torstai 2. elokuuta 2018

Black Suit

Hei vaan ja hyvää alkanutta elokuuta!

Olen taas ahkeroinut kesätöitteni parissa niin nukkeilu on jäänyt vähän vähemmälle. Onneksi minulla on nyt viikko vapaata, ja saatoin tulla taas käymään vanhempieni luona, jossa nukkekuvausolosuhteet ovat oikein otolliset!

Otin mukaani muutaman nuken, jotka eivät ole viime aikoina liikaa kameran edessä olleet ja joiden uudet lookit kaipasivat kuvaamista. Olen jo tässä parin päivän aikana ehtinyt kuvailemaan ihan mukavasti, joten tässä ensimmäinen erä uusia kuvia!



Hades on niin hemmetin täydellinen tässä uudessa peruukissaan! On niin ihanaa saada nukke itsensä näköiseksi. Ja sivuotsiskin menee "oikein päin" eli peittää keltaisen silmän. Sitä ei lue missään Hadeksen profiilissa, mutta ideana oli, että keltainen silmä kätkisi jotakin piilotettuja voimia, jotka Hades on hankkinut kyseenalaisin menetelmin.

Fun fact: laitoin silmät "väärin päin" kun ne aikanaan vaihdoin, eli keltaisen silmän oli tarkoitus olla vasemman käden puolella. Mutta se ei enää haittaa, koska peruukki menisi nyt "väärin päin" jos silmät olisivat eri päin päässä.






Pitäisi kiinnittää vähän enemmän huomiota siihen, miten tuo risti menee noissa kuvissa :'D Nytkin se on ihan miten sattuu!

Seuraavaksi kuvasin Aita. Järkytyin huomatessani hiljattain, että olen kuvannut Aita edellisen kerran kaksi vuotta sitten! D: Tosin sitä ennen Ai viihtyi kameran edessä tosi paljon. Se on niin helppo kuvattava!

Joka tapauksessa sain nyt hyvän syyn kuvata Aita taas pitkän ajan jälkeen. Ja se syy on uusi peruukki, jonka ostin Aille Hartsilasten myyntipalstalta. Peruukkia oli suoristeltu ja leikelty, joten sain sen halvalla. Se on kuitenkin ihan kivassa kunnossa ja näyttää tosi söpöltä Ailla! En tosin tiedä jääkö se nukelle pysyvään käyttöön vai pidänkö sitä varaperuukkina Daleilleni. Reina-paralla on nyt väliaikaisperuukkina Ain edellinen peruukki ennen kuin saan ostettua sille uuden. Blondi ei muuten pue Reinaa sitten yhtään...









Sellaista!

Lähden tänään pitkästä aikaa käymään mökillä ja otan toki muutaman nuken mukaan. Eli seuraavat kuvat tulevat varmaankin niistä maisemista. Lisäksi sain vihdoin tehtyä taas tilauksen CoolCatille ja pari nukkeani tulee taas kokemaan muutoksia. Mutta niistä sitten kuvia kunhan paketti on saapunut ja kaikki tarvittava tehty :D Eli ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti