maanantai 8. huhtikuuta 2019

Sievä meido - ainakin melkein

Hei ja hyvää alkanutta huhtikuuta kaikille!

Itselläni tämä kuukausi alkoikin erittäin mielenkiintoisissa merkeissä...


...sillä kävin tänään aamupäivällä hakemassa tämän paketin pakettiautomaatista!

Olin hyvin laiska, sillä paketti oli tullut jo perjantaina, joilloin en ehtinyt pakettia hakemaan ja viikonloppuna en muka jaksanut käydä sitä automaatilta : D Mutta tänään olin ilmeisesti vihdoin niin energinen, että jaksoin noutaa sen kotiin.


Tarkkanäköisimmät arvannevat, mitä paketti sisältää!


Uusi Pullip asianmukaisesti paketoituna!



Ja tällainen Pullip Stica sieltä tulla tupsahti!

Olen halunnut Stican oikeastaan jo monta vuotta ja monta vuottahan sitä sai aivan uutena ja erittäin halpaan hintaan. En vaan koskaan jotenkin raaskinut ostaa sitä ja aina nukessa oli olevinaan joku ongelma, minkä vuoksi en sitä halunnut. No sitten sitä ei enää uutena saanutkaan ja olin jopa vähän harmissani asiasta. Ei mikään pakko saada -nukke kuitenkaan koskaan ollut, joten se sitten tavallaan unohtui.

Joku aika PullipSuomi -foorumin Discord -kanavalla eräs käyttäjä kertoi ostaneensa Pullip Aluran, jonka mukana ei kuitenkaan tullut nuken stockeihin kuuluvaa mustaa mekkoa. Mietittiin ratkaisuja ja käyttäjä heitti, että ostaa Pullip Stican, ottaa asun ja myy loput nukesta jollekin. Heitin siihen että kiva, voisin ottaa sen nuken sitten siitä : D Näin ollen päätimme etsiä huokean Stican "jossain vaiheessa" ja pistää ostoksen puoliksi.

"Jossain vaiheessa" tulikin aika nopeasti kun eBayssa oli avaamaton Stica myynnissä jollain israelilaisella myyjällä aika edulliseen hintaan. Toinen käyttäjä huusi sitä ja itse jännittelin palvelimella : D Lopulta saimme nuken suht halvalla itsellemme, se tuli nopeasti Suomeen, maksoin osuuteni ja kohta nukke olikin jo minulla!

Joten kiitos käyttäjälle @duskminded tästä erittäin hyvin sujuneesta kimpasta! Hänen nukkeinstagraminsa löytyy muuten täältä, jos haluatte käydä vilkaisemassa!


Niin söpöt kasvot! Nukkekimppakaverini puolison mielestä ei ollut sopivaa lähettää matkaan alastonta nukkea, joten sain tuollaisen aamutakin tässä mukana 8D


Paketin takapuolella on kuva tuotteesta. Tykkään muuten todella paljon tämän paketin kuvioinnista ja värimaailmasta! Ja onhan tuo maid-asu kieltämättä ihana. Itselläni on kuitenkin niin paljon nukenvaatteita eikä yksikään hahmoistani ole palvelustyttö, joten en tarvinnut sitä oikeastaan mihinkään : 'D


Tämä mainos näytti aika tutulta! Sain aikoinani saman mainoksen Taeyang Missionaryn paketissa.


Ulkona paketista... ja tämän jälkeen alkoi irrotusoperaatio! Nukke oli kohtalaisen vaikea saada irti paketista, en muista tuskailleeni samalla tavalla minkään muun uutena ostamani nuken kanssa! Syynä olivat nuo hiukset, mitkä oli kiinnitetty teipillä ja rautalangalla yhteensä neljästä kohdasta pakettiin ja kaikkien niiden räpeltäminen irti oli melkoisen tuskallinen prosessi.


Lopulta sain nuken kuitenkin irti paketista! Päätin etten edes avaa noita kiharasaparoita paketeistaan niiden säästämiseksi, kun en kuitenkaan halua tätä peruukkia nukella pitää. Väri on kyllä kiva, mutta nuo kiharasaparot... ei.


Oli vähän tylsää huomata, että täysin uutena paketista otetun nuken poskessa on liimatahroja : P Näitä on aina välillä Pullipeilla, tämä taitaa olla kolmas nukkeni jolla näitä liimajälkiä on ollut. Eipä tuo jälki onneksi kauhean hyvin ainakaan näissä kuvissa näy, joten antaa olla. Voisin toki hioa sen pois, mutta en taida vaivaantua.


Nuken lisäksi sain pitää kortin ja standin. Tykkään noista vanhoista metallisista standeista enemmän kuin niistä uusista muovisista.


Irrotin peruukin ja yritin ottaa hieman parempaa kuvaa naamasta. Tykkään tästä faceupista todella paljon! Pullip Aquelilla on hieman samanlainen stock-meikki ja se on todella söpö myöskin. Pidän erityisesti noista ihanista, punaisista huulista.


Seuraavaksi irrotin kauheat kolmoskropan kädet ja vaihdoin ne neloskropan käsiin, joita minulla oli onneksi pari ylimääräisenä. Kolmoskropan kädet ovat liikkumattomuudessaan yksinkertaisesti hirveät enkä ole vielä törmännyt harrastajaan, joka niistä tykkäisi! : D Onneksi on vaihtoehtoja.


Peruukiksi laitoin nyt toistaiseksi viime aikoina Auroralla käyttämäni blondin, joka tuli alun perin Georginan mukana! : D Mutta mikäs siinä kun tämä peruukki on kuitenkin aika kiva ja sopii tällekin nukelle hyvin. Aurora sai nyt takaisin vanhan sini-blondin peruukkinsa, mutta aion ostaa tälle nukelle jossain vaiheessa uuden peruukin. En ole tosin vielä päättänyt, millaisen!


Tämän Azonen nukkejen maid-asun avulla voin tehdä hienon feikki-Stican! : D Tämä asu sopii kyllä tosi kivasti myös Pullipeille.


Päädyin valikoimaan nukelle toistaiseksi tällaisen asun! Tuon ihanan paidan sain kerran kylkiäisenä, kun ostin huuto.netistä nukenvaatesetin, jonka myyjä unohti aluksi lähettää! Sain sitten paidan korvauksena myöhästymisestä. Housut ovat Kazukilla nähdystä vaatesetistä, ja CoolCatin sukkahousut ovat nyt ekaa kertaa käytössä. Ja vielä Pullip Suiseisekin stock-saappaat. Tarvitsisin kyllä Pullipeille jotkut kivat ruskeat saappaat, täytyy hankkia sellaiset seuraavaksi. Tyyli on ehkä vähän poikamainen mutta näyttää kyllä minusta tosi kivalta!


Vielä lähikuvaa! Olen kyllä tosi iloinen, että autoin kanssaharrastajaa hankkimaan haluamansa asun ja pääsin samalla itse haluamilleni osille : D Nukke on aivan ihana! En ole vielä päättänyt sille nimeä, mutta olin ajatellut, että hän olisi Georginan kilpailija (ei kuitenkaan kiinnostunut Hadeksesta) ja myöskin demoni kuten Georgina, Hades ja Shiori. En nimittäin halua vaihtaa noita ihania chippejä ainakaan vielä pois!

Seuraavaksi pitäisi siis miettiä uudelle nukelle nimeä, etsiä sille peruukkia ja odotella myöskin Fionan uutta peruukkia, jonka sain nyt vihdoin ostettua! Tyyli vaihtuu melko lailla, joten sitä onkin tosi mielenkiintoista odottaa. En malta odottaa uutta ulkonäköä!

Seuraavat kuvat tulevat varmaankin pääsiäislomalta, jonne ensi viikolla suuntaan! Toivotaan, että tulee hyvät ilmat ja saan kuvailtua näitä uudempia nukkejani, jotka eivät ole vielä paljoa kameran edessä ehtineet oleilla. Olen myös ostanut uusia Re-Ment -settejä, joita olisi kiva saada käytettyä jossain kuvauksissa. Lomaa odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea uutukaisesta! Stica on kaunis nukke. Pidän kovasti asusta, jonka valitsit nukelle! Kimppatilaukset ovat kieltämättä käteviä, onneksi tässä harrastuksessa on niin paljon ihania ihmisiä, jotka haluavat auttaa toisiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja olen samaa mieltä, ihanaa kun ei tarvitse yksin maksaa varsinkaan peruukkipuotien EMS-posteja vaan voi saada porukkaa jakamaan kustannuksia!

      Poista