torstai 2. tammikuuta 2020

Uudelle vuosikymmenelle

Hei ja hyvää uutta vuotta 2020!

Vuosi tosiaan vaihtui pari päivää sitten, ja vuoden vaihtuminenhan on perinteisesti merkinnyt blogissani nukkevuosi-muistelupostausta. Aloitetaan tämä vuosi kuitenkin vaihteeksi eri tyyliin, eli postaamalla viime vuoden puolelta jääneet kuvat pois alta ennen kuluneen vuoden kertausta.

Aluksi muutama kuva Pullipeista. Kuvasin Kiraria ja otin myös muutaman kuvan Sakista. Jälkimmäiset eivät oikein onnistuneet, joten tuosta kuvaussessiosta ei jää montaa kuvaa jälkipolville muisteltavaksi.


Ostin tuon söpön Bambi-hameen viime vuoden tammikuussa, mutta en ole ehtinyt sitä vielä missään kuvissa esittelemään. Näitä esittelemättömiä söpöjä asuja on laatikoissa paljon enemmänkin... kauluspaita on Azonen vaatesetistä.






Pupukengät ovat niin ihanat! ♥ Voisin ostaa näitä lisääkin, eri väreissä.




Kiraria tulee kuvailtua eniten talvella - liekö syynä nuken kalpeanharmaa ihon väri, joka sopii paremmin synkempiin ympäristöihin.

Sakilla on seuraavissa kuvissa vieläkin yllään Akemi Homuran stock-asu, jonka vaihdoin sille joskus syksyllä animeseuran oheistuotepäivää varten, josta mainitsin jotakin täällä blogin puolellakin. Sakilla ei ole vieläkään omaa peruukkia, pitäisi tänä vuonna nyt vihdoin hankkia sellainen. Toistaiseksi saa olla tuossa vanhassa peruukissa, joka sekin näyttää ihan kivalta.




Seuraavana päivänä puin Noelille nämä söpöt vaatteet, jotka ostin ajat sitten. Ajattelin, että Noel käyttäisi tällaisia katumuotityylisiä vaatteita, ja "vanssien" näköiset kengät sopivat hyvin hahmolle, joka harrastaa skeittausta. Skeittilautaa en valitettavasti ole vielä nukelle saanut, mutta olen tilannut pari ja ne ovat parhaillaan jossain postissa tulossa luokseni.


Minusta tuo yli-iso villapaita näyttää hirveän söpöltä! :D






Nuo ikuisesti vasemmalle tuijottavat silmät vähän rajoittavat kuvausmahdollisuuksia, mutta niiden kanssa oppii kyllä elämään. Ainakin omasta mielestäni sain näistä kuvista mukavan monipuolisia.

Samana päivänä otin myös muutaman kuvan Chieristä, jolla on ollut jo pitkään yllään...


...tämä aivan ihana merimiestyylinen koulupuku! Kyttäsin näitä Azonen uusia merimieskoulupukuja Amiamilta ties miten pitkään, kunnes syksyllä pari niistä tuli vihdoin alennukseen. Niiden joukossa oli onneksi tämä aivan ihana vaaleanpunainen versio, jonka tilasin heti itselleni. Väriin sopivat sukat olin tilannut jo aikaisemmin, nekin Amiamilta alennuksesta. Asu on mitoitettu enempi XS-kokoisille ja uudemman vartalon omaaville nukeille, joten hihat ovat vanhalla S-keholla vähän lyhyet. Minua se ei kuitenkaan haittaa.




Lopuksi siirrytään vielä hetkeksi uudenvuodenaaton tunnelmiin. Sää oli aika hirveä - pimeä ja harmaa - joten otin nämä kuvat niin hyvässä valaistuksessa kuin vain sain aikaiseksi. Tarkoituksena oli rakentaa jonkinlainen juhlimisdioraama, mutta en oikein saanut sitä kasattua ja tyydyin yksittäisiin kuviin. Vaikka näissä kuvissa tunnelma onkin ehkä synkähkö, aaton illaksi taivas kirkastui ja saatiin ihailla yöllä tosi upeaa tähtitaivasta!


Viinipullo ja -lasi oli pakko saada mukaan kuviin. Ei välitetä siitä faktasta, että Maron on "virallisesti" alaikäinen, eihän...


Miyuki toi uudenvuoden bileisiin pizzan.


Kasa Miyukin ja Maronin uudenvuoden juhliin kasaamista herkuista. Hello Kitty -läppäri tarjonnee musiikkia.


Loppuun vielä yksi Sorata!

Kiitos jos jaksoit selata kaikki kuvat tänne loppuun asti! Seuraavaksi taidan postata sen Nukkevuosi 2019 -postauksen, mutta en osaa vielä sanoa, milloin saan aikaiseksi luoda sen. Sitten olisi vielä muutamia uusia jo tämän vuoden puolella otettuja kuvia, jotka pitäisi jossain vaiheessa saada jaettua tänne blogin puolelle. Eli postattavaa riittää, sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti