lauantai 8. lokakuuta 2022

Dalpalleroiden kokoontumisajot

 Hei taas kaikille!

Kuten viime kerralla taisin luvata, nyt tulee paljon kuvia Daleistani! Törmäsin sattumalta Flickrissä jostain nukesta kuvia etsiessäni amerikkalaiseen The Dal House -foorumiin, johon myös liityin jäseneksi ja joka toi saman tien inspiraation kuvailla Dalejani, joita ei tosiaan ole viime vuosina mitenkään hirveästi tullut kameran edessä käytettyä. Kaivoin myös huonekalut ja Re-Mentit esiin, jotta saisin jotain käyttöä propeillekin!

Ryhmäkuva! Nuket oli erittäin vaikea saada pysymään noilla tuoleilla, ne vaan koko ajan liukuivat alaspäin ja kaatuilivat. Lopulta sain kaikki jotenkin pysymään paikallaan. Kukaan ei taida kyllä edes katsoa kameraan...

Lähempiä kuvia nukeista, tässä Freya ja Reina. Päätin tosiaan nimetä Dal Monomononi Freyaksi, ja olen tosiaan vaihtanut sille uuden peruukin, jonka ostin Mandarakesta, sekä Rosalindin päässä alun perin olleen chipit. Ne taidan kyllä vielä kääntää niin, että oranssi reuna näkyisi enemmän...

Chiyo, Malice ja Ai. Chiyollakin on uusi peruukki Mandarakesta. Tuo on aivan hirveää kuitua, joka tuntuu käteen sairaan inhottavalta, mutta se ei onneksi näy kuvissa :D Otsatukkaa piti parturoida ihan reilusti että sain tuosta käyttökelpoisen nukeille. Meinasin laittaa tämän alun perin jollekin Pullipilleni, mutta minusta se ei oikein sopinut kenellekään? Siispä Chiyo sai vihdoin uuden peruukin ♥ Väri on aika samanlainen kun edellisessä sinisessä, mutta laatu (jopa tuolla kuidun laadulla) on parempi.

Huomatkaa Ain söpö mini-Switch! ♥ Ostin noita pari kappaletta joskus täältä! Hienompiakin varmaan on, mutta nämä välttävät minun käytössäni.


Laitoin Malicelle saparot! Nyt olen vaihtanut tuollekin uuden väliaikaisen peruukin. Lopullisen hankkiminen on vielä työn alla...


Seuraavaksi yksittäiskuvia kaikista (paitsi Aista) ilman kalusteita... Freyasta on useampi, koska hän on uusin c:








Lähempää kuvaa söpöistä Hello Kitty -sukista! ♥ Ostin nämä joskus Mandarakesta. Nämä ovat jostain ihan virallisesta Blythejen vaatemallistosta. Muillakin Sanrio-hahmoilla sai sukkia ja paitoja.





Tämä ryhmäkuva vanheni melkein saman tien, koska minulle on tullut tämän jälkeen kaksi uutta Dalia :'D Esittelen heidät ja muut uudet nukkeostokset myöhemmin tulevissa postauksissa.

Ensi kerralla lisää kuvia, tai sitten niitä saapumiskuvia, riippuu vähän. Mutta seuraava postaus tulee taas pian! Eli näemme varmaankin jo ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Voi että miten suloisia proppeja nää kuvat on täynnä!!
    Suloisia daleja sulta löytyykin melkoinen nippu, ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommenteista! ♥
      Proppeja tosiaan löytyy reilusti enemmänkin, Re-Mentit ovat hyvin koukuttavia! Olen vain hyvin laiska käyttämään niitä kuvissa :D Pitäisi yrittää enemmän!

      Poista