tiistai 14. kesäkuuta 2022

Taikaporoja ja monstereita

 Hei taas kaikille!

Viime postauksen lopussa lupailin, että esittelisin seuraavaksi uusia nukkejani. Uudet tulokkaat saapuivatkin jo viime viikolla, joten tässäpä nyt sitten heistä!

Alistun tilaamaan pari pakettia Mandarakelta, joka tarjoaa tällä hetkellä vain DHL-postitusta. Se on aika kallis, varsinkin jos tilaa tosi isoja juttuja (DHL:llä postikulujen hinta määräytyy paketin koon, ei niinkään painon mukaan). Lopulta tulin siihen tulokseen, että pari vähän isompaa tilausta kärsii kyllä ottaa niillä n. 35 € postikuluilla, kun sattui tulemaan niin hyviä juttuja vastaan!

Näkyy jo!


Sitten teki taas mieli kirkua. Aivan kuten taannoin Pullip Chillin kanssa kävi, nukke oli vain laitettu boksiinsa eikä sitä oltu kiinnitetty tai suojattu siellä mitenkään! Siellä se vaan heilui yhdessä muun tavaran kanssa. Kaikki mukana tulleet tavarat oli pakattu kyllä huolellisesti pusseihin, mutta nukke sai vaeltaa laatikossa miten tykkäsi...

Mukana tulleista tavaroista puheen ollen: standi, kortti ja pussi, jossa olivat...

...hattu, takki, piippu ja sanomalehti.


Ja Taeyang Shadehan se sieltä tosiaan paljastui! ♥

Tämä Taeyang vetosi minuun heti kun aloitin nukkeharrastuksen, koska tykkään Sherlock Holmesista ja tämähän oli tosi hyvännäköinen Sherlock nukkemuodossa! En kuitenkaan koskaan päätynyt syystä tai toisesta hankkimaan nukkea silloin. Nyt tässä parisen viikkoa sitten Mandaraken Nagoya-haaraliike oli listannut myyntiin suuren määrän halpoja, käytettyjä mutta hyväkuntoisia Pullip-perheen nukkeja. Kaikki parhaat oli toki jo viety päältä, mutta tämä Taeyang oli vielä saatavilla, ja kun huomasin, että nukella olisi vähän halvemmat postikulut uudempiin Taeyangeihin verrattuna, päätin tilata sen itselleni. Uudemmilla Taeyangeilla on tosi isot laatikot, ja niiden postikulut DHL:llä ovat yli 8000 jeniä! Näillä vanhoilla malleilla laatikot ovat pienempiä, joten pääsin 4800 jenin postikuluilla.

Takki päällä. Stock-asu on ehdottomasti Taeyangien parhaimmistoa! Peruukkikin on varsin hyvänlaatuinen. Nuo aneemiset stock-silmät eivät kuulu suosikkeihini, ja aionkin vaihtaa ne jossain vaiheessa. Naama tai nukke muuten ei onneksi ollut vaurioitunut mitenkään huolimattomasta pakkaamisesta huolimatta.

Tämän nuken huulet eivät ole kaikkien mieleen, mutta minusta ne ovat kivat! Olen tottunut voimakashuulisiin Taeyangeihin ensimmäisten Taejeni ansiosta, ja moni malli on pudonnut hankintalistalta juuri värittömien huulien takia.

Hattukin saatiin lopulta päähän...

...mutta se ei ole oikein kestänyt aikaa. Julkaisu on todella vanha ja tuollainen tekonahka rapistuu ajan myötä. No, jos lippaa pitää alla, eipä tuota juuri huomaa. Ehkä jos tuo nahka rapistuu tosi pahasti pois, liimaan jotain peittävää päälle. Stock-asu on kyllä niin kiva, että tämä nukke ei varmaan ihan hetkeen tule käyttämään mitään muita vaatteita! :D

Nimekseen nukke sai Kageyama (se on sukunimi). Ajattelin antaa hänelle Endeavour Morse -tyylisesti jonkun aivan älyttömän etunimen, joka pysyisi sitten enemmän salaisuutena! En tosin ole keksinyt sitä vielä. Sen sijaa tarinaa hahmolle olen jo kehitellyt. Hän kuuluu koulun sanomalehtikertoon ja larppaa siellä etsivää selvittäen kaikenlaisia mysteerejä. Tai "mysteerejä" :D Tähän tarinaan (jota en kyllä varmaan koskaan saa kirjoitettua tai tehtyä kuvatarinaksi - olkoon sitten jonkunmoinen konsepti) kuuluu myös pari vanhempaa nukkeani, joilla ei ole juuri ollut mitään omia juttuja ennen tämän nuken saapumista. Sain siis hänen avullaan sidottua pari vanhempaa nukkeani nyt johonkin ja se tuntuu kyllä hyvältä!

Ennen tätä nukkea olin ehtinyt tilata toisen nuken, mutta se tuli vasta pari päivää tämän jälkeen. Tällä kertaa tilasin ihan Euroopasta, löysin tämän nuken kivaan hintaan eBayn kautta!

Varmuuden vuoksi saksisensuurit...

Papereiden alla oli uudelleenkäytetty Amazonin laatikko. Edellinen eBaysta ostettu nukke tuli Amiamin laatikossa :D

Kaikki huolellisesti pakattuna ja pehmustettuna.

Nukke ja tavarat kuplamuovikääreissään. Joko tästä arvaa mallin...?

Kuplamuovikääröstä kurkkasi Isul Hednar! ♥

Olin kyllä päättänyt, että ei enempää Isuleja, mutta olen etsinyt nukkea suunnittelemani hahmon malliksi jo pitkään, ja kun sitten törmäsin tähän nukkeen eBayssa, aikani katseltuani päätin, että tämä soveltuisi hahmoksi hyvin. Olin aiemmin halunnut hahmoksi Taeyangin, mutta en tuntunut millään löytävän sopivaa nukkea niiden joukosta hahmon rooliin. Hahmo oli kyllä alun perin suunniteltu Isulin pohjalta, joten ei ihmekään, ettei Taeyangeista löytynyt mieleistä! Ihastuin tämän meikkiin katsoessani myyntikuvia tarkemmin ja asukin sopii 1:1 hahmolle, joten kaikki osui lopulta täydellisesti yhteen! Olin todella vaikuttunut kun avasin nuken paketista - se on ihan älyttömän ihana! ♥

Mukana tuli standi, hattu, puuhka, kengät, siivet ja kortti. Stock-asu on järjetön, mutta eiköhän sille käyttöä löydy!

En ollut ennen tämän nuken myyntikuvia katsoessani huomannut, että nukella on kaksiväriset kulmakarvat! Ihan mahtava yksityiskohta. Peruukki on aika hirveän laatuinen, mutta varastossa on parikin potentiaalista peruukkia, jotka tämä nukke myöhemmin saa.

Tykkään värjätyistä luomista nukeilla, ja tälläkin oli ilokseni sellaiset!

Dramaattinen poseeraus.

Ja vielä hatun kokeilua päähän!

Tälle nukelle on siis hahmo ollut olemassa jo pitkään. Hän on Taran pikkuveli, Rangi. Ja nyt pääsen selittämään tämän pitkään hautomani idean täällä!

Joskus viime vuoden puolella/alkuvuodesta keskustelimme mieheni kanssa jostain syystä poroista. En ollut tiennyt/muistanut, että poron latinankielinen nimi on Rangifer tarandus, ja minusta se kuulosti niin siistiltä, että keksin heti, että mitä jos hankkisi jonkin nuken - vaikka Isulin - ja sille sarvet ja antaisi sille nimeksi Rangifer. Tämä täysin älytön ja randomisti syntynyt ajatus jäi elämään, ja kun hankin Taran, päätin sitten oikeasti toteuttaa tämän idean! :D

Eli sisarusten nimet tulevat tuosta poron tieteellisesti nimestä: Rangifer tarandus. Lisäksi he eivät ole ihmisiä vaan lajiltaan jonkinlaisia taikaporoja, jotka pystyvät muuttumaan ihmisiksi. Joo, en ole miettinyt tätä vielä ihan loppuun, ideaa pitää kehitellä vielä vähän lisää :D Seuraavaksi aion hommata kaksikolle poronsarvet, joten tämä projekti kyllä etenee pikku hiljaa! Ehkä seuraavaksi olisi sitten söpöjen sisaruskuvien aika.

Sitten vähän muihin nukkeihin...

...nimittäin nämä kaksi monsteria saapuivat tänne samana päivänä Rangin kanssa!

Minulla oli joskus blogissa sivu muille nukeilleni, jossa olivat esillä mm. Monster High -nukkeni. Nyt päätin luoda tuon sivun uudestaan, koska Akina (vihdoin nimen saanut Dollfie Dream -nukkeni) tarvitsi tietonsa johonkin, ja samalla päätin listata sinne myös kaikki omistamani monsterit (ja Madokan, koska se ei jotenkin sopinut muiden Azonen nukkien sivulle). Innostuin sitten katselemaan, josko käytetystä suomitarjonnasta löytyisi jotain kivaa. Innostuinkin sitten ihan tosissani ja pian muutama monsteri olikin jo matkalla tänne päin!

Dot Dead Gorgeous Spectra Vondergeist on täysin uudenveroinen ja erittäin hyvä löytö mielestäni! Spectraa minulla ei vielä ollutkaan, joten sikälikin oli kiva saada tämä nukke nyt kokoelman jatkoksi. Draculaurasta minulla on vain Haunted-versio, joka on tosi eri näköinen kuin hahmo normaalisti, joten päädyin hankkimaan tämän ihanan Scarily Ever After -nuken toiseksi Draculauraksi. Nukke on todella nätti, mutta siltä puuttuvat kaikki korut ja mekosta rusetti. Korvasin mekon rusetin silkkinauhalla, koruja en kyllä niinkään kaipaile.

Näiden kahden lisäksi minulle on tulossa kaksi muutakin monsteria, ja he ovat juuri matkalla jossakin luokseni. Eli luultavasti esittelen heitä sitten seuraavassa postauksessa! Minulla alkaa myös kohta kesäloma, joten sitten on enemmän aikaa kuvailulle ja muille nukkejutuille. Eli tapaamme uuden postauksen merkeissä varmaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti