lauantai 4. kesäkuuta 2022

Kesän ensimmäiset

 Hei ja hyvää kesäkuun alkua!

Kesä on nyt tosiaan lähtenyt ihan virallisesti käyntiin! Täällä on tosin ollut varsin viileää ja melko sateista, mutta onneksi lämpimämpiä ja aurinkoisempia päiviä on myös mahtunut väliin. Nukkeilu on innostanut nyt todella paljon, ja minun tekisi koko ajan mieli olla räpeltämässä nukkeja ja puuhailemassa niiden kanssa jotakin. Kuviakin on luonnollisesti kertynyt, joten tässä viime aikaisia otoksia.

Lähiössämme toimiva kotieläinpiha avattiin taas kesäksi, ja kävin siellä viime viikolla ensimmäistä kertaa mieheni kanssa. Otin mukaan Rosalindin tarkoituksena kuvata häntä samassa paikassa, jossa viimeiksi kuvasin Eleanoria ja Scarletia. Keksin kuitenkin kivan kuvauspaikan ihan kotieläinpihan edustalta, joten otinkin kuvat sitten siinä.

Hermostuin myös Rosalindin edelliseen peruukkiin, sillä se on alkanut mennä huonoon kuntoon. Hiuksia sojottaa säkkärällä ties mistä, eikä minulla riitä kärsivällisyys tuollaisen korkkiruuvikiharaperuukin ylläpitoon - varsinkin, kun peruukki oli jo valmiiksi vähän huonossa kunnossa (ei ihme, että sain sen hyvin halvalla...). Siispä vaihdoin hänelle nyt ainakin toistaiseksi Auroralla olleen peruukin, mutta se näyttää Rosalindilla kyllä niin kivalta, että saatan jopa pitää sen nukella. Aurora sai käyttöönsä taas yhden vanhoista peruukeistaan, eikä siinä mitään, sekin sopii nukelle hyvin. Auroralla yleensä peruukit vähän vaihtelee muutenkin, nyt sillä sattui olemaan pidempään tämä peruukki.


Otin nämä sellaisessa pienen maitolaiturin näköisessä tönössä, jossa oli sisällä tuollainen melko creepyn näköinen iso nalle, joka tosiaan näkyy tuolla taustalla...




Pullip Prupaten stock-asu on vaan jotain niin ihanaa ♥ Alkuperäistä alushametta ja paitaa en tosin saanut mukana, mutta ostin korvaavat tilalle.


En tiedä miten tuo stock-asu sopi tällaiseen ympäristöön, mutta muuten kuvista tuli kyllä ihan kivoja! :'D Vaihdoin nukelle peruukin lisäksi silmät ja uudet ripsetkin. Silmät ostin jo aikoja sitten täältä, aivan ihana väri mutta ei ollut tullut käyttöön kenellekään aiemmista nukeistani. Tälle ne sopivat täydellisesti! Vaihdoin myös uudet ripset, mutta nämä ripset ovat vähän ohuemman puoleiset (vaikkakin pitkät). Pitäisi ehkä lisätä toinen kerros myöhemmin tai vaihtaa kokonaan uudet tilalle, mutta menköön nyt toistaiseksi noilla.

Saman päivän iltana päätin pitkästä aikaa kaivaa BJD-nukkeni Dollzonen Shoyon kaapista ja ottaa siitä vähän uusia kuvia. Tämä nukke ei ole ollut kameran edessä ikuisuuksiin, ja sen ulkonäkö on vähän muuttunut viimeisestä. Vaihdoin nukelle omistamani violetit lasisilmät ja tilasin sille pari uutta peruukkia Mandarakesta, nämä joskus alkuvuodesta. Peruukeista käyttöön pääsi tämä pitkä violetin värinen ihanuus, ja olenkin melko tyytyväinen nuken ulkonäköön tällä hetkellä! Toiset silmät voisin ehkä vielä hommata. Kaduttaa kyllä, että hankin tälle aikanaan meikin pinkeillä kulmakarvoilla (silloiset peruukit nukella olivat pinkkejä), koska niitä on erittäin vaikea mätsätä muihin kuin pinkkeihin peruukkeihin! No, onneksi otsatukka peittää ne, ainakin enimmäkseen.





Lähikuvaa kauniista käsistä! Nuo joskus eBaysta muutamalla eurolla ostamani farkut ovat kyllä ihan ihmeelliset, koska ne sopivat kaikille BJD-nukeilleni - myös tälle, jolla on se Dollzonen päärynävartaloinen leveälantiokroppa.





Tämä(kin) nukke on nyt toistaiseksi nimetön eikä sillä ole mitään hahmoakaan. Oikeastaan BJD-nukeistani vain Augustella on pysyvä nimi ja hahmo, joita en aio alkaa muuttamaan. Nämä muut vain nyt... ovat olemassa? No, Candice ja Griselda saavat kyllä pitää nimensä, mutta mitään hahmoja en kyllä ala heille luomaan. Muiden osalta olisi varmaan hyvä saada joskus edes jotkut nimet päätettyä, hahmoja he eivät kyllä valitettavasti taida koskaan saada :P

Nukkekuvailuni jatkuu (toivottavasti!) aktiivisena, nyt kun päätin osallistua taas PullipSuomen kesäkuvahaasteeseenkin, ja ainakin toistaiseksi olen pysynyt kuva/päivä-vauhdissa! Voi kyllä olla, että innostus ei jatku koko kesää, mutta nautitaan siitä nyt kun vielä intoa riittää. Saatan ehkä jossain vaiheessa laittaa kesäkuvahaasteen kuvia tännekin, jos ne siis ovat jotain yksittäisiä kuvia eivätkä pidemmistä shooteista, joita tulee varmaan kuvattua myös tässä kesän aikana. Mutta, hyvää kesän alkua ja onnea kaikille valmistuneille ja muille koulunsa päättäneille! Tapaamme varmasti uuden postauksen merkeissä taas piakkoin c:

2 kommenttia:

  1. Voi nuo Prupaten stock-asun kengät ovat ihanat!! Hauskoja kuvia muutenkin, kiva tuo kuvausympäristö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo kengät ovat kyllä niin söpöt ja koko asu ihana! ♥ Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista