tiistai 30. heinäkuuta 2019

Summer Night City

Moikka taas!

Heinäkuu lähestyy loppuaan, joten vielä ehdin tehdä toisen postauksen tälle kuulle. Olen nyt ollut noin viikon verran porukoiden luona ja kuvannut täällä aika ahkerasti nukkeja. Kuvia on tullut otettua niin mökillä kuin kotipihassa ja kameran edessä ovat nyt viihtyneet enemmän Azonet, joita olenkin tässä vuoden mittaan kuvaillut ehkä vähän vähemmän Pullippien ollessa enemmän etusijalla. No, onhan ainakin vaihtelua!

Aluksi kuvailin Reinaa kotipihassa. Ostin tuon söpön liivihameen eBaysta ja mielestäni se sopii nukelle tosi hyvin! Kiva saada Reinalle pitkästä aikaa omannäköistä vaatetta. Daleille minulla on enemmän kaikkea söpöä ja pastellista, mikä on enemmän Ain ja Chiyon heiniä. Reina tykkää vähän tummemmasta tyylistä!






Sitten lähdettiin pariksi yöksi mökille. Otin mukaan muutaman nuken, joista ensimmäisenä kameran eteen pääsi Yukito! Yukitolla on ollut nämä ihanat vaatteet päällään jo vaikka miten kauan, en vaan millään malta riisua niitä kun ne ovat niin söpöt! Nyt sain myös vihdoin kuvattua niitä.






Mökillä ollessa kuvasin vielä Eikoa. PiccoNeemot eivät ole viettäneet mitenkään liikaa aikaa kameran edessä, joten uudet kuvat ovat aina plussaa!




Otin tämän saman kuvan viime reissulla Rikan kanssa, mutta idea oli minusta sen verran kiva että halusin toteuttaa sen uudestaan! : D






Kuvia olikin enemmän kuin muistin, joten taidanpa lopettaa tähän, ettei postauksesta tule taas jättipitkää! Ja lupaan että loput tulevat nyt vähän nopeammin kuin viime kerralla! : D Kuukin vaihtuu ihan kohta, joten voin sitten aloittaa elokuun heti postaamalla blogiin.

Hyviä viimeisiä lomapäiviä kaikille koululaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti