lauantai 22. lokakuuta 2022

Ruska-ajan kuvailuja

 Hei taas kaikille!

Olen täällä taas postaamassa lisää syyskuvia, joten mennään pitemmittä puheita asiaan! Nämä kuvat on otettu tasan kuukausi sitten yliopiston pihapiirissä, jossa sain taas kuvailla kaikessa rauhassa. Mukaan valikoituivat Hitomi ja Reina.

Hitomi näyttää nykyään tältä! Vaihdoin nukelle nuo uudet, ihanat silmät joskus keväällä. Kuten näissä kuvissa näkyy, nuken toinen silmäluomi roikkuu jotenkin ärsyttävästi. Selvitin myöhemmin asiaa ja paljastui, että olin unohtanut nostaa silmäluomien vieterit ylös kun kokosin nuken silmien vaihdon jälkeen :'D Hupsista! Silmien vaihto oli erittäin uuvuttava prosessi, josta ei selvitty ilman toisen silmän tuhoutumista kokonaan, joten ei ihme, että jotain pääsi unohtumaan kokoonpanovaiheessa...




Prupaten stock-kengät ja -sukat ovat vaan jotain niin ihanaa, en malta olla kuvailematta niitä aina jos jollain nukella on ne päällä ♥







Näistä kuvista tuli muuten ihan hyviä mutta tuo roikkuva luomi ärsyttää tosi paljon! Pitää kuvata tätä nukkea uudestaan joskus myöhemmin nyt kun tuo ongelma on korjattu- Onneksi tuo ei näy silmät kiinni ja viimeisestä kuvasta tulikin tosi söpö!











Onnistuin kuin onnistuinkin saamaan nuken seisomaan kivellä eikä se edes kaatunut kuvan ottamisen aikana! Näistä kuvista tuli muuten mukavan monipuolisia jos ei muuta.

Bonuskuva!

Otin samalla reissulla myös jotain ruskakuvia. En ehkä ihan vielä vaihda alaa luontokuvaajaksi, mutta tästä tuli ihan kiva!

Uutta tulee varmasti taas piakkoin. Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti