tiistai 28. helmikuuta 2023

Pupukorkkarit ♥

 Hei taas kaikille!

Tämäkin kuu on kohta taputeltu enkä saanut aikaiseksi postata kuin kaksi kertaa, vaikka kuvia on kertynyt taas useamman postauksen tarpeiksi D: Olen turhautuneena odotellut ties mistä syystä matkalla jumittavia paketteja, mutta nyt niiden pitäisi vihdoin olla kotimaan postin hellässä huomassa, joten näiden sisältöä tullaan sitten näkemään jo varmaankin seuraavassa postauksessa!

Mutta nyt ensin näitä vanhempia kuvia. Nämä on itse asiassa otettu samana päivänä kun nuo edellisen postauksen ulkokuvat Florianista :D Sinä päivänä tuli nukkeiltua paljon!







Vaihdoin siis Florianille uuden peruukin heti niiden ulkokuvausten jälkeen ja otin nämä sisäkuvat. Nukke on edelleen muovitettu enkä ole riisunut siltä kaikkia vaatteita, joten pahoittelen tästä johtuvaa asentojen yksipuolisuutta. Ostin tämän Crobidollin peruukin Mandarakesta ja sehän sitten sopi tälle hyvin, väri on kiva ja olin ajatellut, että voisin haluta tämän mallisen peruukin jollekin Taeyangilleni.

Sitten muutama kuva Lucillesta, jolle tosiaan vaihdoin jo viime vuoden puolella nuo uudet silmät. Vaatteita en ole vaihtanut vieläkään, koska tykkään noista nukella niin paljon! ^^'









Uudet silmät ovat mielestäni ihanan väriset ja tykkään kaksivärisistä peruukeista, koska nukkea kääntelemällä se näyttää vähän erilaiselta eri puolilla.

Bonukseksi yksi yhteiskuva, näiden nukkejen hahmot eivät kyllä liity toisiinsa mitenkään :D

Ihan tyylikäs pari siitä huolimatta! Florian tulee vielä saamaan uudet silmät jossain vaiheessa, väriä en ole vielä päättänyt mutta varastossa on nyt suuri määrä silmiä, joten eiköhän sieltä löydy jotain kivaa herralle!

Sitten muutama kuva Akinasta...



Noiden farkkuleggingsien pukeminen nukelle on niin tuskallinen prosessi, että halusin ottaa nukesta edes pari kuvaa ne päällä ennen kuin vaihdoin sille vaatteet...

...nimittäin tämän aikaisemmassa saapumispotauksessa näkyneen asun! Sain tämän Mandarakesta n. 10 eurolla. Tämä asu on roikkunut siellä myynnissä varmaan viime kesästä asti mutta nyt laitoin sen tilaukseeni kun hintakin oli tippunut 1000 jeniä alaspäin...

...ja asun kruunaavat nämä ihanat pupukorkkarit! ♥ Olen aina halunnut tällaiset jollekin nukelleni, mutta en ole raaskinut ostaa, koska nämä ovat yleensä aika kalliita. Nyt sain sellaiset DD:lle kivaan hintaan Mandarakesta! Nämäkin taisivat näkyä aiemmassa saapumispostauksessa.

Asu koko komeudessaan. Minusta tämä näyttää kyllä ihan kivalta!


Vielä toinen kuva näistä ihanuuksista ♥

Ensi kerralla varmaan saapumispostausta mutta sen jälkeen pitäisi taas saada postattua näitä kuvia, koska näitä nimittäin riittää! Mitään kauhan ihmeellistä valokuvataidetta tosin ei ole luvassa, lähinnä tämän tyylisiä sisäkuvia joita otin saadakseni tallennettua joidenkin nukkejen uusia ulkonäköjä ja ihmissuhteita filmille :D Mutta niitä sitten myöhemmin! Ja hyvää hiihtolomaa kaikille, joilla sellainen on vielä menossa/edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti