lauantai 6. toukokuuta 2023

Keväisiä lolitoja

 Hei taas kaikille ja hyvää toukokuun alkua!

Tuossa parisen viikkoa minulla oli kolmen päivän viikonloppu ja lähdin käymään vanhempieni luona. Mukaan otin muutaman nuken, joita tuli kuvailtua aika paljon! Näitä kuvia riittänee ainakin parin postauksen ajaksi, ja tässä nyt siis ensimmäinen! Kuvissa esiintyvät nyt Nessa ja Ninian.








Näistä ei kieltämättä tullut kaikkein onnistuneimpia mutta vihdoin sain aikaiseksi kuvata nukkea tuossa ylisöpössä mekossa, joka on hankittu jo tosi pitkä aika sitten täältä ja joka ei sovi nuken hahmolle sitten ollenkaan... no, nyt voin ainakin vaihtaa vaatteet ja laittaa tuon ihanuuden jollekin toiselle :'D

Ninianilla on puolestaan ollut jostain syksystä asti tuo uusi peruukki (vanha meni Valorielle), josta tykkään nukella paljon! Yleensä en tykkää kauhean räikeistä ja epäluonnollisista väreistä peruukeissa, mutta tälle nukelle tuo sopii hyvin, koska on enemmän Hatsune Mikun perusmallin hiusten värinen kuin se edellinen peruukki. Ja leikkaus on tosi söpö!







Lumet olivat jo aika hyvin sulaneet tätä jättimäistä lumikasaa lukuun ottamatta. Päätin sitten hyödyntää sitäkin kuvauksissa!






Tämä vaihe keväästä on kyllä todella turhauttava nukkekuvaamisen kannalta, kun joka paikassa on vain rumaa ruskeaa ja harmaata sulavaa maata, märkää ja ruskeaa lunta ja jäätä, lehdettömiä puita ja pensaita ja kuvien taustoista tulee tosi rumia D: Mutta ei auta kuin odotella, kyllä se kesä vielä koittaa! Kuvissa voi keskittyä vaikka ihailemaan nukkejen söpöjä vaatteita :D

Ensi kerralla kuvia pariskunnasta Ninian & Ramon! Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti