sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Auringonpalvontaa ja uutta nukkerintamalla

Hei kaikki ihanat lukijat ja muut sivulle eksyneet! Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt jo jokunen viikko, ja ihan turhaan, sillä muistin vasta tänään, että pari viikkoa sitten kuvailin Yuria ja Christopheria kun ulkona oli ihanan aurinkoista :3 Jotenkin unohdin nuo kuvat kokonaan, mutta nyt saatte vihdoin nähdä nämä laatuotokset, suoraan parvekkeeltamme.



Yuri on ihana... pitäisi ehdottomasti kuvata tyttöä useammin.


Kit: "...eikö sinulle tule kylmä siinä maassa maatessasi? Tuolla on sitä paitsi vielä lunta maassa!"
Yuri: "Äh, älä viitsi nipottaa kun aurinko kerrankin paistaa <3"


Kit: "...tämä on jälleen niitä hetkiä, jolloin voin sanoa, että en ymmärrä naisia."


Yuri: "Se on sinun ongelmasi, ei minun. Tulisit sinäkin ottamaan vähän aurinkoa tuohon talven kalventamaan naamaasi!"

Sitten pari hassua pariskuntakuvaa näistä kahdesta...



Kuten näette, Kit ei kauheasti innostunut tästä kuvausideasta :D

Sitten uutisiin! Ostin nimittäin viime viikolla uuden nuken. En kuitenkaan Pullippia, vaan otin askeleen lelunukkejen maailmaan ja ostin ensimmäisen Monster High-nukkeni. Näin muutaman kappaleen näitä Anttilan alelaarissa huikeaan 12 euron hintaan ja oli ihan pakko hakea sieltä yksi mukaan :D


Vaihtoehtoja oli tasan kaksi, Skelita ja Operetta. Valitsin Operettan, josta olin ollut hahmona kiinnostunut jo aikaisemmin. Tämä Operetta oli muistaakseni Scaritage-versio. Nukke on ihan mielettömän siisti ja olen jo nyt ihan rakastunut monstereihin :D Näitä tulee meille lisääkin! Katsokaa nyt vaikka tuota tyylikästä poseerausta.


Operettan arvet ja tatuoinnit tekevät hahmosta yhden siisteimmistä Monster High -tytöistä.


Hänen mukanaan tuli peräti kaksi erilaista laukkua. Nämä olivat minusta aika hauskoja, ja tuon valkoisen voi jopa avata.

Tykkään Operettasta jo tosi paljon ja voi olla, että jatkossa tässä blogissa on myös muiden nukkien kuvia Pullippien rinnalla. Minulle on nimittäin tässä keväällä tulossa yhtä sun toista uutta nukkea, jotka eivät ole Pullippeja, joten esittelen niitä varmaankin sitten myös täällä :3 Ja olen nyt ensi viikolla lähdössä kotiin pääsiäislomalle, ja ajattelin ostaa reissulla uuden monsterin tai pari, jos vain pääsen hyvien tarjousten äärelle. Operetta tarvitsee kaveria! Olen hirveän ihastunut siihen kummitus-Draculauraan ja ainakin sellainen olisi tarkoitus hankkia jossain vaiheessa.

Mainitsemalleni lomalle aion ottaa myös nuken tai pari mukaan, joten parin viikon päästä voitte odottaa lisää nukkekuvia!

Loppuun vielä kuva näin palmusunnuntain kunniaksi. Ai taisi käydä virpomassa ja palkkiokin näyttää olevan mieluinen!

2 kommenttia:

  1. Löysin siun blogin kun Pullipsuomessa kerroit että hankit ensimmäisen Monster High nukkesi, tervetuloa kerhoon! Innolla odotan muitakin MH ostoksiasi :)
    Nimim. Uusin lukijasi

    VastaaPoista