keskiviikko 15. elokuuta 2018

Vapaapäivien vietossa

Moikka taas kaikille!

Niin kuin viime postauksessa jo kerroinkin, lähdin mökkeilemään muutama nukke mukanani ja siellä tuli kuvailtua jonkin verran. Minulla oli 8 päivää vapaata töistä, joten mökillä tuli oltua useampi yö ja kuvausaikaakin oli siis ihan mielin määrin :'D

Aluksi kuvailin Suikaa, josta minulla ei ollutkaan mitään kunnollisia kuvia chippien vaihdon jälkeen.









Viimeisessä kuvassa nuken asento on erittäin derp mutta halusin testata, pysyykö nukke miten hyvin pystyssä ilman tukea :D Hyvin onnistui!

Pullip Suigintoun faceup on yksi kaikkein hienoimmista ja minusta uudet chipit korostavat kivasti sen hyviä puolia. Minulla ei ole aikaisemmin ollut yhdelläkään nukellani ihan noin vaaleita chippejä, joten totuttelua nämä ehkä hieman vaativat.

Seuraavan kuvan suunnittelin ihan vain PullipSuomi -foorumin kesäkuvahaastetta varten.


Kun sitä kerran mökillä oltiin, niin pitihän sitä nyt saunomaan päästä! :D

(disclaimer: sauna ei ollut päällä tätä kuvaa otettaessa)

Päädyin kuitenkin julkaisemaan haasteessa toisen näistä Saran kesäisistä uintikuvista:



Toivottavasti kukaan ei järkyttynyt paljaasta nukkepinnasta! :D

Sitten kuvailin vielä Kotoria. Meillä on mökillä parturisakset ja mietin PITKÄÄN, uskaltaisinko leikata Kotorin otsatukkaa lyhyemmäksi. En kuitenkaan tehnyt sitä D: Otsatukan saisi muotoiltua kyllä kivemmaksi, mutta en omista mitään nukkien hiusten muotoilutuotteita. Volks ainakin teki joskus nukkejen hiusvahaa, mutta sen saatavuus on ilmeisesti aika huonoa. Kuuma vesikin voisi tosin auttaa, mutta kaikki peruukkien suoristusyritykseni ovat päätyneet katastrofiin, niin en uskalla kokeilla sitäkään :'D





Lopuksi kotiin, tai no vanhempieni kotiin, palattuani kuvailin vielä Saraa, jonka asukokonaisuus ei mielestäni sopinut kuvattavaksi mökin metsäisiin maisemiin.






Viimeisen kuvan valaistuksesta tuli aika jännittävä!

Seuraavat kuvat tulevat pieneltä kesälomareissulta, jonka tein eilen Kazukin (ja poikaystäväni :D) kanssa c: Pitäisi vaan jaksaa laittaa ne kuvat koneelle :'D Voisin oikeastaan odotella seuraavan postauksen kanssa siihen asti, että saan CoolCatin pakettini ja pääsen vaihtelemaan chippejä ja muuta mukavaa :3 Joten siiheksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti