lauantai 11. helmikuuta 2023

WUNDERKAMMER

 Hei taas kaikille!

Aloitetaan tämän kuun postaukset jo aika perinteikkääksi käyneellä pakettikuvalla...

Nämä kaksi pakettia tulivat siis samana päivänä minulle Mandarakesta.

Avasin pienemmän ensin...


...ja sen sisältönä oli kaksi peruukkia, yksi kahvikuppiminatyyri (joka on jättimäinen!), talvinen asu Dollfie Dreamille sekä 2 paria DD:n sukkia.

Tämän isomman paketin kuplamuovikasan alta paljastui...


...mekko ja 2 paria kenkiä Pullipin tms. kokoa, pupukorkkarit Dollfie Dreamille, päärusetti Pullipin tms. kokoa ja DD:n asusetti...

...sekä tämä iso paketti!

Kuplamuovin lisäksi paketin päällä oli tuollaista läpinäkyvää muovia.


Taeyang Gyro!!! Ahhh ♥

Paketissa oli kuvakin herrasta ♥

Olin tosi yllättynyt kun sertifikaatti tuli mukana! En nimittäin nähnyt sitä myyntikuvissa, mutta arvelin, että se saattaa kuitenkin olla laatikossa kiinni ja ei sen takia näkynyt kuvassa. Ja sieltähän se tuli!

Poistettuna laatikosta ♥ Vihdoin hän on täällä!

Haaveilin Gyrosta aktiivisesti jo silloin, kun aloitin nukkeilun. Muistan, kun 2014 syksyllä suunnittelin kuvatarinoita, joissa tämä nukke olisi ollut jotenkin mukana. En sitten koskaan alkanut tehdä kuvatarinoita, mutta tämä nukke on ollut jo pitkään mielessä. Päätin sitten kuitenkin, että en halua sitä, koska valkoiset silmien rajaukset häiritsivät liikaa. No, en koskaan ostanut nukkea ja se meni Sold Outiksi ajallaan. Kivahan sitä oli kyllä aina muiden kuvissa nähdä silloin tällöin.

Sitten pari kuukautta sitten Mandarakeen tuli myyntiin hyvin edullinen Gyro, halpuuteen oli syynä mm. hajoava stock-asu (keinonahka ei nukenvaatteissa kestä aikaa sitten yhtään) ja nuken leuassa oleva jälki tms. tahra. Katselin nukkea ja totesin, että en osta, kun kuntokin on vähän huonompi. Mutta sitten jossain vaiheessa havahduin siihen että kävin joka päivä tarkastamassa, onko nukke vielä myynnissä ja päätin että hitot, ostan sen nyt pois kuljeksimasta :D Postikulut olivat aika tähtitieteelliset laatikon koon takia!

Mukana tulevia juttuja. Linssisysteemi, muovinen juttu (josta en tiennyt mihin se tulee, minkä vuoksi nukella ei ole sitä kuvissa - stock-kuvasta näkyy kyllä ihan selkeästi että jalkaanhan tuo kuuluu...), ase ja hattu. Ase on muuten isompi kuin mitä oletin!

Salamanpeittotaktiikalla otettuja sisäkuvia. Tämän nuken stock on aivan ihana! Vaikka tuo takki lahoaakin käsiin. Käsittelin nukkea tosi varovasti, mutta siitä ehti silti jo irtoilla kaikkea kahden lyhyen kuvaussession aikana >:

Valkoiset rajaukset on mitä on mutta en ole nykyään enää niin allerginen nukkejen erikoisemmille meikeille. Faceup on kyllä tosi kiva, tästä nukesta saa tosi monenlaisen näköisen! Eriväriset silmät ovat myös tosi kivat, vaikka tulen kyllä vaihtamaan tälle chipit jossain vaiheessa. Stock-peruukki sen sijaan on aika ruma, malli on omituinen ja kuidun laatu hirveää.

Otin takin pois, koska halusin nähdä tuon raidallisen liivin livenä! Stock-asu näyttää hyvältä mutta ei ehkä ole käytännöllisin. Liivi, paita ja kengät ovat kyllä ihan käyttökelpoiset monissa asukokonaisuuksissa!

Yritin ottaa kuvaa leuassa olevasta tahrasta ja tässä se näkyy ehkä parhaiten. Sain tuon kyllä pois ihmesienellä myöhemmin, joten tämän suhteen ei ollut ongelmaa. Nukella oli joitakin muitakin ihme naarmuja/jälkiä toisella puolella päätä, mutta nekin lähtivät ihmesienellä enimmäkseen pois.

Sitten ulkokuvia! Viime lauantaina oli ihana sää. Vein nuken ulos, koska halusin siitä kuvia stockina, ja hyvä ilma sai räpsimään näitä paljon! Nukke oli (ja on) edelleen muovitettu vaatteiden alta (edellinen omistaja ei siis ilmeisesti ole koskaan riisunut nukkea ainakaan kokonaan), joten sillä on siksi vähän yksipuoleiset ja tönköt asennot kaikissa kuvissa.










Jossain tuolla metsikössä oli kaksi tikkaa joita tarkkailin välillä kuvailun ohessa.





Keksin tälle nukelle jo nimenkin. Hänestä tuli Florian! Florian liittyy useampaan aikaisempaan nukkeeni. Ammatiltaan hän on tiedemies. Näistä sitten varmaan lisää joskus myöhemmin...

Sellaista tällä kertaa. Vaihdoin Florianille jo peruukin ja uudesta tyylistäkin on jo kuvia, joten varmaankin niitä sitten ensi kerralla! Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti