perjantai 27. toukokuuta 2022

Nukkekuvailua koronan aikaan

 Hei taas kaikille!

Viime viikkoiset syntymäpäiväni menivät ihan pieleen, sillä tein syntymäpäivän aamuna positiivisen koronan kotitestin ja myöhemmin seuraavana aamuna sain vielä virallisestakin testistä positiivisen, eli en voinut lähteä syntymäpäivääni juhlimaan niin kuin olin suunnitellut ja seuraava lähes viikko tulikin istuttua kokonaan kotona :P Eilen pääsin jo palaamaan töihin (olen ollut koko ajan hyvin lieväoireinen), joten pikku hiljaa palailen tässä normaaliin arkeen. Jos jotain positiivista tästä pitäisi sanoa, niin ainakin sain nukkehommia tehtyä kun oli kunnolla vapaa-aikaa!

Päätin pitkästä aikaa kuvailla vähän ainokaista Byuliani Shioria, en tosin jaksanut/viitsinyt lähteä parveketta pidemmälle.








Kuten kuvista näkyy, Shiori on saanut obitsukädet! Muuten hän on yhä stock-kehossaan mutta obitsukädet parantavat sitä huomattavasti. Bongasin nämä joskus viime syksynä Mandarakesta.

Näitä kuvia ottaessani mietin kyllä koko ajan etä Byulit eivät kyllä ole minun juttuni sitten yhtään! :D Nykyään niitä näkeekin niin harvoin, saatavuus on tosin surkeaa kun viimeinen Byul julkaistiin joskus vuosia sitten. Olisi kyllä tavallaan kiva että näitäkin alkaisi taas tulla uutena saataville. En kyllä luopuisi ainokaisestani, mutta joku noissa roikkoposkissa ja möllöttävässä ilmeessä ei vaan yleisemmin nappaa. Muistan joskus lukeneeni kommentin, jossa joku luonnehti Byulin ilmettä aivopestyn näköiseksi. Ehkä se vähän tosiaan näyttää siltä...

Aikanaan kun Byuleja oli paremmin saatavilla muistan kyllä tykänneeni monesta mallista. Byul Hermine olisi ollut aivan ihana! Tällä omallani on kyllä niin persoonallinen face up, että oli ehkä parempi hankkia tämä kun en kuitenkaan halunnut yhtä Byulia enempää. Olen miettinyt, että vaihtaisin tälle jotkut ihan kreisit Blythe-chipit, kuvioituna tai kaikissa sateenkaaren väreissä. Olen jo vähän katsellut saatavilla olevia vaihtoehtoja Etsystä, pitää miettiä missä vaiheessa sitten ostaisin ja vaihtaisin uudet.

Sitten seuraavana päivänä päätin lähteä ihan kunnolla ulkoilemaan ja menin läheisen ostarin ja kirkon välissä olevaan puistontapaiseen ottamaan kuvia parista nukestani. Mies tuli mukaan kuvausassistentiksi ja sai pidellä laukkuja minun säätäessä toisen nuken ja kameran kanssa. Mukaan otin Eleanorin ja Scarletin, joista ei ollutkaan vielä mitään kunnollisia kuvia.

Oli tosi aurinkoista ja lämmintä, ja välillä en nähnyt kameran ruudusta mitään puskissa kyykkiessäni. Tästäkin kuvasta olisi tullut hyvä, mutta nukke ei katso siinä ollenkaan kameraan, mitä en tietenkään huomannut kun ruutu häikäistyi auringosta -__-

Vaihdoin Eleanorille uudet silmät ennen tätä kuvausreissua. Edelliset CoolCatin olivat kyllä ihan kivat, mutta pidän enemmän siitä miltä nämä Etsystä ostetut silmät näyttävät nukella ja värikin on täyteläisempi.




Ihanat kengät ja sukat ♥




Scarletille olen myös vaihtanut uudet silmät (myöskin Etsystä, samasta kaupasta mistä Eleanorin silmät oli hankittu) ja hänellä on nyt tuo vanha Volksin peruukki, joka näkyi aikaisemmin Dollfie Dreamini saapumispostauksessa. Se oli siis koko ajan menossa Scarletille, DD (jolla ei vieläkään ole kunnon nimeä...) vain testikäytti sitä silloin. Lisäksi uudet vaatteet RopitasKawaii:lta!


Eksoottiset tummat kuvausolosuhteet tarjosi mieheni joka seisoi vieressä ja varjosti näin ollen kuvan tyylikkäästi! :D




CWR on kyllä aika täydellinen Pullip-malli. Miten olen oikein osannut elää ilman sitä? :'D Mielestäni onnistuin nuken stailauksessa myös tosi hyvin ja Scarlet onkin varmaan parhaimman näköisiä nukkejani. Vaikka blondi CWR onkin ehkä vähän klisee!

Nukkeilu innostaa ja kuvailu myös, joten eiköhän uutta postausta pukkaa taas melko piakkoin :) Näkemisiin!

5 kommenttia:

  1. Shiorilla on ihanat hiukset. Minusta Byulit ovat suloisia! ^w^ Pullipeillasi on kauniita vaatteita! Viimeinen kuva oli aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ittekin kärsinyt koronan tänä keväänä.

      Poista
    2. Kiitos paljon kivasta kommentista! Mukava kuulla että ihmiset tykkää Byuleista vaikka itse en niin suuri fani olekaan :D Toivottavasti koronasi oli vähintään yhtä lievä kuin minun. (kiva blogi muuten! Liityin lukijaksi c:)

      Poista
  2. Harmi, että sun syntymäpäivät menivät koronan parissa, toivottavasti ei jäänyt mitään jälkioireita taudista!
    Itsekin sairastin hyvin lievänä alkuvuodesta eikä jäänyt mitään jälkioireita, onneksi.
    Etenkin nuo kuvat Scarletista ihastuttivat, yhdyn mielipiteesi CWR:n täydellisyydestä, itsekin omistan kyseisen mallin. <3 Suloiset nuo vaatteetkin, etenkin tuo pieni hyönteiskoriste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä tosiaan harmitti, mutta ohi meni lievänä ja ei tainnut jäädä mitään oireita tai tullut jälkitautejakaan, onneksi tosiaan! Kiva että tykkäät Scarletista, CWR on aika täydellinen ja sinunkin nukkesi on tosi ihana ♥

      Poista