perjantai 17. tammikuuta 2020

Children of the Land, Answer This

Hei taas!

Lupasin vielä postata loput kuvat joululomalta, joten tässä ne nyt olisivat!

Heti tammikuun toisena päivänä kuvasin Auroraa uuden vuoden tunnelmissa, johon kuuluu olennaisesti perinneasu. Tai tässä tapauksessa wa lolita -asu, varsinaista kimonoa en muistanut ottaa mukaan.







Tuon viimeisen kuvan pointtina taisi vain olla saada tuosta hiuskoristeesta parempaa kuvaa... ostin tuon ihanan asun monta vuotta sitten Etsystä ja se on kyllä todella söpö! ♥ Pitäisi muistaa käyttää sitä nukeilla useammin.

Seuraavaksi kuvasin Hajimea Soratan stock-vaatteissa. Nämä kuvat ovat samalta päivältä kuin yllä olevat.



Tätä kuvaa ottaessa nukke tipahti hankeen, mutta koska lumi oli märkää ja nuken hiuksetkin kastuivat hieman, sain veden avulla muotoiltua niitä vähän fiksummiksi. Pitäisi aina muistaa vesikäsittely ennen kuvaamista, sillä saa helposti ja nukkea vaurioittamatta kampauksen kuntoon!





Tämä asu sopii myös Hajimelle tosi hyvin!

Lopuksi otin vielä muutaman kuvan Agatasta, josta minulla ei ollutkaan mitään järkeviä kuvia uudessa peruukissaan. Ostin tämän Leeken lyhyen kaksivärisen peruukin nukelle kesällä käytettynä.






Olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen nuken ulkonäköön, mutta saatan lisätä sille jossain vaiheessa paksumpia ripsiä.

Tällaista tällä kertaa! Sain muuten tällä viikolla tosi kivan paketin Mandarakesta, joten jos säät suosivat, pääsen varmaan esittelemään sen sisältöä lähiaikoina! :3 Voin sen verran paljastaan ettei kyseessä ole uusi nukke vaan rekvisiittaa, mutta auringonvalo kelpaisi kyllä varsinkin sisällä kuvia ottaessa.

Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. Ihania asuja vielä ihanammilla nukeilla! Tuo wa lolita-asu on kyllä syötävän söpö ja hurmaava hiushärpäke kruunaa kokonaisuuden! <3

    VastaaPoista