sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Infoa lukijoille

Hei taas kaikille! Tämä on vain lyhyt infopostaus, jonka pointtina on informoida teitä siitä, että julkaisin täällä tänään sivut muista nukeistani sekä minusta itsestäni. Nukkeprofiilit-osiosta löytyy siis edelleen kaikkien Pullip-perheen nukkieni profiilit (no, Shiorin profiili puuttuu vielä mutta se on kyllä tulossa kunhan saan nukkeen paremmin otetta) mutta uudesta Muut nuket -osiosta löytyy muiden nukkieni tietoja ja profiileita. Löydätte sieltä siis jatkossa kaikki muut paitsi Pullip-nukkeni. Lisäksi tein huvin vuoksi tuollaisen Ruudun takana -tietosivun, jossa on tietoja minusta itsestäni sekä linkkejä muihin sivustoihini.

Ettei tästä postauksesta tule ihan pitkäveteistä, julkaisen tässä ohessa pari Ever After High -nukeistani tänään nappaamaa kuvaa.





Tykkään jostain syystä ottaa Ravenista tuollaisia noitahenkisiä kuvia :D

Ensi kertaan! :3 Silloin varmaan olenkin jo kunnolla loman vietossa, kuten toivottavasti myös kaikki blogini lukijat ja muut koululaiset.

1 kommentti:

  1. Oi miten kivoja kuvia sun tytöistäsi <3 Ja kävin lukemassa nukkejesi sekä sun profiilin jeij, ne oli hienot ja just kivan pituisetkin. Mulla on aina kauhea tapa pidentää mun nukkejen profiileita sellaisiksi kilometrien pituisiksi niin se on aina kivaa kun muilla on tollaset lyhyet mutta ytimekkäät, pitäis varmaankin ite alkaa tekemään tollasia myös..XD

    VastaaPoista