maanantai 18. toukokuuta 2015

And her name is...

Hei taas! Postaustahti jatkuu tiiviinä. Viime postauksessa puhuin siitä, miten haluaisin vaihtaa esikoisnukkeni Yurille uuden nimen, sillä vanha oli alkanut tympäistä pahemman kerran, oli alun perin nopeasti ja miettimättä nukelle annettu ja ei mielestäni enää sopinut hahmolle kovin hyvin. Heti tuon kirjoitettuani ja julkaistuani aloin selata nimisivustoja, ja uuden nimen suunta alkoi nopeasti olla selvillä.


Joten... tervehtikää Fionaa! Päädyin kuin päädyinkin vaihtamaan nimen japanilaisesta länsimaalaiseksi ja vielä tarkemmin sanottua skotlantilais-irlantilaiseksi - nuken uusi koko nimi kuuluu Fiona Emer Alisa Breckenridge. Koska miksipä en antaisi punatukkaiselle ja vihreäsilmäiselle nukelle sieltä suunnalta tulevaa nimeä? Aluksi ajattelin jättää Emerin uudeksi nimeksi, mutta se tuntui vähän hankalalta, joten päädyin valitsemaan Fionan. Uusi nimi on kiva, nätti ja naisellinen, ja sopii mielestäni ex-Yurille paremmin kuin hyvin : ) Kestää tosin varmaan aikansa, että opin sanomaan nukkea Fionaksi myös pääni sisällä, niin kauan hän on Yurina ollut :D 

Mihin liittyen, kutsun edelleen usein pääni sisällä Frania Nellaksi, sillä jotenkin tykkään tuosta stock-nimestä, mutta en halua antaa sitä nuken etunimeksi. Niinpä muuntelin myös Franin nimeä lisäämällä Nellan hänen uudeksi toiseksi nimekseen. Uudistukset löytyvät nukkeprofiileista, joita taas vähän päivittelin. Mitään isoja muutoksia siellä ei tosin ole, lähinnä pieniä lisäyksiä luonteiden kuvauksiin.

Seuraavaksi lisää kuvia pari päivää sitten kuvaamastani Fiona-shootista. Näitä ottaessa ulkona tuuli todella paljon, joten en saanut otettua juuri sitä kuvaa, jonka vuoksi menin koko shootin tekemään : ( Mutta noin muuten olen tämän shootin useimpiin kuviin tosi tyytyväinen ~ Fiona on aina ollut simppeli kuvattava, ja nuken kauneus on tosi helppo taltioida otoksiin.










Sitten pari sisäkuvaa Franista. Askartelin aikaisemmin viime viikolla tuollaiset nukkekokoiset pelikortit, mutta niissä on lähinnä ruutuja ja herttoja eikä yhtään ristiä ja puolet kuvakorteista puuttuu, koska tulostin rajasi printin jotenkin mielenkiintoisesti. 



Lähden huomenna takaisin Joensuuhun, mutta palaan jo viikon päästä peräti kahdeksi kuukaudeksi porukoiden luo, ja otan koko nukkekatraan mukaan. Sitten voin keskittyä kunnolla nukkekuvailuun ja aloittaa vihdoin ne kauan suunnitellut kuvatarinat. Pitäisi varmaan alkaa kirjoittaa käsikirjoituksia jo valmiiksi : ) Joensuussa minua odottaa jo Roryn uusi peruukki ja toivottavasti myös kaikki Etsy-tilaukseni, tai ainakin suurin osa niistä, ehtisivät tulla ennen kuin lähden lomanviettoon. Joudun tosin varmaan haeskelemaan paketteja Joensuusta lomani aikanakin :D

Parin päivän päästä minulla on syntymäpäivä, ja olen saamassa varsin nukekkaita lahjoja! : ) Kerron niistä enemmän sitten täällä blogin puolella kunhan saan paketit käsiini. Olen tosiaan tilannut noita nukenvaatteita itselleni lahjaksi, ja lisäksi eräs uusi nukkekin odottaa paketissaan, että avaan hänet syntymäpäivänäni. Lisäksi voin vielä paljastaa, että olen tilannut uuden jäsenen Pullip-perheeseeni, ja hän on jo matkalla kohti koto-Suomea. PullipSuomessa viestejäni lueskelevat tietävätkin jo, mikä malli sieltä on tulossa, mutta kerron siitä täällä vasta kun olen saanut nukkepaketin käsiini : )

Palataan taas piakkoin, ja lisäksi onnea kaikille uusille ylioppilaille ja muille valmistuneille, sekä tsemppiä kaikille koululaisille viimeisten kouluviikkojen läpi rämpimiseen!

7 kommenttia:

  1. Fiona sopii hienosti uudeksi nimeksi tuolle hurmaavalle punapäälle! Herkänkauniita kuvia <3
    (Eikö Fran voisi on Franella ;) ?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! ♥ Franella? :D No jaa... sopisi ehkä jonkun MH-nuken nimeksi paremmin 8D

      Poista
  2. Hienoja kuvia! Nätti nimi myös tuo Fiona^^ ♥

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana Fiona <3 Tosi kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja noi nukkekokoset pelikortit on suloset!! Fionan nimi on myös tosi nätti ja sopii tytsylle hyvin! Ei oo mitenkään epätavallista että hahmojen nimet vaihtuu! Kunhan ite on tyytyväinen niin se on tärkeintä! (^w^)

    VastaaPoista