lauantai 5. kesäkuuta 2021

Harvoin nähty ystävä

 Hei taas kaikille!

Se on jo kesäkuu! Aika kuluu kyllä tosi nopeasti. Tällä kertaa tulee vaihteeksi kunnon nukkekuvia, eikä pelkkää uuden esittelypostausta. Tai no, kunnon ja kunnon, se on kai katsojasta kiinni miten hyviä nämä kuvat ovat...

Aluksi muutama n. kuukauden takainen kuva Soom Tuffistani, jonka sain päähäni kaivaa laatikostaan, pukea ja viedä ulos kuvattavaksi. Tämä nukke on edelleen nimetön enkä ole keksinyt sille mitään persoonaakaan, joten se on nyt vain söpö kuvattava : P








Tykkään tuosta peruukista, mutta se on ihan aina silmillä! Ehkä ensi kerralla kun kuvaan tätä nukkea, laitan sen hiuksiin jonkun pinnin että ne pysyisivät edes jotenkin paikoillaan peittämättä lähes koko naamaa.

Loput kuvat ovatkin sitten puhelimella otettuja. Laatu on silti mielestäni ihan ok, vaikka minulla onkin aika vanha puhelin.

Olen nyt kevään aikana ottanut Twitteriini (@demminen) kuvia aina Azonen nukkehahmojen syntymäpäivinä, jos minulla on sattunut se nukke, jonka syntymäpäivä on, olemaan. Alisan syntymäpäivä oli toukokuun puolenvälin tietämillä ja otin tämän kuvan Sumiresta juhlistamaan tapahtumaa.

Tuo parvekkeeltamme näkyvä koivikko osoittautui niin kivaksi kuvaustaustaksi, että otin vielä lisää kuvia käyttäen sitä taustakuvana :D

Milosta, joka lopulta sai kuin saikin nimekseen Rei, piti ehdottomasti saada kuvia vähän paremmin puettuna.






Vaatteet ovat mielestäni ihan hahmon tyyliset ja onhan tämä nukke nyt muutenkin tosi ihana! ♥

Olen taas tilaillut Mandarakesta kaikenlaista, ja yhtenä päivänä sinne ilmestyi myyntiin vekkihame, josta olen haaveillut iät kaiket. Tilasin sen heti ja heitin samaan pakettiin samassa haaraliikkeessä myynnissä roikkuneen merimiespuseron. Uusia vaatteita päädyin kokeilemaan ensimmäiseksi Saralla.





Kunnon koulupuku tämä ei kyllä ole, koska hameessa on raitoja ja se on ihan eri väriä puseron kanssa... mutta ihan kiva yhdistelmä kuitenkin!

Minulla on vielä jonkin verran julkaisemattomia nukkekuvia, mutta jätetään tämä postaus toistaiseksi tähän. Lisäksi on yksi uusi tulokas, joka pitäisi esitellä, ja niitä tulokkaita on matkalla enemmänkin... huh! Joten seuraava postaus tullee jo ensi viikolla, että ehdin postata kaikesta ajoissa. 

Hyvää kesäloman alkua ja onnea valmistumisesta kaikille koululaisille ja opiskelijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti