sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Happy Easter

Hei ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Millaisissa merkeissä teidän pääsiäislomanne ovat sujuneet? Itse päätin tulla noin viikoksi porukoiden luo kun en ole täällä taas vähään aikaan käynyt. Luonnollisesti otin mukaani useamman nuken, koska täällä on niin hyvät kuvausmahdollisuudet - varsinkin nyt kun säät ovat olleet todella ihanat ja aurinko paistanut jo monta päivää! Toivottavasti loppu "loma" olisi samanlainen niin saisin otettua vielä lisää kuvia. Tässä postauksessa on kuvia Azonen nukeistani, joita kuvailin ahkerasti ekoina päivinä. Pullipeista olen myös ottanut jo jonkin verran kuvia, mutta jääköön ne seuraavaan postaukseen.

Ekaksi kuvailin Chieriä, jonka ihastuttavasta stock-asusta kaipasin kovasti parempia kuvia.



Tätä kuvaa ottaessani tökkäsin nuken niin raivolla lumeen, että kenkien strapit irtosivat toiselta puolelta liimauksistaan :'D Olkaa varovaisia niiden nukenvaatteiden kanssa! Voivat olla hauraan puoleisia. Täytyy liimata takaisin kunhan palaan täältä kotiin...





Chieri ja ihanat pääsiäisnarsissit! ♥

Pääsiäiskukista onkin hyvä siirtyä vielä enempi pääsiäisaiheisiin kuviin, joita otin tänä vuonna Eikon kanssa! En ole kuvannut tätä nukkea pitkiin aikoihin. Nyt oli kuitenkin hyvä syy kuvailla, sillä ostin Eikolle Mandarakesta söpön asusetin, jonka aikanaan halusin sille ostaa, mutten ehtinyt kun se jo myi loppuun. Oli mahtavaa bongata se halvalla myynnistä!


Eiko on tainnut saada munia pääsiäispupuilta!




Tämä nyt ei sinänsä liity pääsiäiseen mutta eikö olekin söpö!


Eiko: ...näin suuri pääsiäismuna? Tämän otan minä! ^^

Sellaista :D Loppuun vielä muutama kuva Maronista! Näistä ei valitettavasti tullut kovin hyviä. Ulkona oli kova auringonpaiste kun otin näitä kuvia ja kuvittelin kaikista kuvista tulevan hirveän ylivalottuneita enkä jaksanut kunnolla panostaa niihin. Olisi pitänyt, valaistusolosuhteet kun olivat kuitenkin ihan hyvät... minulla on kuitenkin niin vähän järkeviä kuvia Maronista niin julkaisen nämä silti.





Seuraavalla kerralla tulette näkemään kuvia ainakin mukana olevista Daleistani sekä Pullip Sticasta, jolle keksin vihdoin nimenkin! Otin myös Maronille ja Chierille mukaan toiset vaatteet, joten pitäisi ehtiä kuvaamaan heitä myös niissä. Käyn myös päivittämässä nuo nukkeprofiilit ajan tasalle, Chierillä ei taida vieläkään olla omaa profiilia ja Pullip Sticalle sellainen täytyy myös tehdä. Mutta palaillaan pian! Seuraava postaus tulee varmaankin jo ensi viikolla.

Toivotan vielä hyvää pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti