tiistai 8. kesäkuuta 2021

Peach Tree Flower

 Hei taas kaikille!

Lupasin edellisen postauksen lopussa esitellä pikaisesti uuden tulokkaan, ja pääsin tänään vähän aikaisemmin töistä, niin ehdin hyvin kirjoittaa tämän tänään!

Tilasin taas tutusta ja turvallisesta Mandarakesta.

Isoa kuplamuovia ~

Kuplamuovikääreestä paljastui...

...uusi nukke! ♥ Tilasin tämän itselleni syntymäpäivälahjaksi.


Azonen Otogi no Kuni -sarjan Miu and the Frog Prince ♥


Olen jo pitkään halunnut toisen Miun, ja kun näin tämän Mandarakessa myynnissä 4000 jenin hintaan, en malttanut olla ostamatta :D Ja kun minulla sattui olemaan syntymäpäivä tilaamisen aikaan niin tämä oli hyvä lahja itselleni!


Nuken hiukset olivat kauhean liimaisen tuntuiset ja haisivat joltain makealta aineelta. Liekö edellinen omistaja käyttänyt jotain tuotetta nuken hiuksiin? En osaa sanoa, mutta tuntuma oli tosi inhottava. Näiden kuvien ottamisen jälkeen käsittelin hiuksia kuumalla vedellä, ja liimaisuus väheni ehkä hiukan.


Tässä esitteessä näkyy nukke stock-kokonaisuudessaan. Asu on aika ihana, mutta tykkään enemmän arkisemmista asuista kuin tällaisista megaröyhelöistä. Lisäksi en tykkää siitä, että kengät ovat noin tummat. Ne eivät minusta oikein sovi muuhun asuun. Olisivat edes laittaneet niihin röyhelöitä kuten Little Briar Rose Lienillä oli...


Minulle oli aikaisemmin tullut paketti, jossa tuli mm. pari Re-Ment -settiä ihanasta Sangatsu no Lion: Kawamoto Family's Dinner -sarjasta!


Re-Ment -settien kanssa samassa paketissa tulivat tämä vanha Azonen valmistama yukata-setti sekä wa loli -tyylinen maid-asu pupunkorvilla, jollaisesta olen haaveillut iät kaiket! Nyt ehdin kerrankin olla nopein klikkaaja kun asu tuli Mandarakessa vastaan. Asu oli käytetty ilman pakettia, joten sain sen myös normaalia halvemmalla.


Yhdestä pienemmästä paketista tuli Azonen valmistamat muoviset maryjane-kengät sekä pantsuja! Minulla on hirveä pula pantsuista, kaikille nukeille ei ole riittänyt omia. Vaikka eihän sillä toisaalta ole väliä, kun ne eivät näy vaatteiden alta kuitenkaan. Nyt alusvaatetilanne on kuitenkin korjaantunut!


Amiamilta tilasin nämä söpöt kissa- ja pupukuvioiset puserot ♥


Tämä yukata maksoin Mandarakessa 500 jeniä. joten heitin sen mukaan pakettiin vailla tietoa vaatteen tarkemmasta koosta. Azone on valmistanut tämän kauan ennen nykyisiä Pure Neemo -nukkeja, ja se on niille auttamattomasti liian pieni. Ehkä tämä asu toimisi paremmin XS-kokoisilla tytöillä? Nuo kengät eivät tosin taida mahtua edes Pullip-nuken jalkaan, niin pienet ne ovat...


Kyllähän tämä mahtuu, mutta ei näytä kauhean tyylikkäältä ^^'


Sääli kyllä, koska minusta tuo printti on ihana! Ehkä pitäisi vihdoin hankkia se XS-tyttö, niin pääsisi käyttämään kaikkia näitä pienempiä vaatteita sillä. Toisaalta ehkä tälle keksii näinkin jotain käyttöä. Onsen-yukatasta tämä voisi menä?


Sitten oli aika kokeilla puputarjoilija-asua! Tässä ilman essua ja pupunkorvia.


Obissa on tietysti takana söpö töpöhäntä ♥


Koko asu puettuna ja niin söpö! Ajattelin, että tämän asun pukeminen olisi hankalaa, mutta se olikin ihan helppoa. Kerroksiakaan ei ole paljoa.

Eikö olekin ihana ♥ Olen niin onnellinen saadessani vihdoin omistaa tämän asun!


Vielä yksi lähikuva ♥ Kuten kuvasta näkyy, otsatukka on hieman liian pitkä. Siispä näiden kuvien jälkeen oli hiusten kuumavesikäsittelyn ja otsatukan parturoinnin aika.


Seuraavana päivänä hiukset näyttivät ja tuntuivat jo paremmilta, ja päätin ottaa vertailukuvan toisen Miuni, Miyukin kanssa.

Miyuki on itse asiassa julkaisuiältään vanhin omistamani Azonen nukke. Sille on maalattu vielä nuo pinkit poskitäplät, kun taas uudella Miulla posket ovat luonnollisemmat. Lisäksi uuden Miun silmät ovat suuremmat ja hymykin hieman erilainen. Miyukin hiukset ovat ihanan silkkiset, mutta monilla uusilla nukeilla on inhottava liimaisen tuntuinen tukka. Mistä lie tämäkin johtuu.


Miut vierekkäin. Uuden Miun nimeksi tuli Momoka, ja yhdistelen hänelle asun vaatevarastoista. Paita ja hame ovat Otogi no Kuni Koronin stock-vaatteista, sukat CoolCatilta ja kengät Azonen. Minusta tämä asu näyttää tosi söpöltä ja Momokasta tuli kertaheitolla varmaan söpöin kaikista Azonen nukeistani :D

Minulla on ollut jo pitkään suunnitelma Momoka-nimiselle hahmolle. Aluksi ajattelin, että jos koskaan saan käsiini Secret Wonderland Chiikan, annan sille nimeksi Momoka. Tuolla Chiikalla on kuitenkin niin huonot hiukset, että ostohalut hyytyivät aikanaan, ja kun nyt hankin tämän nuken, päätin käyttää Momoka-nimeä sitten hänellä!

Vielä yksin omakuvassa. Olen iloinen saadessani omistaa toisen Miun - ensimmäiselläni on LL-kuppikoon kroppa, joten sille eivät kovin monet vaatteet mahdu. Tälle voin pukea kaikkea! Olisin toki voinut vain ostaa uuden kropan edelliselle, mutta toisaalta kiva myös saada Miu jolla on tämä uudempi naama. Aikaisemmin haaveilin tästä Komorebi Mori no Doubutsu Tachi -sarjan pupu-Miusta, mutta tämä on kyllä vähintäänkin yhtä ihana. Nukenvaatteitakin on jo niin paljon, ettei puuttuva stock-asukaan haittaa.

Laadin jo muutamasta uudesta nukesta nukkeprofiilin Azone-nukkejeni sivulle, mutta Momokalla ei ole siellä vielä omaa profiilia. Käyn lisäämässä sen lähipäivinä! Uuttakin on tulossa, joten katsoo julkaisenko seuraavaksi nukkekuvia vai taas uuden esittelyjä. Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti