sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

It will stop time

Hyvää pääsiäislomaa! Toivottavasti olette saaneet rentoutua koulun/opiskelujen/töiden tuomalta rasitukselta esimerkiksi nukkeilun parissa, mikäli teille on pääsiäislomaa suotu :D Minulla on hieman yli viikko vapaata, ja tulin käymään vanhempieni luona, kuten jo viime postauksessa mainitsin. Aika on kulunut lähinnä pelaillen (Hakuoki <3 Jos teillä on 3DS, hankkikaa!) ja dataillen, mutta tänään auringon paistaessa päätin kuvailla uusinta tyttöäni Suikaa : ) Otin hänet mukaan juurikin siksi, että en ole vielä ehtinyt juurikaan tätä nukkea kuvailemaan.

Aluksi joitakin sisäkuvia Suikasta todella ihana Etsy-myyjä AtelierCelestineltä ostettu kimonomekko yllään. Tuon mekon piti olla sellaista tosi söpöä pinkkiä pupukuvioista kangasta, mutta myyjä ilmoitti, että hänellä ei enää ollutkaan sitä kangasta jäljellä : ( Sain sitten perua kaupat tai valita jostain toisesta kangasvaihtoehdosta. Pidin kuitenkin designistä, ja kuvissa näkyvä valko-pinkki kukkakangas oli mieleeni, joten tilasin mekon sillä ja se saapuikin tosi nopeasti minulle. Sain tuon kukkapinnin myyjältä kaupanpäällisenä :3 Suika esiintyi tämä asu yllään myös Joensuun Otakut -animeseuran allnighterin Pullip-luennolla, jonka kävin heittämässä siellä pari viikkoa sitten.

Mutta pitemmittä puheitta kuviin! Nämä on otettu siskoni huoneessa kun hän ei ollut kotona :D







Minusta mekko on tosi ihana ja kaunis, ja vielä helppo pukea päälle. Seuraavaksi haluaisin hankkia Pullipille ihan sellaisen kunnon kimonon ja Taeyangille hakaman, ja löysinkin Etsystä myyjän joka tekee sellaisia :3 Saa nähdä, toteutanko tämän haaveeni mutta niissä saisi ihania kuvia aikaiseksi.

Seuraavaksi ulkokuviin, jotka otin tänään kun oli aurinkoista. Kuvasin talvella Sakia näissä samoissa vaatteissa - mekko tosin on Pullip Nellan stock-asun alushame. Voitte itse selata blogia taaksepäin ja vertailla, kummalle tällainen synkkä prinsessatyyli sopii paremmin!










Sellaista tänään! Seuraavasta postauksesta en uskalla vielä lupailla mitään, mutta olen aloittamassa tässä ensi viikolla pyöräilykautta, joten jos säät pysyvät hyvänä, saatan ehkä tehdä kuvausretkiä niin että saisitte kuvia muualtakin kuin parvekkeeltamme :D Hauskaa loppulomaa kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, tuo kimono on aivan ihana -- hyvää pääsiäistä sinnekin päin! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Noita kimonoita on muuten taas muutama myynnissä tuolla AtelierCelestinellä eri väreissä jos sellaisen hankkiminen kiinnostaa.

      Poista
  2. (anteeksi tällainen myöhäinen kommentti, oot nyt toinen neljästätoista blogista johon mun pitäisi ehtiä kommentoimaan, mutta köh joo aloitetaan)

    Toi sinun tilaamasi kimonosi on tosi kaunis ! Suikalle sopii tuollainen hento vaaleanpunaisen sävy, luo hyvän kontrastin hiusten ja muutenkin tuollaisen tumman olemuksen kanssa :-) Toisaalta myös tytöllesi sopii noi mustat vaatteet, mutta itse taisin silti pitää noista vaaleanpunaisista kuvista enemmän, tuollaisia tyttömäisiä ja vaaleanpunaisia vaatteita olisi kyllä Suikan päällä kiva nähdä joskus myöhemminkin <3

    Mutta toivottavasti saadaan nähdä uutta postausta pian ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista! Itse näen Suikan enemmän synkistelevänä tyyppinä mutta hyvä jos söpö tyyli pukee häntä myös :D Uusi postaus tulee ehkä joskus, pyöränrengas sanoi sopimuksen irti ja uuteen ei ole varaa niin saa nähdä jaksaako tässä kuvausreissuja miten heitellä...

      Poista