kokonaan pois, mutta ainakin se haaleni käsittelyn jälkeen.

Mukana tuli vähän vaatteita, ylimääräiset kengät ja ständi (joka on ikävä kyllä vähän rikkinäinen).

Stock-asu tuli muuten kokonaan mutta asuun kuuluva raidallinen irtohiha puuttui. Se ei haittaa, osa ei ole niin tarpeellinen. Rakastan tätä stock-asua tosi paljon, se on minusta aivan ihana! ♥ Fun fact: kengät ovat samanlaiset kuin Pullip Tomoe Mamilla mutta mustat.

Tykkään stock-peruukistakin mutta tämän nuken peruukki oli kuivunut tankeaksi hampuksi, joka meni tosi helposti takkuun. Voisin ehkä yrittää suoristaa tämän peruukin jossain vaiheessa.



Kiva että luomissa on jotain väriä! Vaikka se onkin tuollainen aika luonnollinen. Faceup on tosi kiva, silmämeikissä on sekä sinistä että punaista (vaikka sitä ei taida näistä kuvista mitenkään huomata...)

Koska nuken stock-kroppa oli niin huonossa kunnossa, päätin vaihtaa sen tilalle uuden samanmoisen. Sitä varten piti tietysti avata pää ja irrottaa peruukki, joten otin ensiksi nukesta vielä vähän kuvia täysin stockina ennen minkään osien vaihtamista.









Yksi kuva myös missä alla oleva mekko näkyy paremmin:


Tykkään kyllä stock-asusta ihan älyttömän paljon ja voi olla, että tämä nukke ei ihan hetkeen tule käyttämään mitään muita vaatteita :D Kropan vaihdon yhteydessä lisäsin myös ripsiä ja vaihdoin uuden peruukin. Silmiä en halunnut vaihtaa, minusta ne ovat jotenkin niin olennainen osa tämän mallin lookia, mistä tykkään tosi paljon. Ehkä vaihdan ne vielä joskus, mutta toistaiseksi tämä saa olla stockeilla! Nimeä mietin vielä. Hahmonsa liittyy todennäköisesti jotenkin Florianiin.

Tajusin muuten tätä kirjoittaessani, että minulla on jo kolme Alice-aiheista Pullippia: Romantic Alice, Classical Alice Sepia ver. ja tämä Alice in Steampunk World. Onneksi nämä sentään ovat julkaisuina tosi erilaisia keskenään! Pitää varmaan jossain vaiheessa ottaa yhteiskuva heistä.

Ensi kerralla tulee kuvia yhdestä isommasta nukestani, joka ei paljoa ole kameran edessä ollut. Joten ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti