lauantai 10. elokuuta 2019

Nyt on elokuu ja minä olen viljaa

Hei taas kaikille!

Kotouduin tällä viikolla taas Joensuuhun mutta en ole ehtinyt päivittää blogia, kun on ollut niin paljon kaikkea muuta tekemistä veronpalautusshoppailusta rästiin jääneiden kotitöiden tekemiseen. Mutta nyt ehdin vihdoin panostaa tähän päivitykseen, ja kuvia onkin luvassa paljon!


Palataan aluksi muutama viikko taaksepäin heinäkuun puoleen väliin, jolloin sain käsiini Mandaraken paketin. Paketti sisälti Re-Mentin pinkin jääkaapin (jonka paketin kulmaa näkyy hieman taustalla) sekä tämän Azonen asusetin. jonka vuoksi oikeastaan tein koko tilauksen. Olen halunnut tuollaisen mekon iät kaiket ja kun se tuli Mandarakessa vastaan, oli se ihan pakko ostaa! Valkoinen neuletakki on plussaa. Tämä asu on itse asiassa Azonen henkilökunnan blogin pitäjän Ringon koordinoima, ja oletetun harvinaisuuden vuoksi paketista oli pakko napata kuva.


Pikakelaus parin viikon taakse heinäkuun loppuun, jolloin otin nämä kuvat Chieristä asusetti yllään. Chierillä on S-kokoinen vartalo, jolle mekko on yläosasta hieman liian löysä. Luulen, että asu istuisi paremmin M- tai jopa L-kokoiselle Pure Neemolle, mutta sitä voi kyllä S:lläkin käyttää.





Seuraavaksi kuvailin Fukaa, josta minulla ei edelleenkään ole juuri järkeviä kuvia otettuna. Tämä kuvausreissu vaan valitettavasti loppui lyhyeen, kun kamerasta loppui muisti kesken kuvaamisen! Täytyi sitten lähteä sisälle siirtämään kuvia ja tyhjentämään muistikorttia...




Keskimmäisestä kuvasta tuli mielestäni todella hieno!

Seuraavaksi kuvailin Auroraa, josta minulla ei ollutkaan vielä kunnon kuvaa uusilla peruukeilla ja silmillä. Nyt tuli sekin puutos korjattua!









Pidän todella paljon tästä tyylistä Auroralla enkä kadu yhtään että vaihdoin nukelle chipit ja tuon ihanan, violetinsävyisen peruukin ♥

Minulla ei myöskään ole hirveästi hyviä kuvia Maronista, joten tätäkin nukkea piti päästä kuvaamaan. Tämä nukke on aina livenä parempi kuin kuvissa, en vaan jotenkin osaa kuvata tätä nukkea vaikka pidän siitä paljon >:








Mitä mieltä te olette näiden kuvien onnistuneisuudesta?

Lopuksi vielä muutama kuva Ain kesätyylistä.









Aita on niin helppo kuvata! Oikeastaan kaikki kolme Daliani ovat hyviä kuvauskohteita joihinkin muihin nukkeihini verrattuna. Pitäisiköhän ostaa se neljäs...?

Ensi kerralla näette erään nuken uudistuneen hiustyylin sekä toivottavasti jotakin ihan uutta... ; )

Ensi kertaan! Ja hyvää koulun alkua kaikille koululaisille! Täällä koulut alkavatkin vasta ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti