torstai 9. kesäkuuta 2022

Punapää ja toiminnan nainen

 Hei taas kaikille!

Mitenkäs teidän kesä on lähtenyt käyntiin? Itse olen ihan tavallisesti käynyt töissä, mutta olen ehtinyt myös osallistua PullipSuomi-foorumin kesäkuvahaasteeseen ja käydä vähän kuvailemassa nukkeja enemmänkin! c: Nukkeilu innostaa tällä hetkellä todella paljon ja näkyy varmaan myös blogin aktiivisuutena ainakin tässä kesäkuun aikana :D

Viime lauantaina, joka oli päättäjäispäivä, lähdin käymään ystäväni luona ja päätin matkalla pysähtyä kuvailemaan nukkeja yliopiston pihapiirissä. Johtuneetko päättäjäispäivästä, viikonlopusta ja lisääntyneistä etätöistä, mutta missään yliopiston ympäristössä ei näkynyt ketään! Opiskeluaikana tottui siihen, että yliopistolla on aina joku jossain. Nyt oli kyllä ihan kuolemanhiljaista.

Mukana olivat Bianca ja Motoko Kusanagi, jonka otin mukaan vähän sillä ajatuksella, että jos sataa, voin kuvailla Motokoa jossain katoksessa, koska tuolle nukelle sopii urbaanimmat ympäristöt paremmin. Mutta sää oli kuvaushetkellä hyvä, joten päädyin lopulta kuvailemaan molempia nukkeja.

Bianca on muuttunut sitten viime näkemän! Kyllästyin nuken ulkonäköön, joten päätin lopulta muuttaa sitä. Aluksi kyllä hirvitti avata päätä, koska en ollut tätä nukkea muuttanut stockista muuten kun vaihtamalla peruukin ja kädet! No, uusien silmien vaihto ja ripsien laitto sujuivat hyvin, ja vaihdoin nukelle myös uuden peruukin. Aluksi tällä oli eri peruukki kuin mitä kuvissa, mutta kun sitten ostin tämän pitkän punaisen Leeken peruukin Torista ja kokeilin sitä nukelle, se sai jäädä pysyväksi.







Tuo taustalle jäänyt ruma romulava ärsytti...

...mutta kun menin lähemmäs tutkimaan, näin sen vieressä maassa lasilevyjä ja sain niitä vasten otettua tämän kivan kuvan!



Näistä kuvista tuli mielestäni mukavan monipuolisia ja tykkään nuken uudesta stailauksesta todella paljon! ♥

Sitten kuvasin vielä Motokoa yliopiston alkukivillä (kivinen rakennelma yliopiston päärakennuksen edessä, josta mm. vappukulkue aina alkaa).



Vähän pölähtänyt lähinkuva naamasta, mutta miksi ei? Pullip Sarasin stock-meikki on minusta tosi kaunis ♥


Motoko näyttää siltä kuin etsisi kiven halkeamasta jotakin? Kehittelin päässäni tähän jotakin tarinaa, että Motokon ykskkö tutkii jotakin tapausta, jossa huumeita kuljetetaan kyborgien osien sisässä. Motoko on etsimässä pahisten huumepiiloa rantakivikosta, ja on nyt mahdollisesti löytänyt sen :D Minusta joissain näissä kuvissa oli ihan sellainen rantakallioiden fiilis kun tausta oli pelkkää kiveä.

Sellaista tällä kertaa! Voin paljastaa, että minulle on tulossa useampiakin uusia nukkeja, joten esittelen heitä sitten varmaan seuraavaksi! c: Lisäksi sain hiljattain ison peruukkitilauksen, joten joitakin nukkeja uusilla hiuksilla pitäisi kuvata. Eli tapaamme varmaan taas pian uuden postauksen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, että puhun täällä kommenteissa nykyään aina vaan kengistä, mutta en voi olla mainitsematta sitä, miten hyvin nuo Biancan lammassaappaat sopivat yhteen tuon tukan kanssa!
    Muutenkin tuo stailaus on tosi nätti, kivoja yksityiskohtia <3
    Noita Motoko-kuvia katsellessani en voi muuta tehdä kuin kompata sua, onpa kiva tuo meikki. Etenkin nuo silmänrajaukset!
    Innolla odotan, minkälaisia nukkeja oot kotiuttanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengäthän ovat melkeinpä paras osa nukkejen vaatetusta, joten en ihmettele yhtään! :D Kiitos paljon kehuista, yritän aina saada asukokonaisuuksista mahdollisimman matchaavia ♥

      Poista