tiistai 20. elokuuta 2019

Boys boys boys

Moikka taas!

Aluksi kuvia, jotka voitanee luokitella "nightmare fuel":ksi...


...joo eli tällaista! :D Tällä brutaalilla projektilla oli kyllä ihan hyvä syy. Olen halunnut jo pitkään leikata Pure Neemo Koronini Alicen hiukset, koska ne hamppuisat saparot alkoivat toden teolla ärsyttää. Ennen leikkausta päätin kuitenkin yrittää suoristaa tukkaa parhaani mukaan. Leikkasin saparot auki ja aloin lillutella päätä hoitoainevedessä. Haarukka siksi, että liotuksen jälkeen tökkäsin pään haarukassa pystyyn pesusieneen ja annoin kuivua siinä. Ihan suoraa ei tukasta kyllä saanut, sillä hiukset olivat niin kauan niin tiukasti saparoilla, että lenkin kohtaan jäi sitkeä taitos.


Hiusten kuivumisen jälkeen oli leikkuun aika. Leikkauksen jälkeen uitin hiuksia vielä varovasti kuumassa vedessä ja jätin yöksi pesusienelle kuivumaan. Suosittelen muuten lämpimästi Azonen nukkejen hiusten muotoilua kuumalla vedellä, tekee ihmeitä varsinkin otsahiuksille!


Kuivuttuaan laitoin nukelle vielä vaatteet ja lopputulos näyttää jotakuinkin tältä! Edestä erittäin ok, takaa tukka sojottaa vähän pystyssä ja leikkaus on vähän epätasainen. Mutta koska en kuvaa nukkejani takaa päin, ei se onneksi juuri haittaa. Tukkaa on takana paljon, joten siistiä polkkaa kampauksesta tuskin olisi edes pystynyt leikkaamaan. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen!

Sitten siirrytään tämän päivän asioihin...


Nimittäin tähän Mandaraken pakettiin, jonka hain tänään postista! Tein tämän isohkon tilauksen Mandarakeen heti veronpalautuspäivänä, ja paketti tuli nopeasti Suomeen. Paketin saapuminen tullista lähipostiin kesti suunnilleen saman verran kuin matka Japanista Suomeen.


Pakkausmateriaalia oli tosi paljon, päällimäisinä oli isoa kuplamuovia ja paperia.


Pienen penkomisen jälkeen sisältö tuli näkyville!


Päätin aloittaa tästä paketista. Tilasin Mandarakesta kaksi nukkea, joista toinen oli tämä Azonen Alvastaria -sarjan Tieo!


Paketin takapuolella oli kuvia sarjan hahmoista, joita on sittemmin tullut lisääkin. Ylärivistä vasemmalta Katie, Neil, Meryl ja Ravi. Alarivistä vasemmalta Milo, Rebecca, Tiea ja Tieo.


Nukke paketin sisällä oli kääritty kuplamuoviin. Saatte kohta tietää, miksi :D


Vihkoset tulivat mukana. Tiea ja Tieo ovat tarinassa räätäli/ompelijakaksoset.


Tästä kuplamuovikääreestä paljastui...


...alaston Tieo! :D

Olin kytännyt tätä nukkea Mandarakessa ikuisuuden, sillä sitä myytiin halvalla vaatteiden puuteen takia. Minulla on kuitenkin niin paljon vaatteita Azonen pojille, että en erityisemmin jäänyt kaipaamaan asusettiä, vaikka se ihan söpö onkin. Joitakin Alvastaria-sarjan nukkien vaatesettejä on sitä paitsi hiljattain julkaistu erikseen myytäväksi, joten eihän sitä tiedä, vaikka löytäisin Tieon vaatteet joskus myynnistä? Tällä hetkellä en niitä kuitenkaan kaipaa.


Tämä kuvakulma on aika söpö ♥ Päätin nimetä nuken Noeliksi. Noelilla on muuten erittäin paljon tuota pinkkiä tukkaa, joka on paljon pidempi ja varsinkin runsaampi kuin firman kuvissa! Saa nähdä, saako siitä edes vahalla kuvia muistuttavaa. En tosin omista vahaa, joten joudun yrittämään vedellä.


Toinen laatikosta löytynyt paketti näytti tältä! Kuplamuovipussi, jossa oli sisällä kaikenlaista.


Tilasin myös Re-Menttejä. Käytin haaraliikkeenä Nakanoa, jossa oli saatavilla paljon halpoja, paketista purettuja settejä. Olisi voinut tilata ehkä enemmänkin, mutta en sitten raaskinut :/ Mutta sainpahan vihdoin ensimmäiset Muumi-aiheset Re-Menttini!


Loppu sisältö näytti tältä...


Tässä pussissa oli nuken mukana tulleita tavaroita.


Ja kuplamuovissa oli tämä Otogi no Kuni -sarjan Yuta! ♥

Olen halunnut ostaa Yutan suunnileen niin kauan kun olen omistanut Aotoni Yukiton. Azonen tarinassa nämä kaksi ovat hyviä ystäviä, joten pitihän Yukiton saada oma Yuta rinnalleen! Valitettavasti Yutaa on paljon huonommin saatavilla kuin Aotoa, eikä sopivan hintaisia malleja tullut koskaan sopivalla hetkellä vastaan. Ennen kuin nyt veronpalautusten tullessa! Olin jo päättänyt ostaa Noelin ja olin saada sätkyn kun huomasin, että Nakanolla oli tämä Yuta myynnissä tosi halpaan hintaan, sillä nukelta puuttui paketti. Päätin sitten tilata sen samaan pakettiin Noelin kanssa, ja vihdoin minulla on Yuta! Pojat maksoivat yhteensä noin sata euroa, mikä oli minusta aika edullinen hinta.


Mukana tuli vihkoset, hattu, irtohihat, saappaat ja vaihtokädet.


Asu oli tuttuun tapaan kuvattu vihkoseen.


Jostain syystä sain mukana myös tämän lappusen, josta voin taitella oman The Happy Prince -satukirjavihkosen. Käsittääkseni näitä on annettu vain ihmisille, jotka ovat tilanneet nukkensa suoraan Azonelta tai ostaneet sen Azonen Label Shopista Japanista. No, ihan kiva saada tämäkin mukana! Vielä en kuitenkaan uskalla alkaa leikellä vihkosta...

Tämä Yuta on myös Otogi no Kuni -sarjasta, kuten aiemmin omistamani Alice, Chiika eli Chieri ja Sorane eli Sorata. Yutan ja Aoton tarina on The Happy Prince, ja Yutan rooli on Little Swallow. En kyllä yhtään tiedä, mistä sadusta tässä on kysymys : 'D Täytynee selvittää asiaa!


Hattu päässä! Silmät eivät ole luonnossa ihan niin tuijottavat kuin promokuvissa. Tukkaa on aika paljon ja se on pitkähkö. Siinä on sekä sinisiä että mustia kuituja, ja väri on aika jännä!


Ilman takkia. Korsetti on söpö! En tosin tiedä, onko minulla tällaisille vaatteille hirveästi käyttöä... ehkä voin tehdä jonkun kuvatarinan, jossa nuket tekevät koulun näytelmää. Olisi prinssiasu valmiina!

Nimesin nuken muuten Hajimeksi. Päätin jo ajat sitten, että mahdollisesta Yuta-nukestani tulee aikanaan Hajime.


Söpöt saappaat! Näille tulee varmasti käyttöä.

Kuvasin uusilla nukeilla vielä pienen kuvatarinan. Nauttikaa!


Noel: Tuota...
Hajime: !!! Miksi sinulla ei ole vaatteita? O_o
Noel: Jouduin matkaamaan ilman niitä. Voisitko mahdollisesti auttaa?
Hajime: Hetki vain!


Hajime: Kelpaako tämä?
Noel: ...tuohan on mekko.
Hajime: En nyt tähän hätään löytänyt muutakaan ^^'
Noel: ...


Hetken kuluttua...

Hajime: No sehän näyttää ihan söpöltä!
Noel: ... *huokaus* Ehkä sillä ei ole väliä... onpahan edes jotain vaatteita.
Hajime: Älä huoli, täällä on varmasti paljon vaatteita! Etsitään sinulle jotain kivaa : )


???: Hei, oletteko te uusia tulokkaita?
Hajime: Hmm?
Noel: Ääni taisi tulla tuolta...


Yukito: Mitä-?! Hajime!!


Hajime: Ei voi olla totta?! Se on Yukito!!
Noel: Ai, tunnetteko te toisenne?


Tunteikas jälleennäkeminen ♥


Hajime: Palasin vihdoin ulkomailta. Onpa mukava nähdä taas! Tässä on muuten Noel. Tulimme tänne samaa matkaa.
Yukio: Hauska tutustua!
Noel: Kuin myös...


Hajime: Mutta miksi sinulla on tuollaiset vaatteet?
Yukito: Itse asiassa olin menossa kesäfestivaaleille ennen kuin törmäsin teihin. Haluaisitteko tulla mukaan?
Hajime: Tietysti!
Noel: ...saanko minäkin tulla?
Yukito: Totta kai! ^__^

Ja niin pojat lähtivät iloisesti festivaaleille. Ensiksi Hajime ja Noel kyllä vaihtoivat vaatteet, ja saatte niitä festivaalikuvia sitten myöhemmin! Sain nimittäin Re-Mentin kesäfestivaalirekvisiittaa ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä nukkekuvissa!


Lopuksi vielä alastonta vertailua :D Molemmilla on XS-poikakeho, mutta Hajimen keho on Flesh-väriä kun taas Noelilla on White. En kyllä ymmärrä, miksei Hajimellakin voi olla White-kehoa, sillä se olisi paremmin yhteensopiva pään ihonvärin kanssa. Ehkä ostan joskus irtona White-kehon ja vaihdan sen Hajimelle. Tai Yukitolle, jonka Flesh-keho on myös paljon tummempi kuin pää ja vielä huonommin liikkuva kuin nämä uudemmat Full Flection-kehot. Noel on muuten tosi jämäkkä, nukella ei varmaan ole "leikitty" yhtään. Hajimen jalat sen sijaan ovat värjäytyneet reisistä, mikä tosin ei taida näkyä kuvassa. Johtunee mustista housuista - Azoneiden tummat vaatteet ovat joskus tosi värjääviä!

Ajattelin muuten, että Noelin nimi lausuttaisiin japanilaisittain Noeru. Saatte tosin sanoa sen miten itse haluatte! ^^

Huh, tästä tulikin pitkä postaus! Toivottavasti jaksoitte loppuun asti. Kertokaa, mitä tykkäsitte kuvatarinan pätkästä! Haluaisin tehdä niitä lisääkin ja nyt se onnistunee kun poikahahmojakin on enemmän. Jossain vaiheessa ajattelin ainakin esitellä nukeille suunnittelemiani perhe-, ystävyys- ja muita ihmissuhdekuvioita. Niin, ja Yukito ja Hajime eivät sitten ole pari, kuten jotkut ehkä toivoivat, vaan hyviä ystäviä! Homonukkejen aika tulee joskus myöhemmin ; )

Seuraavaan kertaan! ♥

1 kommentti:

  1. Ihastuttavia poikia olet kotiuttanut! ♥ Ihastelen aina Azone-nukkejen yksityiskohtaisia vaatteita ja kauniita yksityiskohtia.

    VastaaPoista