lauantai 19. helmikuuta 2022

Love Is in the Air

 Hei taas kaikille!

Pari viikkoa sitten tartuin ensimmäiseen viralliseen nukkepariini ja otin heistä sarjan kuvia. Nämä kaksi eivät saapumistaan lukuun ottamatta olleet olleet kameran edessä vielä ollenkaan...

Eli Ramon ja Ninian ovat pariskunta! En ole aikaisemmin parittanut oikeastaan ketään nukeistani. Jonkinlaisia ihastuskuvioita olen kyllä kehitellyt joidenkin hahmojen välille, mutta yhtään virallista paria en ole jostain syystä muodostanut :'D Nyt on sekin puute korjattu!



Nyt voin vihdoin ottaa pusukuvia ♥ Tämän ottaminen oli aika hauskaa...

...tosin jouduin heittämään nuket sängylle yllä olevan kuvan ottaakseni, koska ne eivät pysyneet millään pystyssä vastakkain! No tästä tuli sattumalta ihan kiva, ainakin sen jälkeen kun parantelin vähän nukkien asentoja.

Tämä kuva on vähän sen tyylinen, että voisin kuvitella Ramonin julkaisevan sen omassa Instagramissaan :´)

Minun piti luopua nukkien hahmoista, mutta touhutessani näiden kanssa tarinoita ja hahmoja tulee kehiteltyä ihan itsestään. En siis mitenkään yritä luoda niitä, mutta niitä vaan putkahtelee päähän ihan pyytämättä! Tarve luoda jonkinlaisia hahmoja ja tarinaa on aika voimakas kuitekin.

Kirjoittelin näistä jotain juttuja ylöskin, miksipä en jakaisi niitä tässä.

- Ramon on kunnon naistenmies - flirttailu on hänelle yhtä luontevaa kuin hengittäminen. Tämä aiheuttaa usein kaikenlaisia väärinkäsityksiä ja monien mielestä Ramon on tosi epäluotettava player. Mutta Ninian näkee Ramonin herkän puolen ja rakastaa häntä paljon
- Ramon on hauska ekstrovertti, joka tykkää huomiosta ja viihtyy kaiken keskipisteenä. Ninian on vähän hölmö, kiltti ja söpö
- Ninian olisi halunnut, että vain Ramon käyttää hänestä "Nini"-lempinimeä. No, niin Ramon käyttikin, mutta hän puhui myös kaikille kavereille ja perheelleen Ninianista Ninina, niin nyt kaikki kutsuvat Niniania Niniksi :D Se tarttui!
- Ramon on joskus huolissaan, onko hän tarpeeksi hyvä poikaystävä Ninille. Hänen huolensa ovat aivan turhia (suhteeseen ei liity mitään pettämis- ja mustasukkaisuuskuvioita. Nämä ovat aika erilaisia persoonia, mutta pelaavat hyvin yhteen)

Loppuun muutama yksittäiskuva molemmista!







Vielä loppuun lähempää otettu kuva naamasta. Hatsune Mikun faceup on ihana! ♥ Olen tosi tyytyväinen siihen, että ostin tämän nuken. Jossain vaiheessa haluaisin tälle kyllä vähän vaaleammat silmät. Ramonille aion vaihtaa uudet melko piakkoin. Ninin söpö asu on muuten ostettu täältä!

Seuraavalla kerralla uusien nukkien (kyllä, monikossa...) saapumisia ja ulkonäköjen muutoksia. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti