lauantai 29. kesäkuuta 2024

Pre-juhannus mökillä, 2024 edition (osa 2/2)

 Hei taas kaikille!

Tässä tulevat nyt loput parin viikon takaisen mökkireissun kuvat. Otsikko tosin valehtelee sen verran, että näistä vain ensimmäinen kuvasetti on otettu mökillä ja loput porukoiden kotona ^^' Oltiin siellä vielä yksi yö mökkeilyn jälkeen ennen kuin palattiin kotiin ja pitihän sekin kuvausympäristö hyödyntää!

Ekaksi kuitenkin kuvia vielä mökiltä, nämä ovatkin ensimmäiset kunnon kuvat ainokaisesta Picco Neemo -pojastani Renistä ♥
Tämä nukke sopi ihanasti sekä värimaailman että vaatetuksen puolesta mökkimaisemissa kuvattavaksi, vaikka tuo karvareunustakki ei ehkä ollutkaan se kaikkein kesäisin vaatevalinta ^^'

Seuraava nukke eli Rina taas ei asun puolesta oikein soveltunut mökillä kuvailtavaksi, joten sitä päätin sitten käyttää kameran edessä porukoiden pihassa.

Ekaksi piti tietysti testata pysyykö näillä kengillä pystyssä. Hyvin onnistui!

Näistä tuli mielestäni tosi kivoja! Nukke on luonteikkaan näköinen ja helppo kuvattava. Täytyy kyllä tunnustaa, että en koskaan halunnut hankkia tätä mallia, koska minusta tuo asu oli niin ruman värinen! Mutta nyt kun minulla on tämä nukke, en haluaisi vaihtaa tuota asua pois ollenkaan ^^' En osaa sanoa, mistä tämä mielenmuutos on johtunut mutta eiköhän Rinaa nähdä jossain vaiheessa vielä eri vaatteissa tulevaisuudessa. Voisin kokeilla tätä asua jollekin toiselle nukelle!

Lopuksi vielä niin ikään porukoiden pihassa otettuja kuvia Midorista, josta ei myöskään ollut paria hassua sisäkuvaa parempia kuvia ennen näitä.

Mietin itse asiassa, että olisin kuvannut nukkea ilman noita tarjoilijaosia, mutta minulla ei tietenkään ollut asuun kuuluvaa obia mukana, jota ilman kimono ja hakama eivät oikein toimi... näillä sitten mentiin!

Muovi-zoreilla pysyy hyvin pystyssä! En tosin meinannut saada niitä pois jalasta kun vaihdoin myöhemmin kotona tälle nukelle toiset vaatteet D: Lopulta lähtivät kun vähän laajensin taakse leikkaamaani pukemista ja riisumista helpottavaa viiltoa.
Siinä olivatkin kaikki tämänkertaiset kuvat! Seuraavalla kerralla sitten vähän saapumisjuttuja ja ehkä jotain muutakin, riippuen siitä miten aktiivinen kuvaaja jaksan olla :'D Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti