keskiviikko 29. elokuuta 2018

#rikastetumpana

Hei taas kaikille!

Olen ollut kiireinen töissä ja laiska vapaa-ajalla, joten lupailemani postaukset ovat vähän viivästyneet :'D Kesätyöni kuitenkin päättyivät eilen, joten nyt on kunnolla aikaa harrastuksille! Ajattelin pitää jokusen päivän lomaa ennen kuin siirryn taas opiskelujeni pariin.

Tässä postauksessa tulee nyt kuitenkin kuvia minun ja Kazukin reissusta Outokummussa. Laittelen myöhemmin vielä kuvia, joita otin kun viimeiksi kävin porukoiden luona ja sitten todisteita nukkejen muodonmuutoksista, kunhan saan aikaiseksi tehdä ja kuvata ne :'D

Mutta asiaan! Olin tosiaan kesätöissä Outokummun Vanhalla Kaivoksella. En kuitenkaan ehtinyt tutustua kaivosympäristöön kunnolla työajalla ja aina ovia sulkiessa silmäilin potentiaalisia kuvauspaikkoja. Yhtenä vapaapäivänä päätettiin sitten poikaystävän kanssa lähteä leikkimään turisteja kaivokselle ja otin toki nuken mukaan. Kazukin steampunk-tyyli sopikin kaivoksen ympäristöön täydellisesti!


Kaivoksella oli paljon kivoja taustoja, jotka sopivat Kazukille täydellisesti! Tämä on porauspaikan nurkilta.


Ohjauspaneeli (tai jotain sinnepäin :D) nostokonehuoneelta. Laittelen myös näitä yleisiä maisema- ja muita kuvia tähän postaukseen ihasteltaviksi.






Sitten mentiin näköalatorniin ja piti laittaa nukke laukkuun ettei sille vaan käy mitään portaissa tai ylhäällä. Tästä laitteesta minulla ei ole mitään käsitystä mikä se mahtaa olla, mutta se on tosi hassun näköinen ja sanoin itse tätä härpäkettä robotiksi :D


Tornista oli huikeat näköalat! Harmi vaan, että oli vähän pilvistä niin näkyvyys ei ollut paras mahdollinen.


Myös näköalatasanteelta tornin juurelta oli kivat näköalat!





Seikkailimme myös hihnatunnelissa...


...ja sitten olikin jo aika suunnistaa maan alle!


Tähän hienoon tunnelinseinään onkin hyvä lopetella tämä katsaus!

Jos koskaan satutte Outokummun seutuvilla pyörimään, kannattaa kyllä käydä kaivosalueella kuvailemassa nukkeja tai miksei jotain muutakin! Ympäristö ja maisemat ovat tosi kivoja ja ulkoalueilla saa olla ilmaiseksi eli ainakin kivoja ulkokuvia saa jos ei halua lipusta maksaa. Juurikin steampunk-henkisille nukeille ja/tai hahmoille paikka sopii loistavasti kuvausympäristöksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti