sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Loput kuvat pääsiäislomalta

Moikka!

Kuten edellisessä postauksessa lupasin, päivitän nyt tänne loput kuvat, jotka otin pääsiäislomalla porukoiden luona. Olisin voinut varmaan laittaa edelliseen postaukseen enemmänkin kuvia, koska tästä postauksesta tulee nyt iso ja se sisältää paljon kuvia. You have been warned!

Ensiksi kuvailin uusinta nukkeani, Pullip Sticaa, jonka päätin nimetä Agataksi. Loin Agatalle nukkeprofiilin Pullip-sivulle, joten käykää katsomassa, mikäli hahmo enemmänkin kiinnostaa!





Agata on kaikista nukkehahmoistani varmaan vakavin ja yleisesti aikuismaisin, joten ajattelin poninhännän sopivan tällaiselle coolille hahmolle hyvin. Muuten se toki sopiikin, mutta minulla ei ollut mukana ostamiani Azonen kirkkaita nuken hiuslenkkejä, joten otin vaan kotoa jonkun minkä satuin ensimmäisenä käteen saamaan. Kampauksien tekemistä nukeille voisi harjoitella joskus!





Sitten kameran eteen pääsi Azonen nukeistani Miyuki, jonka nappasin randomisti viime hetkellä mukaan matkakassiin kun yksi nukke mahtui vielä mukavasti matkaan. Olen haaveillut noista Azonen shortseista ikuisuuden, ja tässä alkuvuonna ostinkin ne vihdoin nukenvaatekokoelmaani. Tuon ihanan paidan löysin puolestaan tosi halvalla Mandarakesta, ja oli todella kiva ostaa se! Paita on niitä vanhempia, kivoja vaatteita, jotka aikanaan halusin mutta jotka poistuivat jo myynnistä ennen kuin ehdin alkaa Azoneita kunnolla harrastaa. Se sopii muuten tosi hyvin isotissiselle Miyukille, mutta on vähän lyhyt alhaalta. Siksi lookista shortsien kanssa tuli vähän ns. trashy, mutta ihan kivalta se kuitenkin nukella näyttää. Pikkuvikoja : P


Tuo musta leijuva mikälie lienee kamerani hihna, joka jää joskus roikkumaan ärsyttävästi linssin eteen :D Kuva oli muuten kuitenkin hyvä. joten menköön nyt tämän kerran.







Seuravaaksi kuvailin ahkerasti Chiyoa, jolla on ollut nuo ihanat vaatteet varmaan viime kesästä asti! En vaan ole saanut aikaiseksi kuvata sitä niissä. Nyt asiaan saatiin vihdoin kehitystä. Tätä nukkea kuvasin aluksi vähän sisällä, mutta myöhemmin myös ulkona. Koko loman ajan oli muuten tosi ihana, lämmin ja aurinkoinen sää!







CoolCatin pupusaappaat ovat vaan niin ihanat... pitäisiköhän ostaa toisetkin? Vaikka pitkävartisempina niin ovat vähän erilaiset.




Chiyokin ihmettelee, miten lunta on vielä näin paljon! Paljon on kyllä jo sulanut, mutta porukoiden pihalla on pari niin isoa ja jäistä lumikasaa varjoisilla paikoilla, että ne ovat siellä varmaan vielä juhannuksenakin...



Loppuun vielä kuvia Aista. Seuravaaksi pitäisi sitten varmaan kuvata Reinaa, kun nämä kaksi muuta Dalia viihtyivät nyt näin paljon kameran edessä :'D Yksi jää ulkopuoliseksi...








Olen viime aikoina ollut tosi innostunut nukkeilusta Pullipeilla uuden nuken myötä! Aionkin tilailla näille peruukkeja ja muutakin ja parin nuken ulkonäkö tulee varmaan tässä kevään ja alkukesän aikana muuttumaan. Lisäksi olen harkinnut vakavasti kuvatarinoiden tekemistä, minulla on muutamakin tarinaidea mutta toteuttaminen on sitten taas eri kysymys... yritän kyllä parhaani!

Seuraavassa postauksessa pääsette muuten näkemään Monster High -nukkejani! Ehkä teen siitä jonkun vappuekstran. Seuraava postaus tulee joka tapauksessa ensi viikolla. Nähdään siis taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti